Перегляд Повної Версії : Хто і Салерно-Неаполь і може допомогти мені виправити мій BDM?
cinqueturbo
08-02-2013, 02:55
Як випливає з назви:
Хто і Салерно-Неаполь і може допомогти мені виправити мій BDM100?
Як зазвичай було :mad:
Беру BDM, що він порошитися
після покупки двох ECU від підривника і подивитися трохи
я відчуваю, rel? знімати як я вставляю USB...
Чорт його припаркував, що працював!!!
я сумніваюся, що istallando Map3D там був якийсь конфлікт?
Manaaaaaaaggggiiiiiiiiiiaaaaaa........
FidodidoTuning
08-02-2013, 05:43
Проблема часто і l?...
Спробуйте на іншому пк
cinqueturbo
08-02-2013, 20:36
Вирішено!!! Спасибі в будь-якому випадку....
sportknight
08-02-2013, 20:44
я коли я встановив його, я думав навіть, що спалив ecu,спробував на наступний день, і все ок!!
cinqueturbo
08-02-2013, 21:12
Блаженний т?!! або я повинен був перепрограмований і все..FTDI_AT93C46A & MCU тепер знову йде, краса....
sportknight
08-02-2013, 21:20
ви перенесли дві files 1.exe і 2.exe?
cinqueturbo
08-02-2013, 21:27
Ні, з цих двох:
Ні, з цих двох:
я bdm 100 від перепрограмувати, але у мене немає цих файлів, і якщо я не помиляюся, то потрібен програматор для мікроконтролерів правильно?
giuseppe1374
05-04-2013, 13:43
ні, вам не потрібен програміст для мікроконтролерів, є утиліти, які вирішують проблему..
ні, вам не потрібен програміст для мікроконтролерів, є утиліти, які вирішують проблему..
ви б так ласкаві, керівництва для програмування? завжди, якщо не ? проблема, я bdm 100 я поклав у лоток без його ніколи не використовував ..
giuseppe1374
05-04-2013, 15:40
здравствуйте, я хочу вам допомогти? на жаль, не маючи ані права uppare/завантажити я не знаю, як це зробити, може бути, хтось ще щось може? зробити це тобі допоможе
здравствуйте, я хочу вам допомогти? на жаль, не маючи ані права uppare/завантажити я не знаю, як це зробити, може бути, хтось ще щось може? зробити це вам допоможе?
спасибі, я розумію, проблема прав.. якщо ви не заперечуєте, покажіть мені імена утиліт, які служать і я бачу її знайти..
giuseppe1374
05-04-2013, 16:20
я знайшов засіб, як з картинки.. мій ftdi і praticamene діви, який використовувати драйвер для використання інструменту ? ще раз дякую, дійсно приємний
прошу люб'язно файл ept bdm 100 не можу, він знайти його в будь-якому місці я bin файл для 93c46 завантажений на eprom з програмістом, але при підключенні bdm порт usb розпізнається як послідовний..
giuseppe1374
05-04-2013, 23:06
сша mprog3.5, щоб завантажити драйвери ftdi
сша mprog3.5, щоб завантажити драйвери ftdi
у додатку файл ept bdm 100 включає в себе mprog + файл atmel 93c46 для запису з програмістом це і те, що я зробив, але продовжує працювати в тільки вирішити проблему драйверів cmd
вибачте, я не додається архів
giuseppe1374
06-04-2013, 00:42
якщо ви знайшли утиліти екрану, що я тобі відправив, просто перед програмувати драйвери 93c46 (ftdi) і після зробити, починаючи з exe, який ви оновити flash після цього встановіть програмне забезпечення, і покладіть ці два файли в sistem32
якщо ви знайшли утиліти екрану, що я тобі відправив, просто перед програмувати драйвери 93c46 (ftdi) і після зробити, починаючи з exe, який ви оновити flash після цього встановіть програмне забезпечення, і покладіть ці два файли в sistem32
це я зробив так, але оскільки їжі в bdm світлодіод не горить.. утиліта, яку зміг знайти і версії, в тому числі в оновлення до версії 1255..
giuseppe1374
06-04-2013, 17:25
надішліть мені bdm тебе, я зможу це виправити, я, звичайно, agratis:cool:
sportknight
06-04-2013, 19:55
це я зробив так, але оскільки їжі в bdm світлодіод не горить.. утиліта, яку зміг знайти і версії, в тому числі в оновлення до версії 1255..
так, але тоді ви повинні використовувати всі версії 1255 у тому числі водій і два файлу покласти в папку system, як c'? написано в довідці...
надішліть мені bdm тебе, я зможу це виправити, я, звичайно, agratis:cool:
велике спасибі вам за вашу пропозицію, але мені не подобається, що люди будуть працювати і не буде сплачений.. однак, якщо ви хочете його тобі посилаю, або, якщо ви дасте мені руку, щоб виправити це, ви би вдячний, мені б дуже хотілося дізнатися що-то, якщо я можу виправити це, я повинен прощати оригінальних edc16c39 то, якщо приймає це тобі подарунок!!! я все ще шукаю рішення, щоб виправити bdm в fgtech :(
так, але тоді ви повинні використовувати всі версії 1255 у тому числі водій і два файлу покласти в папку system, як c'? написано в довідці...
