Перегляд Повної Версії : проблема croma 1.9 jtd
michele30
07-02-2013, 21:53
я ? приїхала на заводі croma зі контрольна лампа двигуна горить, і діагноз, я давав l p0482 помилка команди 3ventola охолодження.
роблю тест вентилятора йде як перша, що друга швидкість?, вам ? ніколи не сталося?
зараз я зробив скидання і просто, якщо повернутися vedro' вентилятори .
що ви говорите?
дякую
якщо я правильно пам'ятаю, вентилятор на croma 19, управління pwm тому мені дивно, та помилка, з якою діагноз? однак controllerei, як і раніше, що з'єднання вентилятора і вентилятор, якщо крутиться ривками (на руки) це означає, що і в короткі
кілька разів просто батареї p? млявий x створити проблеми в rel? спробуйте змінити відн
Я підтверджую,навіть по-моєму і реле
michele30
08-02-2013, 13:56
діагностика проводиться з motorscan
але упп? ? у блоці керування вентиляторами? або в ебу, отриманих стороні батареї??
дуже часто, особливо в зимовий період, з акумулятором, трохи низької напруги, буває так, що ecu не отримує якийсь сигнал і зберігає деякі помилки.... я б не хотів, що, можливо, вона горить автомобіль з кондиціонером горить і, можливо, вже крутив вентилятор і зберігається якась помилка в ecu!!
explode82
08-02-2013, 18:49
Я знаю, що іноді лише опір, який буде просто замінити і готово
marcusmagic
11-02-2013, 10:45
в цьому році, і цей автомобіль??