КПК

Прагляд Поўнай Версіі : штамп ezs mercedes w203 cdi

alexracing
11-02-2013, 10:13
прывітанне ўсім, я хацеў бы замяніць ezs на 220 cdi з адным выкарыстаў,хто-то ўжо зрабіў гэтую аперацыю без праблем?

jolidj
11-02-2013, 11:55
для кланавання ezs з адлучыце 2 працэсараў і прыварыць на l-іншы , або прачытайце і напішыце, l-іншы.

alexracing
11-02-2013, 12:58
на некаторыя фатаграфіі аб

legendaryslave
11-02-2013, 15:45
вы збіраецеся ўвечары вы размесціце дзве фатаграфіі, якія я зрабіў, я вам кажу адразу, што праца ? комплекс, і вы не павінны памяняць двух працэсараў

alexracing
14-02-2013, 15:28
вы збіраецеся ўвечары вы размесціце дзве фатаграфіі, якія я зрабіў, я вам кажу адразу, што праца ? комплекс, і вы не павінны памяняць двух працэсараў

прабачце, калі вы нецярплівыя, вы можаце даць мне некалькі саветаў ,чакаю вашага адказу, дзякуй.

jolidj
14-02-2013, 15:39
але якое фота вам трэба??? dissalda двух працэсараў і saldali на новы ezs.....

alexracing
14-02-2013, 16:05
але якое фота вам трэба??? dissalda двух працэсараў і saldali на новы ezs.....

вы ўпэўненыя, дастаткова толькі памяняць месцамі два мікра-з другога ezs выкарыстоўвалі?

jolidj
14-02-2013, 16:12
калі ezs выкарыстоўваецца nn былі праблемы і супадае з ezs новы, што sn бяспечна.

legendaryslave
14-02-2013, 16:29
вось табе весела :cool:

alexracing
14-02-2013, 16:30
ок, я бачу, калі я магу і я буду ведаць, дзякуй.

alexracing
14-02-2013, 16:35
ок, я бачу, калі я магу, і дам вам ведаць ,калі я хачу іх прачытаць і перапісаць іх вы можаце мне зрабіць, што б схему падлучэння?

sno74
16-07-2013, 21:59
як ты да высновы, можа быць, я павінен змяніць, я ezs стаўлю ключ, але не адкрывае карціну.......ў вас павінен быць, я чытаў....

alexracing
18-07-2013, 19:57
Прывітанне я замяніў два мікра-з другога ezs але праблема была ў колы гэта таксама закадаваны,на самай справе ,тая ж праблема, я замяніў колы і eprom з унутранага то няспраўнасць, і ен працаваў

sno74
18-07-2013, 21:12
мой таксама не адкрывае, блакуе рулявое кіраванне, але вы памятаеце, што ep2 было ў замку, магчыма, я пачынаю ад іх..... але ты заўседы браў у руінах не новыя рэчы, я думаю.....

blackwolf76
18-07-2013, 22:31
На маей Merc ? давялося мне замак зламаў. Я? я выдаліў толькі частка электронікі стары і я пераўсталяваў на новы (з бойні), і ен працаваў без праблем. Відавочна, што ўсе робіцца без зваркі або нічога не змяняць, проста ўзяць кампаненты аднаго і таго ж нумары. Вачэй не ўсталюеце замак рулявога кіравання да правядзення праверкі, што ўсе працуе. Калі яна ўсталяваная, і ў выпадку не магчымасці прызнання зачыняецца і потым не выдаляе-й? з адсека, калі не на дробныя кавалачкі.

sno74
18-07-2013, 22:48
дзякуй за параду, так я яго павінен разарваць яго на кавалкі, тут не рухаецца, нічога.... цяпер я бачу тое, што вырашае гаспадар аўтамабіля.....

blackwolf76
18-07-2013, 23:11
дзякуй за параду, так я яго павінен разарваць яго на кавалкі, тут не рухаецца, нічога.... цяпер я бачу тое, што вырашае гаспадар аўтамабіля.....

Калі вы не можаце разблакаваць яго не адвядзеш легка...

Есць прывязкі, якая зачыняецца калі ? заблакаваны і не дазваляе зняцці яго адсек.

motorsport
19-07-2013, 00:38

зоркі дайце нам ведаць, l вынік!!

alexracing
19-07-2013, 10:15
вы я атрымаў адзін у руінах,eventualmento у мяне ўнутры w203 і камплект на w210,але перад заменай рулявога кіравання, вы можаце гэта зрабіць:вы павінны зняць ezs зняць пластыкавыя злучае ўсе ўставіць ключ награваецца з дапамогай фена звычайны мікра з маркіроўкай 2j74y у той жа час ад краны на замак, калі адкрыць яго, можна легка аддзяліць,

Ужо
19-07-2013, 14:05
там павінна быць пабудавана, каб замяніць гэтую праблему. я раблю пошук, і вы ведаеце,

sno74
19-07-2013, 15:59
ад давайце паглядзім, калі вы знойдзеце што-то для час, машына ? яшчэ спыняе кліента павінен вырашыць, ці сапраўды я ўжо усталяваў і выдаткаў, што аўто 13 гадоў, і кажа мне, што нам хочацца думаць? калі мне на вуліцы пачалі разбіраць і давайце паглядзім, калі вы можаце? зрабіць з інтэграваным сказалі, што.....

