Прагляд Поўнай Версіі : Damos Marelli Mjt
Backgroop
09-02-2013, 12:19
Прывітанне, хлопцы, я шукаю damos або A2ol для marelli mjt 70, 75, 90 cv, хто-то пу? мне навіны па гэтай нагоды?
а я , але і na штука, тыпу рэдкая .
Backgroop
10-04-2013, 19:40
Прывітанне, хлопцы, я шукаю damos або A2ol для marelli mjt 70, 75, 90 cv, хто-то пу? мне навіны па гэтай нагоды?
ніхто гэтыя damos??
яны есць... але яны каштуюць шмат...
Backgroop
10-04-2013, 20:21
іх што мне рабіць?
legendaryslave
10-04-2013, 21:44
іх што мне рабіць?
даць частку свайго рахунку ў банку на EVC
Backgroop
11-04-2013, 14:30
Ад рага, хто ідзе наперад... хто-тое c'? іх вам трэба? нягледзячы на тое, што..
упэўнены, што есць....
? яны досыць дарагія...
жадаючы есць ols здароўя, якія стаяць pelino менш...
але калі вы гэтага не зробіце для працы нам пакладзеце p? да ammortizzarli...
Што я ведаю ў EVC не прадае Damos , па меншай меры, cos? піша на сайце
Backgroop
12-04-2013, 20:08
carmageddon
14-04-2013, 15:17
i damos пакеты інфармацыйных асабістыя кожнага вытворцы і, што ен будуе ў адпаведнасці са сваімі патрэбамі і адаптацыі.
гэта ? тое, што mj
http://img826.imageshack.us/img826/6426/64534886.png (http://imageshack.us/photo/my-images/826/64534886.png/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
explode82
14-04-2013, 23:18
на вока мне здаецца, што 500 8df
i damos пакеты інфармацыйных асабістыя кожнага вытворцы і, што ен будуе ў адпаведнасці са сваімі патрэбамі і адаптацыі.
гэта ? тое, што mj
http://img826.imageshack.us/img826/6426/64534886.png (http://imageshack.us/photo/my-images/826/64534886.png/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
alice... улічваючы, што ў вас есць damos на mjet... былі б вы так ласкавы патлумачыць мне, як інтэрпрэтаваць карты turbo 1.3 mjet 90cv?? якія карты кіравання геаметрыі, і якія карты ціску.... акрамя таго, як 3 серыі крывых, якія паўтараюцца па 2 разы?? ? тэарэтычнай і іншым сапраўдным??
дакладна... мне таксама ад гатэля...
на вока мне здаецца, што 500 8df
дакладна таксама да мяне ад гатэль, як я разумею, што я магу прачытаць, што гэта 8df
explode82
15-04-2013, 11:46
файл з дакладнасцю ? тое, што 500 8df 8750I126 51816275
voglioimparare
15-04-2013, 12:09
azz, а затым з damos за ўсе ... ... было б цікава іх знайсці і зрабіць банк даных толькі з damos..
azz, а затым з damos за ўсе ... ... было б цікава іх знайсці і зрабіць банк даных толькі з damos..
сапраўды... у гэтым выпадку c? .HEX і .a2l, звязаны, дзе змяшчаецца ўся інфармацыя.
акрамя таго, гэтыя 2 файла, што gi? для яго вельмі карысныя bosch або marelli або іншых выпраменьваюць таксама інструкцыя
дзе таксама з дапамогай схемы блокаў тлумачыцца ўсе.
explode82
15-04-2013, 13:09
не ? сказаў, могуць быць толькі файлы ols
Backgroop
15-04-2013, 13:15
хлопцы, але, каб знайсці гэтыя damos або Ols або A2l, як ен павінен рабіць хто з вас ? гатовы падзяліцца імі??
carmageddon
15-04-2013, 13:25
файл з дакладнасцю ? тое, што 500 8df 8750I126 51816275
не ? 500
FidodidoTuning
15-04-2013, 13:53
Павінна быць lancia musa
carmageddon
15-04-2013, 14:19
але пагуляць у угадайку? не ? музы..., але тады, прабачце, не мае значэння, што гэта такое, l важна ? што есць усе неабходнае для таго, каб працаваць
не ? сказаў, могуць быць толькі файлы ols
вядома, могуць быць таксама .ols, чаму? экспартавана...
