КПК

Перегляд Повної Версії : штамп ezs mercedes w203 cdi

alexracing
привіт всім, я хотів би замінити ezs на 220 cdi з одним використовував,хто вже зробив цю операцію без проблем?

jolidj
для клонування ezs з від'єднайте 2 процесорів і приварити на l-інший , або прочитайте і напишіть, l-інший.

alexracing
на деякі фотографії про

legendaryslave
ви збираєтеся ввечері ви розмістите дві фотографії, які я зробив, я вам кажу відразу, що робота ? комплекс, і ви не повинні поміняти двох процесорів

alexracing
ви збираєтеся ввечері ви розмістите дві фотографії, які я зробив, я вам кажу відразу, що робота ? комплекс, і ви не повинні поміняти двох процесорів

вибачте, якщо ви нетерплячі, ви можете дати мені кілька порад ,чекаю вашої відповіді, спасибі.

jolidj
але яке фото вам треба??? dissalda двох процесорів і saldali на новий ezs.....

alexracing
але яке фото вам треба??? dissalda двох процесорів і saldali на новий ezs.....

ви впевнені, достатньо тільки поміняти місцями два мікро-з іншого ezs використовували?

jolidj
якщо ezs використовується nn були проблеми і збігається з ezs новий, що sn безпечно.

legendaryslave
ось тобі весело :cool:

alexracing
ок, я бачу, якщо я можу і я буду знати, дякую.

alexracing
ок, я бачу, якщо я можу, і дам вам знати ,якщо я хочу їх прочитати і переписати їх ви можете мені зробити, що б схему підключення?

sno74
як ти до висновку, може бути, я повинен змінити, я ezs ставлю ключ, але не відкриває картину.......у вас повинен бути, я читав....

alexracing
Привіт я замінив два мікро-з іншого ezs але проблема була в колеса це теж закодований,насправді ,та ж проблема, я замінив колеса і eprom з внутрішньої то несправність, і він працював

sno74
мій теж не відкриває, блокує рульове управління, але ви пам'ятаєте, що ep2 було в замку, можливо, я починаю від них..... але ти завжди брав в руїнах не нові речі, я думаю.....

blackwolf76
На моїй Merc ? довелося мені зламав замок. Я? я видалив тільки частина електроніки старий і я переустановив на новий (з бойні), і він працював без проблем. Очевидно, що все робиться без зварювання або нічого не міняти, просто взяти компоненти одного і того ж номера. Очей не встановіть замок рульового управління до проведення перевірки, що все працює. Якщо вона встановлена, і у разі не можливості визнання закривається і потім не видаляє-й? з відсіку, якщо не на дрібні шматочки.

sno74
дякую за пораду, так я його повинен розірвати його на шматки, тут не рухається нічого.... тепер я бачу те, що вирішує господар автомобіля.....

blackwolf76
дякую за пораду, так я його повинен розірвати його на шматки, тут не рухається нічого.... тепер я бачу те, що вирішує господар автомобіля.....

Якщо ви не можете розблокувати його не видалиш легко...

Є прив'язки, яка закривається коли ? заблокований і не дозволяє зняття його відсік.

motorsport

sno дайте нам знати, l результат!!

alexracing
ви я отримав в руїнах,eventualmento у мене всередині w203 і комплект на w210,але перед заміною рульового управління, ви можете це зробити:ви повинні зняти ezs зняти пластикові з'єднує всі вставити ключ нагрівається з допомогою фена звичайний мікро з маркуванням 2j74y в той же час від крани на замок, якщо відкрити його, можна легко відокремити,

Вже
там повинна бути побудована, щоб замінити цю проблему. я роблю пошук, і ви знаєте,

sno74
від давайте подивимося, якщо ви знайдете щось для часом, машина ? ще зупиняє клієнта повинен вирішити, чи справді я вже встановив і витрат, що авто 13 років, і каже мені, що нам хочеться думати? якщо мені на вулиці почали розбирати і давайте подивимося, якщо ви можете? зробити з інтегрованим сказали, що.....