cristianbomberos
03-09-2013, 21:35
Прывітанне alexracing ўдалося, то на прадпрыемстве?

sno74
03-09-2013, 23:11
выбачайце, калі я больш абнаўляюцца ? прыйшоў ключ і новай машыны ? матч, цяпер усе добра.....

alexracing
04-09-2013, 22:42
вы мне гэта ўдалося,ezs, вы можаце кланаваць, а таксама рулявога кіравання, замяніўшы l eprom ,нават ключ можна аднавіць, проста не скуры, альбо ад асновы, альбо вы можаце выкарыстоўваць ключ, спісаны, замяніўшы nec (пры тым, што арыгінальны ключ,калі
ты qalche падобныя праблемы вырашыць мы можам таксама scodificare часткова ecu, дайце мне ведаць

cristianbomberos
05-09-2013, 00:13
Мне было цікава даведацца чаму? мне ? gi? давялося 5/6 раз на w203, і я заўседы толькі замена рулявога колы на новы, а затым перанесена з дыягназам

blackwolf76
05-09-2013, 22:21
Мне было цікава даведацца чаму? мне ? gi? давялося 5/6 раз на w203, і я заўседы толькі замена рулявога колы на новы, а затым перанесена з дыягназам

Я не разумею...
замяніць электрарухавік рулявога кіравання з другога (ужываны або новы??) і вы можаце запраграмаваць яго для машыны толькі дыягностыка?? што дыягназ ???

Вы мне гэтыя пытанні, чаму? гэта ? даволі распаўсюджаная праблема, і я хацеў бы ведаць, калі існуе іншы шлях, выдатны ад аднаўлення eprom з старых кампанентаў.

cristianbomberos
05-09-2013, 22:39
Яго замяніць на новы і ключ, майстэрня (ключ, аранжавы, закадаваныя з дапамогай колы зноў codifico з ezs

blackwolf76
05-09-2013, 22:46
Ах вось...

замак новы і ключ, майстэрня, якая пастаўляецца разам з рулявога колы, вядома, усе па не зусім...

cristianbomberos
05-09-2013, 22:52
? няма...ад вас кліент, як праводзіць, калі замяніць на якія выкарыстоўваюцца частак?

legendaryslave
05-09-2013, 23:35
? няма...ад вас кліент, як праводзіць, калі замяніць на якія выкарыстоўваюцца частак?
я co 200 карт табе па-любому на матацыкле

blackwolf76
06-09-2013, 02:44
Вы спрабуеце эканомце там, дзе гэта магчыма... толькі замак новы каштуе каля 400 еўра, у руінах мяне кабель з 40/50 еўра...

sno74
06-09-2013, 07:23
У гэтыя дні, ведае толькі слова эканомія...... усе-ткі я думаю, што вы павінны унікаць у гэтае пытанне блок выкарыстоўваў хто-небудзь ? удалося гэта зрабіць, і кампаненты былі дэмантаваныя з старога.....

blackwolf76
06-09-2013, 11:38
У гэтыя дні, ведае толькі слова эканомія...... усе-ткі я думаю, што вы павінны унікаць у гэтае пытанне блок выкарыстоўваў хто-небудзь ? удалося гэта зрабіць, і кампаненты былі дэмантаваныя з старога.....

як сказаў, трэба расслабляцца flash з старога і змясціць яго ў новы, нават калі часам ламаецца механічная частка, і што ? можаце яе памяняць, атрымліваючы плату ад старой, што ? усталяваны узаемазвязаных і не трэба літаваць нічога.

cristianbomberos
06-09-2013, 12:02

raffaell0
17-03-2014, 21:14
Каб не адкрыць іншую дыскусію, улічваючы, што c?? даволі вялікі матэрыял пра EZS, я хацеў спытаць, што нават знаемства з w210 не працуе ключ, і, нават, калі называе ключавым. Пытанне, у выпадку, калі отпаяйте дзве ўспышкі мне будзе складана, у мяне есць іншы варыянт? І cio? , калі набыць EZS,ECU і ключы я аўтамабіль?Магчыма, купіць нават блок?
Заўтра я павінен пайсці і паглядзець, так? што, не ідзе. Кіравання, усе добра, акумулятар, ключ, чыстка кантактаў,усярэдзіне ключ, калі есць?? шпулькі асобныя,etc

legendaryslave
17-03-2014, 21:46
Каб не адкрыць іншую дыскусію, улічваючы, што c?? даволі вялікі матэрыял пра EZS, я хацеў спытаць, што нават знаемства з w210 не працуе ключ, і, нават, калі называе ключавым. Пытанне, у выпадку, калі отпаяйте дзве ўспышкі мне будзе складана, у мяне есць іншы варыянт? І cio? , калі набыць EZS,ECU і ключы я аўтамабіль?Магчыма, купіць нават блок?
Заўтра я павінен пайсці і паглядзець, так? што, не ідзе. Кіравання, усе добра, акумулятар, ключ, чыстка кантактаў,усярэдзіне ключ, калі есць?? шпулькі асобныя,etc