але арыгіналы .HEX і .A2l
bosch, Fiat, VW і г.д... не выкарыстоўваюць winols для выпрабаванняў у камеры рухавіка....
але пагуляць у угадайку? не ? музы..., але тады, прабачце, не мае значэння, што гэта такое, l важна ? што есць усе неабходнае для таго, каб працаваць
дакладнае.... таксама, чаму? належыць да сямейства ECU
што то як на grande punto, а не на 500 не важна... чаму? цяжка мець a2l кожнага HW і SW аўтамабіляў, якія цыркулююць у
структура і логіка ? тое.
хлопцы, але, каб знайсці гэтыя damos або Ols або A2l, як ен павінен рабіць хто з вас ? гатовы падзяліцца імі??
некаторыя рэчы вы не ў стане абменьвацца, але купляць дорага.
Хто-то часам іх памяняць... але вы павінны мець прыбытак, а не тыя, якія працуюць у сеткі....
што я ведаю, не ? яна ўсе яшчэ даступная бясплатна 1.3 multijet але яго купіць... як я і зрабіў, і, вядома, carmageddon і іншыя, якія карабля.
FidodidoTuning
15-04-2013, 14:41
У гэты момант проста разагнаць яго?
Ke аўто ??
І яшчэ, калі нічога не зменіцца
carmageddon
15-04-2013, 14:49
ідэя, 1.3 mjet.....што-то я, відаць жа ecu-музы.
FidodidoTuning
15-04-2013, 16:46
На самай справе...гэта было толькі для kiarire ;-)
Backgroop
16-04-2013, 21:54
некаторыя рэчы вы не ў стане абменьвацца, але купляць дорага.
Хто-то часам іх памяняць... але вы павінны мець прыбытак, а не тыя, якія працуюць у сеткі....
што я ведаю, не ? яна ўсе яшчэ даступная бясплатна 1.3 multijet але яго купіць... як я і зрабіў, і, вядома, carmageddon і іншыя, якія карабля.
Хлопцы, я не вашага меркавання, калі entrer? у распараджэнні гэтых damos li render? грамадскага транспарту, нават калі яны вам трэба? плаціць.. гэта і мая этыка, свабоднай інфармацыі для ўсіх
Dragonfly
20-04-2013, 16:47
Хлопцы, я не вашага меркавання, калі entrer? у распараджэнні гэтых damos li render? грамадскага транспарту, нават калі яны вам трэба? плаціць.. гэта і мая этыка, свабоднай інфармацыі для ўсіх
Гэта аптычны справядлівым нават для мяне, згодны ў поўным аб'еме, брава Backroop!
magi1984
20-04-2013, 17:13
вы, вядома,...***** і няма...пагаворыце cos? толькі таму, што? не вы патрацілі грошы.калі вы пачнеце марнаваць 5000 або 6000euro ў абсталяванне і праграмнае забеспячэнне, pi? некалькі 1000 ці 2000 еўра за падаўжэнне на год і інш я ўпэўнены, што вы не будзеце больш? столькі гатовыя ПАДЗЯЛІЦЦА усе бясплатна для тых, хто робіць цюнінг толькі як хобі. я гульні шарыкі
гэтай вобласці, не ў крыўду нікому, можна падзяліць на 2 катэгорыі, прафесіяналы, якія робяць гэта рамяство усіх святых дзен, якія ўкладваюць і марнуюць грошы, каб быць заўседы ў курсе і халяўшчыкаў, якія скардзяцца, чаму? спецыялісты не праходзяць рэчы бясплатна і не дапамагаюць.
