Прагляд Поўнай Версіі : для іх дасягненьня
michele30
07-02-2013, 22:15
калі змяняецца блок кіравання es:
карты педаль ,абмежавальнікі крутоўнага моманту, раствор для ін'екцый , rail , turbo, чаму? я павінен рухацца таксама авансавыя плацяжы?
калі змяніць гэтыя вышэй, не падымаючы авансы я не магу выцягнуць коней, што я хачу, або тое, што
прабачце мае невуцтва,
emilground
07-02-2013, 22:52
перадаплату хай для апошніх. Калі машына ў парадку і не дым, хай арыгінальныя, у адваротным выпадку alzali ледзь-ледзь і не занадта нізка. Па карце, не раздражнены, не трэба дакранацца да іх. Лічыць, што, калі ўстаеш, ціск турбо стварэнні іп? ціск у рухавіку, што дапамагае спальваць лепш, так што паспрабуйце без яе і паглядзіце, як яна ідзе
перш чым дакранацца дасягненняў, я прапаную вам зрабіць добра і на іншых картах. калі націснуць добра тыя, nn, вам патрэбныя авансы, дастаткова і выконвалі тыя.
А калі вы ўсе-такі вырашыце дакрануцца да іх, зрабіце акуратна, у адваротным выпадку вы адчуваеце, tropo, шум у acelerazione
выбачайце, можа быць, sar? дурны пытанне, але калі я хачу прадбачыць, я павінен панізіць значэння, дакладна?
і ў табліцах пазначаны градусаў ўпырску?
carlo abarth
17-02-2013, 19:49
варта пачуць парады калег..лепш хай сядзяць тыя, закрануў дрэнна робіць сур'езную шкоду рухавіку!!
так, я згодны, не дакранайцеся да іх, калі не ведаеце як гэта зрабіць, але я хацеў бы ведаць, як яна працуе, то паспрабуйце ў бяспецы,
? усе атрыманыя ў ведаць і разумець тое, што раней не ведаў...
як правіла, авансы ў дызель датыкаюцца, калі вы ? р? перастараліся час ўпырску...
у тым сэнсе, што "падаўжэнне акно часу ўпырску", з зменамі, у вас час нашы справы? дызель не будзе больш? ўводзяць у тэрміны, каб атрымаць максімальную магутнасць ад рухавіка, але частка гэтага дызель пры ўмове пачатку ўпырску на 19? перад вмт, напрыклад teminer? вельмі пасля таго, як устаноўлена з распрацоўшчыкаў гэтага рухавіка....вынік sar? мець цяпла і дыму, таму што частка дызельнага паліва практычна brucier? па-за камеры згарання і наступствы апісаныя вышэй.....тады ў гэтым выпадку, дзейнічаючы з веданнем справы, яны ідуць у moddare авансы так што пачаць ін'екцыйных р? перад тым, каб паспрабаваць спыніць ўводзіць у кропкі, дзе мы не гэтыя непрыемныя эфекты і новаўвядзенняў сапраўды, згаданыя....? c'? адваротны бок deglia медаль...у тым сэнсе, што калі вы esager? з авансаў ў дызельнае паліва ўпырскваецца ў рухавік, з яго "вадкасць" паспрабуе пракруціць рухавік, наадварот, яго пачуцце кручэння, які цягне небяспечна фактычнае ціск у цыліндры і з наступствамі, якія ў кароткі тэрмін могуць знішчыць рухавік...калі не памыляюся, c'? абмеркаванне ў ара апытанні, дзе абмяркоўваецца менавіта гэты..проста c? ? вы ? які скончыўся ў tarallucci і віно....шкада, чаму? па мне было б прамовы ад паглыблення ў форме, найбольш сур'езна таму, што гэты параметр мае ключавое прадукцыйнасці дызель.....