cristianbomberos
03-09-2013, 21:35
Привіт alexracing вдалося, то на підприємстві?

sno74
вибачте, якщо я більше оновлюються ? прийшов ключ і нової машини ? матч, зараз все добре.....

alexracing
ви мені це вдалося,ezs, ви можете клонувати, а також рульового управління, замінивши l eprom ,навіть ключ можна відновити, просто не шкури, або від основи, або ви можете використовувати ключ, списаний, замінивши nec (при тому, що оригінальний ключ,якщо
ти qalche подібні проблеми вирішити ми можемо також scodificare частково ecu, дайте мені знати

cristianbomberos
Мені було цікаво дізнатися чому? мені ? gi? довелося 5/6 раз на w203, і я завжди тільки заміна рульового колеса на новий, а потім перенесено з діагнозом

blackwolf76
Мені було цікаво дізнатися чому? мені ? gi? довелося 5/6 раз на w203, і я завжди тільки заміна рульового колеса на новий, а потім перенесено з діагнозом

Я не розумію...
замінити електродвигун рульового керування з іншого (старий чи новий??) і ви можете запрограмувати його для машини тільки діагностика?? що діагноз ???

Ви мені ці питання, чому? це ? досить поширена проблема, і я хотів би знати, якщо існує інший шлях, відмінний від відновлення eprom зі старих компонентів.

cristianbomberos
05-09-2013, 22:39
Його замінити на новий і ключ, майстерня (ключ, помаранчевий, закодовані з допомогою колеса знову codifico з ezs

blackwolf76
05-09-2013, 22:46
Ах ось...

замок новий і ключ, майстерня, що поставляється разом з рульового колеса, звичайно, все не зовсім...

cristianbomberos
05-09-2013, 22:52
? ні...від вас клієнт, як проводить, якщо замінити на використовуваних частин?

legendaryslave
? ні...від вас клієнт, як проводить, якщо замінити на використовуваних частин?
я co 200 карт тобі по-любому на мотоциклі

blackwolf76
Ви намагаєтеся економте там, де це можливо... тільки замок новий коштує близько 400 євро, в руїнах мене кабель з 40/50 євро...

sno74
06-09-2013, 07:23
У ці дні, знає лише слово економія...... все-таки я думаю, що ви повинні вникати в це питання блок використовував хтось ? вдалося це зробити, і компоненти були демонтовані старого.....

blackwolf76
У ці дні, знає лише слово економія...... все-таки я думаю, що ви повинні вникати в це питання блок використовував хтось ? вдалося це зробити, і компоненти були демонтовані старого.....

як сказав, треба розклеюватися flash з старого і помістити його в новий, навіть якщо іноді ламається механічна частина, і що ? можете її змінити, отримуючи плату від старої, що ? встановлено взаємопов'язаних і не треба паяти нічого.

cristianbomberos

raffaell0
Щоб не відкрити іншу дискусію, враховуючи, що c?? досить великий матеріал про EZS, я хотів запитати, що навіть знайомство з w210 не працює ключ, і, навіть, якщо називає ключовим. Питання, у випадку, якщо отпаять два спалахи мені буде складно, у мене є інший варіант? І cio? якщо придбати EZS,ECU і ключі я автомобіль?Можливо, купити навіть блок?
Завтра я повинен піти і подивитися, так? що, не йде. Управління, все добре, акумулятор, ключ, чистка контактів,всередині ключ, якщо є?? котушки окремі,etc

legendaryslave
Щоб не відкрити іншу дискусію, враховуючи, що c?? досить великий матеріал про EZS, я хотів запитати, що навіть знайомство з w210 не працює ключ, і, навіть, якщо називає ключовим. Питання, у випадку, якщо отпаять два спалахи мені буде складно, у мене є інший варіант? І cio? якщо придбати EZS,ECU і ключі я автомобіль?Можливо, купити навіть блок?
Завтра я повинен піти і подивитися, так? що, не йде. Управління, все добре, акумулятор, ключ, чистка контактів,всередині ключ, якщо є?? котушки окремі,etc

