Перегляд Повної Версії : scodifica з carsoftware
sportknight
09-02-2013, 00:00
привіт, хлопці,я хотів би зрозуміти щось більше?
на практиці, як працюють ці програми?
у scodifica, а також з послідовним або тільки в bdm?
враховуючи, що область код повинен бути в e2prom ви тільки в bdm правда?
потім процес e2prom і reinserisco з bdm??
cinqueturbo
09-02-2013, 00:10
Мені e2prom не розпізнається, carsoft..
Бо!
чекаємо відповідь від big...
sportknight
09-02-2013, 00:11
у scodifiche я ще не розумієте
legendaryslave
09-02-2013, 00:12
ні, не ? від туто правильно я відчуваю себе трохи шкода, що не всі блоки управління можуть бути riverginate або зробив без черг, завжди залежить те, що woi зробити кілька разів інструкції містяться в процесор, і ви повинні зробити читання bdm, щоб зняти з черги кілька разів, і полягає в e2p, але часто читанні bdm не ? повний і ви повинні зробити читання з програмістом, кілька разів впливати на карті, і просто для читання, послідовного, нинішні м'які, звичайно вони кажуть, що читання пам'яті і виконайте дії, на помірний м'який є також розвідувальні автоматичної файлу, який говорить вам, якщо читання ? повній залежності від сім'ї і розміру.
carlo abarth
09-02-2013, 00:16
:confused:
Мені e2prom не розпізнається, carsoft..
Бо!
чекаємо відповідь від big...
з самого початку, що я-не великий, що пам'ять ви хотіли обробити?
sportknight
09-02-2013, 00:17
наведемо конкретний приклад?
один marelli наприклад,каже мені прочитати файл bl з bdm, що, з послідовним
так що в цьому випадку ? в flash, що закон послідовний?
або ще
---------------Рішення 62---------------
Завантажити файл carsoftware в 95320
cinqueturbo
09-02-2013, 00:30
Ви, ви!
вибачте мене, я був удома один мить
або намагався обробити один MLD6JF
ne або трохи smanettarci
для навантажувач...
Ви, ви!
вибачте мене, я був удома один мить
або намагався обробити один MLD6JF
ne або трохи smanettarci
для навантажувач...
У marelli ти маєш на увазі? він повинен мати e2prom один 95320, якщо не помиляюся, код повинен бути їх, але не знаю, якщо ви можете riverginare або його немає черг.
sportknight
10-02-2013, 02:01
scodifica повної або часткової, що вони хочуть сказати на практиці?
scodifica повної або часткової, що вони хочуть сказати на практиці?
На практиці загальне число означає, що коли-то зробив scodifica екю від стартера навіть не сигнал іммо на вході.... частковим, коли зробив scodifica екю вимагає, однак, сигнал від іммо, що ви також можете дати йому через емулятор, наприклад.
sportknight
10-02-2013, 12:53
І Машини забезпечення, що типу scodifica тому?
І Машини забезпечення, що типу scodifica тому?
завжди залежить від типу ecu ,в деяких ? чи можна при часткової або іншими повне або часткове..але не всі ecu можуть бути scodificate.
msport (exil77grande)
10-02-2013, 16:30
у двох словах все ви робите, коли є проблеми з ключами, в той час як часткове, коли змінюється блок управління, так при першому включенні ви перекодування автоматично з оригінальних ключів транспортного засобу.
sportknight
10-02-2013, 21:38
але ? сама програма, яка говорить вам, що може зробити,чому? я бачив, що говорить тільки іммо decode без написання повного або часткового
але ? сама програма, яка говорить вам, що може зробити,чому? я бачив, що говорить тільки іммо decode без написання повного або часткового
виглядає добре, xch? ви знаходитесь на помилки, якщо ти робиш справу до кінця знаходитесь або P або T, P= часткова T= разом.
sportknight
10-02-2013, 22:59
Спасибі, я зробив так
michele30
20-02-2013, 21:23
тому, якщо я читаю eprom code в мареллі , після програми-ліжко, що робить скидання налаштувань комунікаційних пар (scodifico), яке програмне забезпечення ? краще ?
я читав навколо цих програм nyo4 , meucci , carsoft гарні? що було б краще?
Не з'? найкращий, на мою думку. Один з них не може робити добре, у деяких, але інших немає..
Команду електроніка
02-03-2013, 09:48
по мені, ці м'які служать дуже мало!! особистий досвід
linus146
10-10-2013, 22:04
і, що ви повинні використовувати те, щоб зробити scodifiche?
motorsport
10-10-2013, 23:34
завжди з м'якою та інтерфейси, присвячені...