КПК

Перегляд Повної Версії : Damos Marelli Mjt

Backgroop
09-02-2013, 12:19
Привіт, хлопці, я шукаю damos або A2ol для marelli mjt 70, 75, 90 cv, хтось пу? мені новини з цього приводу?

jolidj
09-02-2013, 13:56
а я , але і na штука, типу рідкісна .

Backgroop
10-04-2013, 19:40
Привіт, хлопці, я шукаю damos або A2ol для marelli mjt 70, 75, 90 cv, хтось пу? мені новини з цього приводу?

ніхто ці damos??

alfajtd
10-04-2013, 20:06
вони є... але вони коштують багато...

Backgroop
10-04-2013, 20:21
їх що мені робити?

legendaryslave
10-04-2013, 21:44
їх що мені робити?
дати частину свого рахунку в банку на EVC

Backgroop
11-04-2013, 14:30
Від рага, хто йде вперед... хтось c'? їх вам треба? незважаючи на те, що..

alfajtd
11-04-2013, 15:18
впевнений, що є....

? вони досить дорогі...

бажаючи є ols здоров'я, які стоять pelino менше...

але якщо ви цього не зробите для роботи нам покладіть p? до ammortizzarli...

tt225
12-04-2013, 18:28
Що я знаю в EVC не продає Damos , принаймні, cos? пише на сайті

Backgroop
12-04-2013, 20:08

carmageddon
14-04-2013, 15:17
i damos пакети інформаційних особисті кожного виробника і, що він будує у відповідності зі своїми потребами і адаптації.

це ? те, що mj

http://img826.imageshack.us/img826/6426/64534886.png (http://imageshack.us/photo/my-images/826/64534886.png/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

explode82
14-04-2013, 23:18
на око мені здається, що 500 8df

rego88
15-04-2013, 01:53
i damos пакети інформаційних особисті кожного виробника і, що він будує у відповідності зі своїми потребами і адаптації.

це ? те, що mj

http://img826.imageshack.us/img826/6426/64534886.png (http://imageshack.us/photo/my-images/826/64534886.png/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

alice... враховуючи, що у вас є damos на mjet... були б ви так ласкаві пояснити мені, як інтерпретувати карти turbo 1.3 mjet 90cv?? які карти управління геометрії, і які карти тиску.... крім того, як 3 серії кривих, які повторюються по 2 рази?? ? теоретичною і іншим справжнім??

alfajtd
15-04-2013, 08:31
точно... мені теж від готелю...

alfajtd
15-04-2013, 08:34
на око мені здається, що 500 8df
точно також до мене від готель, як я розумію, що я можу прочитати, що це 8df

explode82
15-04-2013, 11:46
файл з точністю ? те, що 500 8df 8750I126 51816275

voglioimparare
15-04-2013, 12:09
azz, а потім з damos за все ...... було б цікаво їх знайти і зробити банк даних тільки з damos..

alfajtd
15-04-2013, 12:52
azz, а потім з damos за все ...... було б цікаво їх знайти і зробити банк даних тільки з damos..

точно... в цьому випадку c? .HEX і .a2l, пов'язаний, де міститься вся інформація.

крім того, ці 2 файли, що gi? для нього дуже корисні bosch або marelli або інших випромінюють також інструкція
де також з допомогою схеми блоків пояснюється все.

explode82
15-04-2013, 13:09
не ? сказав, можуть бути тільки файли ols

Backgroop
15-04-2013, 13:15
хлопці, але, щоб знайти ці damos або Ols або A2l, як він повинен робити хто з вас ? готовий поділитися ними??

carmageddon
15-04-2013, 13:25
файл з точністю ? те, що 500 8df 8750I126 51816275

не ? 500

FidodidoTuning
15-04-2013, 13:53
Повинно бути lancia musa

carmageddon
15-04-2013, 14:19
але пограти у відгадування? не ? музи..., але тоді, вибачте, не має значення, що це таке, l важливо ? що є все необхідне для того, щоб працювати

alfajtd
15-04-2013, 14:28
не ? сказав, можуть бути тільки файли ols

звичайно, можуть бути також .ols, чому? експортовано...

