Перегляд Повної Версії : Програмне забезпечення для видалення egr на siemens...
Добрий вечір, хлопці, як випливає з назви, вам цікаво, але ж які-небудь програми для видалення egr на ecu siemens-sid і т.д. і т.д.?цікаво! буває, що в тиждень капітан завжди одні і ті ж речі, тобто після ліквідації fiat scudo mtj sid803a , сьогодні вранці мені прийшов клієнт з ford fiesta, 2006 року, 1.4 tdci 68 к.с. з sid 804 5ws4 зі звичайними проблемами egr.secondo вас, ce деякі програми, зокрема, або ви повинні працювати, в руці, як завжди ?
тоді, хлопці, існує програмне забезпечення для siemens, або немає нічого? ce, що хтось може дати мені пораду...
FidodidoTuning
08-02-2013, 20:25
Ні,анке), siemens відрізняються між собою,так і положення, які у формі...
ви знаю, довіряю це і безпечно ,то для видалення egr до siemens sid 804, як я повинен робити?
FidodidoTuning
09-02-2013, 11:11
На ці ankora мені так і не вдалося,я зробив кілька тестів, але нічого
Потім я помітив, ke завжди на fiesta 804 sid,в районі egr іншого...
Якщо ви хочете, ми можемо спробувати...
я тільки боюся, щоб упакувати його в цьому і проблема. слід мені перед back-up. як ми робимо?????:confused:
Це і знати ціну виключити клапан egr,велика кількість тестів з діагнозом на руки,і не сказав, що тоді знайшли рішення
FidodidoTuning
09-02-2013, 19:27
Не плач,макс не пробачить l ori і починається...
Тоді ми відчуваємо якісь файли ???співпрацювати у багатьох і допомагати х дізнатися секрети електронні я розумію в farlo.tentare не nuoce.appena можу, задньо файл орі...
ale svarioni
15-02-2013, 16:48
цікаво, пу? служити мені
файл я не зміг снд?! мій клієнт повинен був піти, і він не міг змусити мене вчитися :(
ale svarioni
20-02-2013, 13:37
шкода :(
Було б набагато більш цікаво, я хотів би зрозуміти, криві siemens у вас є приклад діаграми ці блоки?? Дякую
siemens досить rognose, так і для зіставлення їх і як знайти криві, для відключення egr.......
rossofonzi1
28-05-2013, 06:54
Було б дуже корисно.......
angelus.d87
06-12-2013, 20:39
ce обговорення файлів ecu дизель, де ce мою карту ориг з допомогою різних тестів ke nn пішли в хороший кінець, межа, я пропоную, від морської свинки
msport (exil77grande)
07-12-2013, 20:21
ce обговорення файлів ecu дизель, де ce мою карту ориг з допомогою різних тестів ke nn пішли в хороший кінець, межа, я пропоную, від морської свинки
рішення, і це було вже перевірено небагато.
angelus.d87
07-12-2013, 21:12
І де він знаходиться?