таксама замак вала рулявога колы

blackwolf76
17-03-2014, 21:55
Звычайна ? замак ламаць або транспондеров ў ключы.

jolidj
17-03-2014, 22:26
калі вы sn карумпаваных i fail nn вырашыць dissaldando. чытайце і пошты . так давайце паглядзім, калі sn або добрыя. калі яны ідуць добра, то вы проста павінны знайсці іншы і перадаць іх mcu.
вы ўпэўненыя, што не з-cat???? руль я разблакаваць???

raffaell0
18-03-2014, 05:26
Іду сення ўбачыць.Але, як я сказаў х цел Не ўключаецца карціну.Факт ? што, як я ведаю, пу? быць ва ўсім.Ад рулявога колы да ezs або ключ.Усе з падобнымі сімптомамі*****і я магу праверыць ключ, калі ен працуе? У баку, гледзячы на яе зблізку, ці з аб'ектывам?

alexracing
18-03-2014, 08:20
добры дзень, калі вас гэта цікавіць, я поўны камплект для mercedes 210 e 220 cdi

jolidj
18-03-2014, 10:46
Cn камплект вырашыць. Калі вы настойваеце cn ключ, спрабуючы ўключыць запальванне, вы павінны пачуць esl разблакаваць . Калі nn робіць усе, што можа быць tt. Калі ты зорка, то вы прыходзіце да высновы, без праблем.

raffaell0
18-03-2014, 14:52
*alexracing я дзякую табе за прапанову dell .калі мне трэба, ne terr? рахунак.

Star, не ў мяне.Але калі вы не ўключаеце ў рамках дыягностыкі не працуе або sbagluo?

Камплект павінен быць?

Sirlancillotto
03-02-2015, 16:33
Прывітанне, я не магу праглядаць фатаграфіі ў гэтай тэме. У мяне w203 і на раз, а ? у перадачы, выключыць запальванне і ўсе электрычныя паслугі, але застаецца ў руху. Я чуў, што можа залежаць ад EZS дрэнны, што вы збіраецеся зламаць... я Хацеў, а затым праглядаць фатаграфіі, каб зразумець, калі фішкі супадаюць, што і ў мяне.

Я павінен мець які-то асаблівага дазволу, каб адкрыць фатаграфіі або проста рэгістрацыі ў якасці карыстальніка?

msport (exil77grande)
03-02-2015, 18:08
я заклікаю цябе чытаць правілы.

Sirlancillotto
03-02-2015, 18:35
я заклікаю цябе чытаць правілы.

Зрабіў (у канцы).

Дзякуй.....

alexracing
03-02-2015, 20:41
Калі падчас руху выключэнні запальвання або не працуюць фары, і, безумоўна, ключ, gi? поспех з кліентам, які валодае двума ключамі, з адным усе ок, з другога ж, недахоп.

Sirlancillotto
09-02-2015, 20:45
Калі падчас руху выключэнні запальвання або не працуюць фары, і, безумоўна, ключ, gi? поспех з кліентам, які валодае двума ключамі, з адным усе ок, з другога ж, недахоп.

Прывітанне Алекс, дзякуй за адказ....

Я думаў, я таксама, дарэчы, чаму? калі здараецца праблема, калі не вылучэньня, не працуе больш.

Менавіта сення раніцай, выйшаў з хаты, каб адправіцца на працу, пасля прыкладна 10 Км, у той час як я быў на перадачы на нізкіх абарачэннях, раптам ? адключэння сістэмы, усе фары, аўтамагнітола, клімат-кантроль, шклоў і інш.. рухавік ? быў уключаны, але ўсе электрычныя паслугі, за выключэннем столі, былі мертвыя.

Я спыніўся на крок, я выключыў машыну, не вымаючы ключ, і я паспрабаваў уключыць наўпрост, але ключ не павярнуў, было як заблакаваны... То я выцягнуў, і, калі я rinfilata, працавала ўсе выдатна.

Sirlancillotto
09-02-2015, 20:46
Што добра ? што ключ, які я выкарыстоўваю ? новая зроблена ў Mercedes на папулярных цане каля 400 еўра, паміж ключ кадоўкі etc.... Avr? 6 месяцаў жыцця.... Цяпер шукаю рахунак-фактура і яе перанос....

Sirlancillotto
10-02-2015, 13:41
Прывітанне, Алекс, цяпер я змяніў батарэі, дарэчы пакрыўдзіць, ці што ? гэтак жа, новая.

Я купіў яго каля шасці месяцаў таму, чаму? у мяне згублены арыгінал, які я пазней знайшоў, але што ? ладу, чаму? я зрабіў выдаліць з Star. Я хацеў бы знайсці спосаб riprogrammarla.

Цяпер тэстар? на працягу некалькіх дзен, і мы бачым, што, калі ? толькі адна праблема батарэя (мне далі новую мадэль толькі з адным акумулятарам ўнутры, а не два, як у арыгінале) ці калі ? проста не карэктна.

Але, што вы ведаеце гэты тып праграмісты працуюць?