але оригінали .HEX і .A2l

bosch, Fiat, VW і т.д... не використовують winols для випробувань в камері двигуна....

alfajtd
15-04-2013, 14:31
але пограти у відгадування? не ? музи..., але тоді, вибачте, не має значення, що це таке, l важливо ? що є все необхідне для того, щоб працювати

точне.... також, чому? належить до сімейства ECU
що то як на grande punto, а не на 500 не важливо... чому? важко мати a2l кожного HW і SW автомобілів, які циркулюють в

структура і логіка ? .

alfajtd
15-04-2013, 14:35
хлопці, але, щоб знайти ці damos або Ols або A2l, як він повинен робити хто з вас ? готовий поділитися ними??

деякі речі ви не в змозі обмінюватися, але купувати дорого.

Хтось іноді їх поміняти... але ви повинні мати прибуток, а не ті, які працюють в мережі....

що я знаю, не ? вона все ще доступна безкоштовно 1.3 multijet але його купити... як я і зробив, і, звичайно, carmageddon та інші, які корабля.

FidodidoTuning
15-04-2013, 14:41
У цей момент просто його розігнати?
Ke авто ??
І ще, якщо нічого не зміниться

carmageddon
15-04-2013, 14:49
ідея, 1.3 mjet.....що то я, видно ж ecu-музи.

FidodidoTuning
15-04-2013, 16:46
Насправді...це було тільки для kiarire ;-)

Backgroop
16-04-2013, 21:54
деякі речі ви не в змозі обмінюватися, але купувати дорого.

Хтось іноді їх поміняти... але ви повинні мати прибуток, а не ті, які працюють в мережі....

що я знаю, не ? вона все ще доступна безкоштовно 1.3 multijet але його купити... як я і зробив, і, звичайно, carmageddon та інші, які корабля.
Хлопці, я не вашої думки, якщо entrer? у розпорядженні цих damos li render? громадського транспорту, навіть якщо вони вам треба? платити.. це і моя етика, вільної інформації для всіх

Dragonfly
20-04-2013, 16:47
Хлопці, я не вашої думки, якщо entrer? у розпорядженні цих damos li render? громадського транспорту, навіть якщо вони вам треба? платити.. це і моя етика, вільної інформації для всіх

Це оптичний справедливим навіть для мене, згоден в повному обсязі, браво Backroop!

magi1984
20-04-2013, 17:13
ви, звичайно,...***** та ні...поговоріть cos? тільки тому, що? не ви витратили гроші.коли ви почнете витрачати 5000 або 6000euro в обладнання і програмне забезпечення, pi? кілька 1000 або 2000 євро за продовження на рік і ін я впевнений, що ви не будете більше? стільки готові ПОДІЛИТИСЯ все безкоштовно для тих, хто робить тюнінг лише як хобі. я ігри кульки

цій області, не в образу нікому, можна розділити на 2 категорії, професіонали, які роблять це ремесло всіх святих днів, які вкладають і витрачають гроші, щоб бути завжди в курсі і халявщиків, які скаржаться, чому? фахівці не проходять речі безкоштовно і не допомагають.

? завжди було так, і завжди sar

Backgroop
20-04-2013, 20:30
ви, звичайно,...***** та ні...поговоріть cos? тільки тому, що? не ви витратили гроші.коли ви почнете витрачати 5000 або 6000euro в обладнання і програмне забезпечення, pi? кілька 1000 або 2000 євро за продовження на рік і ін я впевнений, що ви не будете більше? стільки готові ПОДІЛИТИСЯ все безкоштовно для тих, хто робить тюнінг лише як хобі. я ігри кульки

цій області, не в образу нікому, можна розділити на 2 категорії, професіонали, які роблять це ремесло всіх святих днів, які вкладають і витрачають гроші, щоб бути завжди в курсі і халявщиків, які скаржаться, чому? фахівці не проходять речі безкоштовно і не допомагають.

? завжди було так, і завжди sar?

Шановний magi1984 ват, що ти грав ти втратив, я ще етика мислення дуже відрізняється від вашої..
насправді гроші на обладнання я провели! і кілька,
я перерахую тільки деякі з обладнання в мене є:
Cmd Flash + Bdm оригінальні платять 5000 євро
kess v2 + оригінальний модуль EDC17 antituning і кабель Boot mode
програмне забезпечення Map3d оригінал
потім ще, що я не в список, Півень типу eobd2 ori + троси і т. д...
багато програм, які у мене є, я купив її..
тільки CMD я плачу 1200€ в рік для продовження підписки..

