Прагляд Поўнай Версіі : адрасы immof блок кіравання 5 раніцы
прывітанне хто-то мне пу? пацвярджэнне адрасы immoff я 000070 у 00007f0 працуе ў ff справядлівым, то, калі я. вы можаце праверыць гэты файл, калі і так добра, калі матацыкл працуе стартар, але не ўключаецца
я думаю, што гэта дукат, але мне шкада, сказаць табе, што я таксама рабіла гэтыя тэсты, але, запэўніваю вас, што калі не scodifichi працуе з impazzisci бачыў, што і e2p, што трэба verginare
а я вам гарантую, што иммо оф можна? зрабіць flash
мне здаецца, што, напрыклад, так і gi? было апублікавана Legendaryslave (я мяркую, што я рашэнне, і я галоўкі блока цыліндраў)
тады, магчыма, на іншых скарачэнняў ecu, трэба працаваць над гэтым, але што ? іншая гісторыя
Калі вы immo off flash e2p, нават і не думае!!!!!!!
:)
ок, але што чытаць?
я з травень або певень або mpps не лега добра
legendaryslave
23-03-2013, 01:22
май ідзе чароўна на гэтыя ecu
я чытаю добра з Травень і Певень V2
У MPPS я ніколі не спрабаваў, але многія яго выкарыстоўваюць
Я прашу вас тады, калі вы скажаце мне, як гэта зрабіць, таму што мы ніколі не атрымалася, і я 2 заблакаваныя будзе цікава мне вельмі
C'? прыклад файла.
Я не магу абыйсці правілы форуму.
Як толькі ты прыйдзеш на 80 паведамленняў, вы можаце спампаваць яго.
Павер мне, не c'? нічога асабістага, проста, чым для ўсіх астатніх.
перайсці ціхім apettro' час, якое мне трэба, але я хацеў бы ведаць, як фізічна, з май, як чытаць візу, што ў мяне есць распиновка але закон дрэнна ecu !! гэта я цябе прашу
і нават певень у boot, з апорай на крок : (
прывітанне gfr, калі яны заблакаваныя блокі кіравання не збіць іх з p? цярпення адкрываюць і аднаўляюць працаваць за любую дапамогу, не праблема
прывітанне, хлопцы desiderei ведаць, я нават адрасы...
davidehfnos
16-05-2013, 11:25
прывітанне пошты файл
прывітанне давід, слухай, я чытаў 2 разы ecu, і даў мне 2 розных файла, безумоўна, адзін з 2 раз будзе дрэнна чытаем, я вас размясціць іх абодвух можна ўбачыць, якой і добра, і, магчыма, scodificare ? дзякуй.
darksoulbreaker
27-06-2013, 00:48
але ў bdm можна чытаць і пісаць?
і можна таксама зрабіць, толькі cn ecu без неабходнасці трымаць падключанай да ровара?
У Bdm вы выкарыстоўваеце для іншых блокаў кіравання.
У 5 раніцы яны таксама экскурсійнае улікам pin-out
darksoulbreaker
27-06-2013, 09:56
затым, маючы толькі ecu...я магу падлучыць распиновка і прачытаць?
затым, маючы толькі ecu...я магу падлучыць распиновка і прачытаць?
Вядома, чытаць і пісаць, маючы, як мінімум, галоўнае, накарміць вас так, стабільным і бяспечным, і аснашчэння харчавання, які імітуе key-on перамыкач, які сымитируйте ўключэнне/выключэнне рамкі. Блок харчавання стабілізаваць лаўцы будзе аптымальнай.
M999
Вяртаючыся бомба, гаворка immo-off у 5 РАНІЦЫ, я адпраўлю два файла правераныя ў 999 аснове MY 2005 рухавік (136HP). З простай hex-рэдактар, вы самі зможаце ацаніць, дзе я выступаю, каб зрабіць агульную выступаючы на flash. Гэта карта на матацыкл у арыгінальнай канфігурацыі.
4798
4799
M999