Прагляд Поўнай Версіі : Эбу x3
Я павінен замяніць ucu кіравання рухавіком з выкарыстоўванай на Bmw x3 110 квт 2004 года,хто-небудзь ведае, як зрабіць правільныя крокі для кланавання? дзякуй
але твая ? працуе ecu?
пошты n hw двух ecu
carlo abarth
09-02-2013, 23:44
пакладзеце дадзеных dell aecu!!
Я павінен замяніць ucu кіравання рухавіком з выкарыстоўванай на Bmw x3 110 квт 2004 года,хто-небудзь ведае, як зрабіць правільныя крокі для кланавання? дзякуй
Я зняў eprom ад гэтай старой,я хацеў бы ведаць, што праблемы есць..таму што мне сказалі, што на bmw цяжка..і я ніколі гэтага не рабіў..
legendaryslave
10-02-2013, 00:19
вы павінны бачыць лічбы hw ? soft старога ecu і новую заднім лікам, толькі з e2p не выправіць, як кажуць, сябрукоў, з другога боку,
explode82
10-02-2013, 00:37
і трохі складаная рэч,і вам прыйдзецца размяшчаць hw і sw,то адразу ўсе ў bdm на практыцы паказаць рэзервовыя копіі,знайсці ecu з тым жа нумарам hw і пісаць усе buckup, што ты чытаў,але ніяк не ўключыць запальванне, калі зніміце ecu рухавіка,калі не страціце код ews w не пакладзеце-й? на матацыкле нават з ecu арыгінальны
ок, я зразумеў...гэты код ews ? ок, я быў асцярожны...дзякуй вам terr? у курсе
explode82
10-02-2013, 11:48
Што-ы? важна і тое