але мій спосіб мислення не виключала б з того, що я витратив так що я не поділяю ні з ким..
я думаю, що ми знаходимося в форумі,****** і всі ми вільні, щоб дізнатися кожного, а потім думає як хоче, я cos?..

Dragonfly
20-04-2013, 21:12

? завжди було так, і завжди sar?

Сподіваємося, ви offendendo, якщо ви починаєте так говорити погано, тому що, можливо, я кажу, може, статися, щось вершника вам вирішити деякі проблеми, які ви купуєте або сплативши підписку, ви не можете, не тому, що' no ne ви здатні,
але чому, можливо, він вже зробив,
Для цього ми і були створені форуми.
Це, як кажуть, красиво і ділитися різні досліди.

cicciogsr
20-04-2013, 22:06
ну я бачив професіоналів, які, маючи витратив мільйони в інструменти і sw не capici відрізнити управління уприскуванням, з турбо... і перш за все просто довіряти драйверів з їх благородних sw і коли запитайте, що вона означає будь-яку карту, вам відповідає обертів-навантаження... не generalizzo? обмін пу? повернутися завжди корисно...

explode82
21-04-2013, 01:55
це повідомлення cicciogsr, коли говорить, що є професіонали, які витратили гроші,але вони не розуміють однієї церкви битою, електронне керування

magi1984
21-04-2013, 11:49
я не сказав, що пі? ви витрачаєте і pi? ти молодець. Я сказав, що якщо ви витрачаєте 500euro для damos сьогодні, завтра не покладіть громадськості, щоб всі на форумі, я впевнений, що ви хочете!
Що ? поділитися досвідом та змінами, які можуть допомогти іншим, і я це роблю завжди, на форумі ? повний моїх акцій! У розділах " off limits я поклав infinit? матеріал, на відміну від інших, що вони хороші тільки говорити, але в кінцевому рахунку не мають нічого.
Що ще ? condivider sw, дорого. C'? велика різниця!

Наприклад, на форумі у нас є розділ, winols з damos вкладення,ви добре критикувати мене, але мені не здається, що у вас є додаток, damos в цьому розділі...чи я помиляюся?

Gianpy80
21-04-2013, 13:18
? magi, дозволь мені повторити на вашому розрізняти дві категорії тюнери.. фахівців і халявщиків. з моєї точки зору, по-перше, не два, а багато більше, наприклад, тільки професіонали, є і здатні фахівці в змозі не експерти, praticoni, з бажанням impiarare etc., і навіть hobbysti, як я, є infinit? наприклад, ті, які хочуть заробити гроші, витративши якомога менше (халявщиків, звичайно, ті, хто роблять це для чистого пристрасті, але гроші витратити, ті, які хоча і є ентузіасти намагаються хоча б відновити те, що вони витрачають на обладнання і так далі... Узагальнити кажу не тільки професіоналів і халявщиків бачу його дуже образливим для кого ? простий любитель електроніки, як я, з одним stipendo від 1000 євро, а просто хочете дізнатися нові речі без сили витрачати сотні євро за damos..

msport (exil77grande)
21-04-2013, 14:11
а волхви так як на форумі повно наших доль, і це показує в районі off limits, де поступово я, обмежуючи всі ті, які вміють тільки робити СКАЧАТИ й тоді, коли вони не продають більше розділ мене звертаються в лічку і запитують ", але, як ніколи раніше я міг увійти, а зараз ні?" відповідь проста,в цій області вона була створена, щоб обмінюватися речами трохи більш професійні, але не тому, що форум повинен бути загальний, але чому всі повинні ділитися, то люди, які не допомагають громаді не мають право зняти матеріал,я вже точно, що деякі наші гіди знаходяться на інших форумах,на жаль, ще не вдалося вийти на вас у питанні,не просто впевнений, я divertiro зробити начисто.
хочу додати, що форум служить для обміну думками, а не для того, щоб навчити тих, хто робить це для хобі, може бути, безкоштовно стільки, щоб бути красивим, з обладнанням, два гроші, як обдурити корабель дії інших,для інших, як я завжди писав, всі повинні вчитися у всіх, і ніхто не досконалий, але і зробити щось для роботи і одне, і зробити це як хобі, незалежно від того, якщо ви добре чи ні,наприклад, ви думаєте, всі файли орі, розміщені від мене і інших користувачів, конкретних звідки вони беруться? легко чи з роботи, або з банку даних офіційної, що він платить дорогу ціну annualmnente, щоб йти в ногу,і для багатьох, а не в базі даних цього форуму просто місце, де facilizzare на власну роботу, тому що у них немає іншого, де битися головою, щоб зробити справи.