ви, звичайно, я зробив саме так насправді bdm тепер розпізнається правильно, але помилка зв'язку.. якщо я не помиляюся, чому? ? дуже що ? поклав у ящик, перш ніж ви incasinasse в 93c46, коли харчування bdm з харчування горить зелений світлодіод, і він відчув, тіц rel? дивлячись на схему я бачу, що ? motorola, f? з'ясувалося, rel? тому, те, що я припускаю, що або планувати mc68hc.. я навіть знайшов файл для flash micro, але я не упа для програмування..
giuseppe1374
07-04-2013, 12:23
скажи мені ти, як я міг би допомогти вам, і роблю це із задоволенням, для мене це не c? немає проблем цюй? ми всі вчитися.
скажи мені ти, як я міг би допомогти вам, і роблю це із задоволенням, для мене це не c? немає проблем цюй? ми всі вчитися.
коли я вставляю харчування bdm, ви повинні включити зелений світлодіод і відчувати, тіц rel? правильно?
giuseppe1374
07-04-2013, 15:02
l харчування не завжди потрібно вставити залежить від ecu, щоб читати, якщо ви, може бути, поясніть мені краще, що потрібно робити, і дії, які ви робите, ми можемо говорити
я наведу такий приклад.. то я підключити bdm до пк і їжі в bdm з його блоком живлення, зелений світлодіод повинен загорітися, вірно? я заявляю, що bdm і, як нового, так як ніколи не пов'язаний ні з ecu..
giuseppe1374
07-04-2013, 17:20
безумовно, це bdm ви sar? sprogrammato і з мого досвіду я можу сказати, що інші ? траплялося навіть тоді, коли не використовували протягом тривалого періоду або невірний тип операції підключити його при установці soft або відкрити іншою версією, то друге реле нападає, коли ви робите онлайн з ecu підключений.по-моєму ви погоджуєтеся з тим, що мені його відправити так тобі притулок, я відремонтовані dell ще інших друзів, якщо не ти, скажи мені ти, - загалом, так що не думаю, що він caveremo павук із отвір
безумовно, це bdm ви sar? sprogrammato і з мого досвіду я можу сказати, що інші ? траплялося навіть тоді, коли не використовували протягом тривалого періоду або невірний тип операції підключити його при установці soft або відкрити іншою версією, то друге реле нападає, коли ви робите онлайн з ecu підключений.по-моєму ви погоджуєтеся з тим, що мені його відправити так тобі притулок, я відремонтовані dell ще інших друзів, якщо не ти, скажи мені ти, - загалом, так що не думаю, що він caveremo павук із отвір
потім мені підтвердили, що, швидше за все, c'? програмування motorola?
giuseppe1374
07-04-2013, 21:25
ви я підтверджую, що пу? бути в мікро проблеми, але, очевидно, я повинен мати його на руках, щоб дати вам впевненість в тому, що моя порада і виправити її, а потім ви можете йти тихо на ecu, що вам потрібно зробити,
ви я підтверджую, що пу? бути в мікро проблеми, але, очевидно, я повинен мати його на руках, щоб дати вам впевненість в тому, що моя порада і виправити її, а потім ви можете йти тихо на ecu, що вам потрібно зробити,
але для програмування мікро-він робить тільки з допомогою dell' упа? або c'? так що теж через jtag, я зробив кабель для jtag, паралельного порту, щоб встановити декодер і модем, який може бути добре?
carlo abarth
07-04-2013, 22:21
ні, не загоряється світлодіод, загоряється, коли ви йдете на read!!!де ви знаходитесь???
я наведу такий приклад.. то я підключити bdm до пк і їжі в bdm з його блоком живлення, зелений світлодіод повинен загорітися, вірно? я заявляю, що bdm і, як нового, так як ніколи не пов'язаний ні з ecu..
я вже? файл для програмування мікро..
giuseppe1374
07-04-2013, 22:23
я не можу сказати, якщо з кабелем що ти у пу? зробити, можливо, я використовую xprog і upa для різних мікро -
ні, не загоряється світлодіод, загоряється, коли ви йдете на read!!!де ви знаходитесь???
я ровіго, венето
carlo abarth
07-04-2013, 22:26
я думав, набагато більше, травень!! якщо ні-то вам допомагав я!!!
я ровіго, венето
я думав, набагато більше, травень!! якщо ні-то вам допомагав я!!!
спасибі, дуже добрий.. хотів би дізнатися, як прошити ці мікро
msport (exil77grande)
08-04-2013, 15:23
здравствуйте, я хочу вам допомогти? на жаль, не маючи ані права uppare/завантажити я не знаю, як це зробити, може бути, хтось ще щось може? зробити це вам допоможе?
не потрібно ніяких privileggio, щоб завантажити на форум.
giuseppe1374
08-04-2013, 16:30
спасибі, данило, я дізнався пізніше, але зараз я вірю, що вирішити питання:чи
Взагалі, це стара дискусія, чому? я думаю, у мене та ж проблема.
Не можу піти BDM100 ні в якому разі. Windows бачить його як "FTDI <-> Serial converter"
Я намагався використовувати MProg, але я не можу знайти параметри на смак. Хтось може надіслати мені файл EPT?
Всі програми і виконувані файли, які повинні зробити оновлення прошивки не виявляють пристрій і дають про помилку "Error opening device."
Я намагався як "flash_bdm.exe", що різні виконувані файли "1.exe" і "2.exe"
Я також до ваших послуг Willem ? необхідно перепрограмувати різні eprom.
Спасибі всім, хто дав мені пораду!!