Перегляд Повної Версії : адреси immof блок управління 5 ранку
привіт хтось мені пу? підтвердження адреси immoff я 000070 в 00007f0 працює в ff справедливим, то, якщо я. ви можете перевірити цей файл, якщо і так добре, коли мотоцикл працює стартер, але не включається
я думаю, що це дукаті, але мені шкода, сказати тобі, що я теж робила ці тести, але, запевняю вас, що якщо не scodifichi працює з impazzisci бачив, що і e2p, що потрібно verginare
а я вам гарантую, що іммо офф можна? зробити flash
мені здається, що, наприклад, так і gi? було опубліковано Legendaryslave (я думаю, що рішення, і я головки блоку циліндрів)
тоді, можливо, на інших скорочень ecu, треба працювати над цим, але що ? інша історія
Якщо ви immo off flash e2p, навіть і не думає!!!!!!!
:)
ок, а що читати?
я з травень або півень або mpps не лего добре
legendaryslave
23-03-2013, 01:22
травень йде божественно на ці ecu
я читаю добре з Травень і Півень V2
У MPPS я ніколи не пробував, але багато його використовують
Я прошу вас тоді, коли ви скажете мені, як це зробити, тому що ми ніколи не вдалося, і я 2 заблоковані буде цікаво мені дуже
C'? приклад файлу.
Я не можу обійти правила форуму.
Як тільки ти прийдеш на 80 повідомлень, ви можете завантажити його.
Повір мені, не з'? нічого особистого, просто, ніж для всіх інших.
перейти тихому apettro' час, що мені потрібно, але я хотів би знати, як фізично, з травень, як читати візу, що у мене є терморегулятори але закон погано ecu !! це я тебе прошу
і навіть півень в boot, з опорою на крок : (
привіт gfr, якщо вони заблоковані блоки управління не збити їх з p? терпіння відкривають і відновлюють працювати за будь-яку допомогу, не проблема
привіт, хлопці desiderei знати, я навіть адреси...
davidehfnos
16-05-2013, 11:25
привіт пошти файл
привіт давид, слухай, я читав 2 рази ecu і дав мені 2 різних файлів, безумовно, один з 2 раз буде погано читаємо, я вас розмістити їх обох можна побачити, який і добре, і, можливо, scodificare ? спасибі.
darksoulbreaker
27-06-2013, 00:48
але в bdm можна читати і писати?
і можна також зробити, тільки cn ecu без необхідності тримати підключеної до велосипеда?
У Bdm ви використовуєте для інших блоків управління.
В 5 ранку вони також туристичне урахуванням pin-out
darksoulbreaker
27-06-2013, 09:56
потім, маючи тільки ecu...я можу підключити терморегулятори і прочитати?
потім, маючи тільки ecu...я можу підключити терморегулятори і прочитати?
Звичайно, читати і писати, маючи, як мінімум, головне, нагодувати вас так, стабільним і безпечним, і оснащення харчування, який імітує key-on перемикач, який зімітуйте включення/вимикання рамки. Блок живлення стабілізований лавці буде оптимальною.
M999
Повертаючись бомба, мова immo-off в 5 РАНКУ, я відправлю два файли перевірені в 999 основі MY 2005 двигун (136HP). З простий hex-редактор, ви зможете оцінити самі, де я виступаю, щоб зробити загальне виступаючи на flash. Це карта на мотоцикл оригінальної конфігурації.
4798
4799
M999