Перегляд Повної Версії : Alfa Romeo 1.9mjet 16v 156 150cv і 147 140cv
Привіт, хлопці, прошу вашої допомоги/погляд на проблему, яка торкається двох моїх друзів.
Це дві альфа-ромео, 156 150cv і 147 140cv.
Обидва, в різні часи, звичайно, почав ходити в recovery, а ви ? при повному навантаженні повернути, як помилки в ебу:
P0238 Датчик тиску наддуву
Це два автомобіля повністю оригінальні. У 147 ще не бачив, що механік, у той час як 156 зробив всередині і зовні для р? без успіху. Вони змінили датчики та інші речі (я так докладно?) без результату.
І коли-небудь вас подібна проблема?
Я думав, на тій же датчик, який може бути пішов, або перепускного клапана, який не відкриває правильно...
поради?
sa80libero
07-02-2013, 20:10
змінюється датчик overboost знаходиться на 147-під корпусу масляного ФІЛЬТРА, вирішуйте до 100x100 проблема.
chiamasi зазвичай датчик витрати повітря...і головне, перш ніж змінити його перевірити на діагностиці, якщо значення маси повітря вимірюється відповідає значенню маси повітря мета. Якщо не відповідає ce датчик витрати повітря або чистити або міняти...
Привіт,по-моєму проблема і датчик наддуву.З часом заповнюють маслом і бруду.Розбирати і чистити
отже, дозвольте мені зрозуміти одну річ: датчик наддуву ? те, що він говорить sa80******? те, що лежить під коробкою фільтра?
на 156 тільки та помилка, на 147 був присутній також і помилка датчик витрати повітря... і для цього я думав, він, принаймні, спробувати його почистити і подивитися, якщо повториться...
antonio.o
07-02-2013, 22:56
Привіт,по-моєму проблема і датчик наддуву.З часом заповнюють маслом і бруду.Розбирати і чистити
у мене була така ж проблема на 159 120 л. с. 8v розібрали сенсор чистої все ок.
Знаходиться на впускному колекторі
Ідеально підходить.
Я сподіваюся, що зможу спробувати почистити його у вихідні і кажу вам.
antonio.o
07-02-2013, 23:33
Ідеально підходить.
Я сподіваюся, що зможу спробувати почистити його у вихідні і кажу вам.
будьте обережні, коли очистити і дуже ніжний я зробив це за допомогою кисті з м'якою щетиною і провід стисненого повітря.
привіт.
Без dilenuenti або рідини?
antonio.o
08-02-2013, 08:10
Без dilenuenti або рідини?
та немає в мене використовуються.
на датчик витрати повітря його очистити тільки з спрей для elletronica, ви не повинні стосуватися абсолютно, gi? з повітря ризиків. Для датчика наддуву знаходиться на впускний колектор і чистити його теж спреєм для електроніки, краще, якщо ви використовуєте спирт ізопропіловий.
Потім використовувати svitol і повітря, в тому числі без проблем ,і випробуваний метод, і працює,привіт
Потім використовувати svitol і повітря, в тому числі без проблем ,і випробуваний метод, і працює,привіт
Зробіть, як ви вважаєте, я датчик витрати повітря не pulirei ніколи з svitol, і навіть з повітря в тому числі. Але кожен робить, як їм здається :)
Зробіть, як ви вважаєте, я датчик витрати повітря не pulirei ніколи з svitol, і навіть з повітря в тому числі. Але кожен робить, як їм здається :)
Я думаю, він мав на увазі, що датчик, а не датчик витрати повітря.
Я теж на датчик витрати повітря то я чищу з очищення контактів, спрей.
Для датчика я думаю, варто ті ж слова, але їх р? у svitol не зробити? погано, по мені...
датчик наддуву ? менш тендітна... я чистий, мій датчик в моїй brera з ізопропіловим спиртом, був lercio, навіть і інкрустований ? прийшов добре
sportknight
08-02-2013, 20:57
датчик чистий, з svitol,ідеальний!!
якщо продовжити читання з***** на нього, що може fargi трохи svitol?