? заўседы было так, і заўседы sar
Backgroop
20-04-2013, 20:30
вы, вядома,...***** і няма...пагаворыце cos? толькі таму, што? не вы патрацілі грошы.калі вы пачнеце марнаваць 5000 або 6000euro ў абсталяванне і праграмнае забеспячэнне, pi? некалькі 1000 ці 2000 еўра за падаўжэнне на год і інш я ўпэўнены, што вы не будзеце больш? столькі гатовыя ПАДЗЯЛІЦЦА усе бясплатна для тых, хто робіць цюнінг толькі як хобі. я гульні шарыкі
гэтай вобласці, не ў крыўду нікому, можна падзяліць на 2 катэгорыі, прафесіяналы, якія робяць гэта рамяство усіх святых дзен, якія ўкладваюць і марнуюць грошы, каб быць заўседы ў курсе і халяўшчыкаў, якія скардзяцца, чаму? спецыялісты не праходзяць рэчы бясплатна і не дапамагаюць.
? заўседы было так, і заўседы sar?
Паважаны magi1984 ват, што ты гуляў ты страціў, я яшчэ этыка мыслення вельмі адрозніваецца ад вашай..
на самай справе грошы на абсталяванне я правялі! і некалькі,
я пералічу толькі некаторыя з абсталявання ў мяне есць:
Cmd Flash + Bdm арыгінальныя плацяць 5000 еўра
kess v2 + арыгінальны модуль EDC17 antituning і кабель Boot mode
праграмнае забеспячэнне Map3d арыгінал
потым яшчэ, што я не ў гэты спіс, Певень тыпу eobd2 ori + тросы і г.д...
многія праграмы, якія ў мяне есць я купіў яе..
толькі CMD я плачу за 1200€ ў год для падаўжэння падпіскі..
але мой спосаб мыслення не выключала б з таго, што я патраціў, так што я не падзяляю ні з кім..
я думаю, што мы знаходзімся ў форуме,****** і ўсе мы вольныя, каб даведацца кожнага, а потым думае як хоча, я cos?..
Dragonfly
20-04-2013, 21:12
? заўседы было так, і заўседы sar?
Спадзяемся, вы offendendo, калі вы пачынаеце так казаць дрэнна, нават таму што, магчыма, я кажу, можа, здарыцца, што-то вершніка вам вырашыць некаторыя праблемы, якія вы таксама набудзеце або аплаціўшы падпіску, вы не можаце, не таму, што' no ne вы здольныя,
але чаму, магчыма, ен ўжо зрабіў,
Для гэтага мы і былі створаныя форумы.
Гэта, як гаворыцца, прыгожа і дзяліцца розныя досведы.
cicciogsr
20-04-2013, 22:06
ну я бачыў прафесіяналаў, якія, маючы выдаткаваў мільены ў інструменты і sw не capici адрозніць кіравання упырскам, з турба... і перш за ўсе проста давяраць драйвераў з іх высакародных sw і калі спытаеце, што яна азначае любую карту, вам адказвае абаротаў-нагрузкі... не generalizzo? абмен пу? вярнуцца заўседы карысна...
explode82
21-04-2013, 01:55
гэта паведамленне cicciogsr, калі кажа, што есць прафесіяналы, якія патрацілі грошы,але яны не разумеюць адной царквы бітай, электроннае кіраванне
magi1984
21-04-2013, 11:49
я не сказаў, што пі? вы марнуеце і pi? ты малайчына. Я сказаў, што калі вы марнуеце 500euro для damos сення, заўтра не пакладзеце грамадскасці, каб усе на форуме, я ўпэўнены, што вы хочаце!
Што ? падзяліцца вопытам і зменамі, якія могуць дапамагчы іншым, і я гэта раблю заўседы, на форуме ? поўны маіх акцый! У раздзелах " off limits я паклаў infinit? матэрыял, у адрозненне ад іншых, што яны добрыя толькі казаць але ў канчатковым рахунку не маюць нічога.