також замок валу рульового колеса

blackwolf76
Зазвичай ? замок ламати або транспондера в ключі.

jolidj
17-03-2014, 22:26
якщо ви sn корумпованих i fail nn вирішити dissaldando. закони та пошти . так давайте подивимося, якщо sn або хороші. якщо вони йдуть добре, то ви просто повинні знайти інший і передати їх mcu.
ви впевнені, що не esl???? кермо я розблокувати???

raffaell0
Йду сьогодні побачити.Але, як я сказав х тіл Не включається картину.Факт ? що, як я знаю, пу? бути у всьому.Від рульового колеса до ezs або ключ.Всі з схожими симптомами*****і я можу перевірити ключ, якщо він працює? Осторонь, дивлячись на неї зблизька, або з об'єктивом?

alexracing
здравствуйте, якщо вас цікавить, я повний комплект для mercedes 210 e 220 cdi

jolidj
Cn комплект вирішити. Якщо ви наполягаєте cn ключ, намагаючись включити запалювання, ви повинні почути esl розблокувати . Якщо nn робить все, що може бути tt. Якщо ти зірка, то ви приходите до висновку, що без проблем.

raffaell0
*alexracing я дякую тобі за пропозицію dell .якщо мені потрібно, ne terr? рахунок.

Зірка не possiedo.Ma якщо не включається, основи діагностики не працює або sbagluo?

Комплект повинен бути?

Sirlancillotto
Привіт, я не можу переглядати фотографії в цій темі. У мене w203 і на раз, а ? у передачу, вимкнути запалювання і всі електричні послуги, але залишається в русі. Я чув, що може залежати від EZS поганий, що ви збираєтеся зламати... я Хотів, а потім переглядати фотографії, щоб зрозуміти, якщо фішки збігаються, що і у мене.

Я повинен мати якийсь особливого дозволу, щоб відкрити фотографії або просто реєстрації як користувача?

msport (exil77grande)
я закликаю тебе читати правила.

Sirlancillotto
я закликаю тебе читати правила.

Зробив (в кінці).

Дякую.....

alexracing
Якщо під час руху вимиканні запалювання або не працюють фари, і, безумовно, ключ, gi? успіх з клієнтом, який володіє двома ключами, з одним все ок, з іншого ж, недолік.

Sirlancillotto
Якщо під час руху вимиканні запалювання або не працюють фари, і, безумовно, ключ, gi? успіх з клієнтом, який володіє двома ключами, з одним все ок, з іншого ж, недолік.

Привіт Алекс, дякую за відповідь....

Я думав, я теж до речі, чому? коли трапляється проблема, якщо не висунення, не працює більше.

Саме сьогодні вранці вийшов з дому, щоб відправитися на роботу, після приблизно 10 Км, в той час як я був на передачі на низьких обертах, раптом ? відключення системи, всі фари, автомагнітола, клімат-контроль, стекол та ін.. двигун ? був включений, але всі електричні послуги, за винятком стелі, були мертві.

Я зупинився на крок, я вимкнув машину, не виймаючи ключ, і я спробував включити безпосередньо, але ключ не повернув, як було заблоковано... То я витягнув, і, коли я rinfilata, все працювало відмінно.

Sirlancillotto
Що добре ? що ключ, який я використовую ? нова зроблено в Mercedes на популярних ціною близько 400 євро, між ключ кодування etc.... Avr? 6 місяців життя.... Зараз шукаю рахунок-фактура та її перенесення....

Sirlancillotto
10-02-2015, 13:41
Привіт, Алекс, тепер я змінив батареї, до речі образити, чи що ? так само, нова.

Я купив його близько шести місяців тому, чому? у мене загублений оригінал, який я згодом знайшов, але що ? ладу, чому? я зробив видалити з Star. Я хотів би знайти спосіб riprogrammarla.

Тепер тестер? протягом декількох днів, і ми бачимо, що, якщо ? тільки одна проблема батарея (мені надали нову модель тільки з одним акумулятором всередині, а не два, як в оригіналі) або якщо ? просто не коректно.

Але, що ви знаєте цей тип програмісти працюють?