cicciogsr
21-04-2013, 21:23
я не хочу сказати, що ті, хто купує інструменти і послуги, обов'язково повинен поділитися цією ? власний вибір, я в моїй маленькій.. для uqnato ne розумієте, і час дозволяє, я намагаюся допомогти, якщо можу...

Gianpy80
22-04-2013, 08:34
msport, не знаю, якщо вам riferivi на мій відповідь або в цілому. У першому випадку, можливо, тоді я висловив погано. Я не хотів сказати, що не поділяєте навпаки.. форум ? повний ресурсів.. і, на щастя, чому? люди які дійсно здатні і з бажанням навчити їх дуже мало. Я тільки уточнив, що не вважаю правильним визначити любитель necesariamente вершника.. якщо потім назад на роботу, я першим назвати такий, але, якщо це справжня пристрасть, розумієте, що не можете? купити обладнання обов'язково офіційні, ліцензії і все інше, так що дізнаєтеся тільки від ваших гідів, пояснення і ресурси в цілому. Особисто я не вважаю, наприклад ****llo компетенції цього ми можемо дати технічні поради, але, безумовно, якщо в один прекрасний день arriver? зрозуміти щось в пі? буде дуже сильно@? поділитися своїм досвідом. В даний час, на жаль в період моєї роботи (що ? нічого, крім), для дому, для родини час ? завжди мало, і не тільки для форуму, але саме через електроніки в цілому. Я сподіваюся, в майбутньому зможу присвятити більше? ... Для тих, хто робить роботу і хоче "fregarvi", то ви праві на 100%.. на жаль, від колишнього адміністратора форуму, я знаю, що ? важко визнати людей, з-за ніка, то ви схильні узагальнювати..

msport (exil77grande)
22-04-2013, 11:07
я просто взагалі кажучи,не вважаю фамільні hobbysti дармоїди, але кожен раз, коли є звичайне обговорення,в мережі є багато тих, info, що чим він більше, ne ставить, але " ви не можете кожен раз вимагати,ми намагаємося зробити все можливе, але все має межу.

dariuccio
29-07-2013, 22:38
читаючи навколо говорять, що для marelli multijet не існує sti благословенні damos; ніхто не має

alfajtd
30-07-2013, 08:12
існують все в порядку...

але за додаткову плату... не знайти безкоштовно...

sportknight
30-07-2013, 08:42
я повинен мати damos для unaopel 1.3 mjtd-то,якщо я його поділяю..

Fede78
16-12-2013, 20:23
Мені б в damos для marelli MJD6JF (точка 70cv) або просто допомога, щоб знайти обмежувач turbo 1.5 бар і обмеження rail у 1480 бар.
Спасибі.

Backgroop
16-12-2013, 21:09
Мені б в damos для marelli MJD6JF (точка 70cv) або просто допомога, щоб знайти обмежувач turbo 1.5 бар і обмеження rail у 1480 бар.
Спасибі.

Є й розділ, присвячений вивченню marelli mjet 70cv, в розділі для початківців.... ну ;)

explode82
16-12-2013, 22:16
Спасибі.

майте на увазі, що те, що ви питаєте не то, нічого,але щось особливе, і важко знайти

Fede78
16-12-2013, 23:11
майте на увазі, що те, що ви питаєте не то, нічого,але щось особливе, і важко знайти
Так, так, я знаю, що речі важко... ? pi? роки, що я шукав деяку інформацію

lupo1
20-06-2014, 14:16
я повинен мати десь damos для 8df, якщо ви все ще зацікавлені, я можу снд?; (якщо, звичайно, не йде проти правил).

robo
13-01-2015, 02:14
Ці damos, якщо, швидше за все, знаходяться son зроблені людьми, які присвятили багато часу, так що любителі або професіонали, але ті офіцери не перебувають безкоштовно