Што-то яшчэ ? condivider sw, дорага. C'? вялікая розніца!
Напрыклад, на форуме ў нас есць раздзел, winols з damos ўкладанні,вы добра крытыкаваць мяне, але мне не здаецца, што ў вас есць прыкладанне, з-damos у гэтым раздзеле...ці я памыляюся?
Gianpy80
21-04-2013, 13:18
? magi, дазволь мне паўтарыць на вашым адрозніваць дзве катэгорыі цюнэры.. спецыялістаў і халяўшчыкаў. з майго пункту гледжання, па-першае, не два, але шмат больш, напрыклад, толькі прафесіяналы, есць і здольныя спецыялісты ў стане не эксперты, praticoni, з жаданнем impiarare etc., і нават hobbysti, як я, есць infinit? напрыклад, тыя, якія хочуць толькі зарабіць грошы, выдаткаваўшы як мага менш (халяўшчыкаў, вядома), тыя, хто робяць гэта для чыстай страсці, але выдаткаваць грошы, тыя, якія хоць і з'яўляюцца энтузіясты спрабуюць хаця б аднавіць тое, што яны марнуюць на абсталяванне і гэтак далей... Абагульніць кажу не толькі прафесіяналаў і халяўшчыкаў бачу яго вельмі абразлівым для каго ? просты аматар электронікі, як я, з адным stipendo ад 1000 еўра, а проста хочаце даведацца новыя рэчы без сілы марнаваць сотні еўра за damos..
msport (exil77grande)
21-04-2013, 14:11
а мудрацы так як на форуме поўна нашых доляй, і гэта паказвае ў раене off limits, дзе паступова я, абмяжоўваючы ўсе тыя, якія ўмеюць толькі рабіць СПАМПАВАЦЬ і тады, калі яны не прадаюць больш раздзел мне звяртаюцца ў лічку і пытаюцца ", але, як ніколі раней я мог увайсці, а цяпер няма?" адказ просты,у гэтай галіне яна была створана, каб абменьвацца рэчамі крыху больш прафесійныя, але не таму, што форум павінен быць агульны, але чаму ўсе павінны дзяліцца, то людзі, якія не дапамагаюць суполцы не маюць права зняць матэрыял,я ўжо дакладна, што некаторыя нашы гіды знаходзяцца на іншых форумах,на жаль, яшчэ не ўдалося выйсці на вас у пытанні,не проста ўпэўнены, я divertiro зрабіць начыста.
хачу дадаць, што форум служыць для абмену думкамі, а не для таго, каб навучыць тых, хто робіць гэта для хобі, можа быць, у бясплатна столькі, каб быць прыгожым, з абсталяваннем, два грошы, як падмануць карабель дзеяння іншых,для астатніх, як я заўседы пісаў, усе павінны вучыцца ва ўсіх, і ніхто не дасканалы, але кошт і зрабіць што-то для працы і адно, і зрабіць гэта як хобі, незалежна ад таго, " добры " або " не", напрыклад, па-вашаму, усе файлы крычы, размешчаныя ад мяне і іншых карыстальнікаў, канкрэтных дзе яны? легка ці з працы, або з банка дадзеных афіцыйнай, што ен плаціць дарагую цану annualmnente, каб ісці ў нагу,і для многіх, а не ў базе дадзеных гэтага форума проста месца, дзе facilizzare на ўласную працу, таму што ў іх няма іншага, дзе біцца галавой, каб зрабіць справы.
cicciogsr
21-04-2013, 21:23
я не хачу сказаць, што тыя, хто купляе інструменты і паслугі, абавязкова павінен падзяліцца гэтай ? уласны выбар, я ў маей маленькай.. для uqnato ne разумееце, і час дазваляе, я стараюся дапамагчы, калі магу...