на датчик витрати повітря, а ? pi? rognoso
Його svitol використовується для відновлення чиголи і у всіх тих ситуаціях, де потрібно трохи мастила. Це означає, що трохи на ковзанах, мастило залишиться на датчик, що не так красиво... служать продукти, які добре очищають, а потім evaporino відразу.
antonio.o
09-02-2013, 08:47
якщо ж ви хочете використовувати рідину, я думаю, ви повинні використовувати те, що для електроніки авто.
привіт
якщо ж ви хочете використовувати рідину, я думаю, ви повинні використовувати те, що для електроніки авто.
привіт
правильно.. а потім дати висохнути, щоб добре ..
Датчики чисті, з очищення контактів, чистка... я навіть спрей для чищення тіла farfallati, який знежирює і не залишає слідів. Я це часто використовується на debimetri з відмінними результатами.
У будь-якому разі, у мене не було часу протестувати 147 в борг, ми бачимо в ці дні, якщо проблема виникає знову :) :) будь Ласка, підкажіть!
marcusmagic
11-02-2013, 10:22
я controllerei також трубки турбіни al'наддувочного повітря і охолоджувач наддувочного повітря впускний...по-моєму буде якийсь taglietto!! часто на труби оригінальні,не триває нічого!! я втомився міняти їх часто!! і зараз, я підходжу ті стали :) все, інший світ!! у будь-якому випадку, коли у якийсь витік тиску, також ця помилка в пам'яті(тиску, підвищеного харчування)
cicciocar
12-02-2013, 23:54
а marcusmagic мені і довелося шлангів наддувочного повітря спліт.
marcusmagic
13-02-2013, 12:02
більшість цих випадках і труби інтеркулера розділити!! і також легко зрозуміти, чуєте ви свистки у accellerazioni сила!!!! спробуйте і дайте мені знати...
я датчики тиску наддуву їх я чищу з трихлоретилену, не псує нічого, добре очищає і справді не залишає слідів, і ви можете? безпечно використовувати на картах і друкованих плат, а що корисно, ви пу? бронзовий пістолет для розріджувача
крім того, на мій 147 1.9 jtdm 120cv у мене була схожа проблема і після заміни датчик витрати повітря і датчик без наддуву результатів, я вирішив замінити електромагнітний клапан регулювання змінної геометрії (правило депресія polmoncino турбіни), я випадково виявив у гніздо клапана я робив той же дефект і riattaccandolo зникла, тому я зробив 1+1 (я зробив див. pompista, і я радив замінити турбіну :P , але не до жартів)
дозвольте мені знати, якщо вам було корисно :)
я датчики тиску наддуву їх я чищу з трихлоретилену, не псує нічого, добре очищає і справді не залишає слідів, і ви можете? безпечно використовувати на картах і друкованих плат, а що корисно, ви пу? бронзовий пістолет для розріджувача
крім того, на мій 147 1.9 jtdm 120cv у мене була схожа проблема і після заміни датчик витрати повітря і датчик без наддуву результатів, я вирішив замінити електромагнітний клапан регулювання змінної геометрії (правило депресія polmoncino турбіни), я випадково виявив у гніздо клапана я робив той же дефект і riattaccandolo зникла, тому я зробив 1+1 (я зробив див. pompista, і я радив замінити турбіну :P , але не до жартів)
дозвольте мені знати, якщо вам було корисно :)
Звичайно, дуже корисно! І інші теж!
Цей клапан, що ви говорите, де ? готель? Недалеко від турбо?
Це ? місяць несправностей...? додавання pure Ibiza з іншою проблемою... Ма!
marcusmagic
14-02-2013, 12:39
і так завжди:) коли це станеться, але прийшов травень і все!!! :D
michele30
14-02-2013, 13:52
депресії, яка виходить з вакуумного насоса ? ок?
i кілометрах машини багато?
чому? груди виглядає добре, і геометрія, і його команди очевидна.
датчики тиску ви змінилися, помістивши їх, як завжди, оригінальні чи ні?
чому? ми були кілька модів на quie датчиків.
Тепер тільки чисті датчики на 156...
клапана повинні слідувати труби, що призводить натискання на привід турбіни
частини від турбіни, і за шлях, в іншому випадку я забув вказати це :rolleyes:
usardaun
15-02-2013, 09:45
Привіт, хлопці, я завжди чистий, датчик витрати повітря і датчик бензину rettifiacata, те, що продають в аптеках, і в мене завжди були відмінні результати!!!