Перегляд Повної Версії : для їх досягнення
michele30
07-02-2013, 22:15
якщо змінюється блок управління es:
карти педаль ,обмежувачі крутного моменту, розчин для ін'єкцій , rail , turbo, чому? я повинен рухатися також авансові платежі?
якщо змінити ці вище, не піднімаючи аванси я не можу витягнути коней, що я хочу або те, що
вибачте моє невігластво,
emilground
07-02-2013, 22:52
передоплату нехай для останніх. Якщо машина в порядку і не дим, нехай оригінальні, в іншому випадку alzali трохи і не занадто низько. По карті, не роздратований, не потрібно торкатися до них. Вважає, що, коли встаєш, тиск турбо створення іп? тиск в двигуні, що допомагає спалювати краще, так що спробуйте без неї і подивіться, як вона йде
перш ніж торкатися досягнень, я пропоную вам зробити добре і на інших картах. якщо натиснути добре ті, nn, вам потрібні аванси, досить і виконували ті.
А якщо ви все-таки вирішите доторкнутися до них, зробіть акуратно, в іншому випадку ви відчуваєте, tropo, шум у acelerazione
вибачте, може бути, sar? дурне питання, але якщо я хочу передбачати, я повинен знизити значення, вірно?
і в таблицях вказані градусів вприскування?
carlo abarth
17-02-2013, 19:49
варто почути поради колег..краще нехай сидять ті, торкнувся погано робить серйозної шкоди двигуну!!
так, я згоден, не торкайтеся до них, якщо не знаєте як це зробити, але я хотів би знати, як вона працює, то спробуйте безпеки,
? всі одержувані знати і розуміти те, що раніше не знав...
як правило, аванси в дизель стикаються, коли ви ? р? перестаралися час вприскування...
у тому сенсі, що "подовження вікно часу уприскування", із змінами, у вас час наші справи? дизель не буде більше? вводять в терміни, щоб одержати максимальну потужність від двигуна, але частина цього дизель за умови початку впорскування на 19? перед вмт, наприклад teminer? після того, як встановлено з розробників цього двигуна....результат sar? мати тепла та диму, тому що частина дизельного палива практично brucier? поза камерою згоряння і наслідки описані вище.....тоді в цьому випадку, діючи зі знанням справи, вони йдуть в moddare аванси так що почати ін'єкційних р? перед тим, щоб спробувати припинити вводити в точки, де ми не ці неприємні ефекти і нововведень дійсно, згадані....? c'? оборотна сторона deglia медаль...в тому сенсі, що якщо ви esager? з авансів в дизельне паливо впорскується в двигун, з його "рідина" спробує провернути двигун, навпаки, його почуття обертання, тягне небезпечно фактичний тиск у циліндрі і з наслідками, які в короткий термін можуть знищити двигун...якщо не помиляюся, c'? обговорення в ара опитування, де обговорюється саме це..просто c? ? ви ? закінчився в tarallucci і вино....шкода, чому? по мені було б мови від заглиблення у формі, найбільш серйозно тому, що цей параметр має ключове продуктивності дизель.....