Gianpy80
22-04-2013, 08:34
msport, не ведаю, калі вам riferivi на мой адказ або ў цэлым. У першым выпадку, магчыма, тады я выказаў дрэнна. Я не хацеў сказаць, што не падзяляеце наадварот.. форум ? поўны рэсурсаў.. і, на шчасце, чаму? людзі сапраўды здольныя і з жаданнем навучыць іх вельмі мала. Я толькі ўдакладніў, што не лічу правільным вызначыць аматар necesariamente вершніка.. калі потым назад на працу, я першым назваць такі, але, калі гэта сапраўдная запал, разумееце, што не можаце? купіць абсталяванне абавязкова афіцыйныя, ліцэнзіі і ўсе астатняе, так што даведаецеся толькі ад вашых гідаў, тлумачэнні і рэсурсы ў цэлым. Асабіста я не лічу, напрыклад ****llo кампетэнцыі гэтага мы можам даць тэхнічныя парады, але, безумоўна, калі ў адзін цудоўны дзень ая arriver? зразумець што-то ў пі? будзе вельмі моцна@? падзяліцца сваім вопытам. У цяперашні час, на жаль, у перыяд маей працы (што ? нічога, акрамя), для дома, для сям'і час ? заўседы мала, і не толькі для форуму, але менавіта з-за электронікі ў цэлым. Я спадзяюся, у будучыні змагу прысвяціць больш? час... Для тых, хто робіць працу і хоча "fregarvi", то вы маеце рацыю на 100%.. на жаль, ад былога адміністратара форуму, я ведаю, што ? цяжка прызнаць людзей, з-за ніка, то вы схільныя абагульняць..
msport (exil77grande)
22-04-2013, 11:07
я проста наогул кажучы,не лічу фамільныя hobbysti дармаеды, але кожны раз, калі есць звычайнае абмеркаванне,у сетцы есць шмат тых, info, што чым ен больш, ne ставіць, але " вы не можаце кожны раз патрабаваць,мы імкнемся зрабіць усе магчымае, але ўсе мае мяжу.
dariuccio
29-07-2013, 22:38
чытаючы вакол кажуць, што для marelli multijet не існуе sti бласлаўлены damos; ніхто не мае
існуюць усе ў парадку...
але за дадатковую плату... не знайсці бясплатна...
sportknight
30-07-2013, 08:42
я павінен мець damos для unaopel 1.3 mjtd-то,калі я яго падзяляю..
Мне б у damos для marelli MJD6JF (кропка 70cv) або проста дапамога, каб знайсці абмежавальнік turbo 1.5 бар і абмежаванні rail у 1480 бар.
Дзякуй.
Backgroop
16-12-2013, 21:09
Мне б у damos для marelli MJD6JF (кропка 70cv) або проста дапамога, каб знайсці абмежавальнік turbo 1.5 бар і абмежаванні rail у 1480 бар.
Дзякуй.
Есць і раздзел, прысвечаны вывучэнню marelli mjet 70cv, ў раздзеле для пачаткоўцаў.... ну ;)
explode82
16-12-2013, 22:16
Дзякуй.
майце на ўвазе, што тое, што вы пытаецеся не тое, нічога,але што-то асаблівае, і цяжка знайсці
майце на ўвазе, што тое, што вы пытаецеся не тое, нічога,але што-то асаблівае, і цяжка знайсці
Так, так, я ведаю, што рэчы цяжка... ? pi? гады, што я шукаў некаторую інфармацыю
я павінен мець дзе-то damos для 8df, калі вы ўсе яшчэ зацікаўленыя, я магу снд?; (калі, вядома, не ідзе супраць правілаў).
Гэтыя damos, калі, хутчэй за ўсе, знаходзяцца son зробленыя людзьмі, якія прысвяцілі шмат часу, так што аматары або прафесіяналы, але тыя афіцэры не знаходзяцца бясплатна