Прагляд Поўнай Версіі : выключэнне egr citren c3
прывітанне я хацеў бы ваша меркаванне на escusione egr, што я зрабіў ...гэта citroen c3 1.4 hdi ...? есць bosch edc1634 па-вашаму, можа пайсці.....
msport (exil77grande)
08-02-2013, 22:22
egr off ok б'юся аб заклад, што вы зрабілі з раз, праўда?
не, калі кажа, што робіць гэта, але не рабі нічога...... ўручную sequendo кіраўніцтва, што c'? на форуме...хоць я заўважыў невялікае адрозненне формаў...але вельмі падобны.....затым у дыягназ я знайшоў памылка P0409 (сігнал становішча клапана)з электрапрывадам-клапан прылеплены.......заўседы ў дыягназ я ад' адкрыцця клапана рэцыркуляцыі ог 0%..... адкрыцце faralla egr 0%, у той час як размяшчэнне сістэмы рэцыркуляцыі ог ? пераменная......што я павінен думаць?....дадам, што памылка ? у цяперашні час толькі ў дыягностыцы...
ніхто аб ведае, як даць мне некалькі spegazione......той факт, што месца egr ? пераменная....можа прывесці да запальванню лямпы,убачыў, што ў дыягностыцы я лічу памылкай.....я б не хацеў, што пасля таго як зраблю машыну, я зноў з pia гарыць......
msport (exil77grande)
09-02-2013, 14:49
Для мяне egr off і' ок, тады, калі ў вас есць іншыя праблемы ці застаецца для бруду і што-то іншае.
мой сябар-механік мне сказаў, што клапана ? была чыстая ? затым заблакаваная, таму што даў праблемы вы inceppava ,мяне цікавіла ведаць, калі выдаленне ? выканана ,сумневы ? нарадзіўся, калі мне кажуць, што, магчыма, не вельмі добра, таму што "дыягназ вы ritova" памылка.....па гэтай прычыне я паставіў ніякіх сумневаў, што цяпер, пасля вашага пацверджання ? знікла....дзякуй.
ale svarioni
15-02-2013, 16:42
вы можаце зрабіць таксама на fiesta, бачылі, што рухавік ? тое ж самае?
msport (exil77grande)
15-02-2013, 17:28
вы можаце зрабіць таксама на fiesta, бачылі, што рухавік ? тое ж самае?
калі ж кіраванне edc16c34, але provabilmente таксама і siemens.
ale svarioni
20-02-2013, 13:40
вы ? ж