КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Дапамога карту альфа 159 з Часопіса

panterargento
07-02-2013, 13:40
Усім прывітанне, аўтамабіль ў пытанне ? альфа 159 jtdm 150cv hw160 sw252.
Сення раніцай я зрабіў часопіс з multiecuscan ў 5-й перадач, на планшэт, пачынаючы з 3500 абаротаў, каб убачыць дынаміку? дызельнае паліва ўпырскваецца, але, шчыра кажучы, я не зразумеў granch?, толькі той факт, што максімум, на што дала ? прыкладна 70 мм? мала.
На практыцы машыны не атрымоўваецца расцягнуць, можа быць, з'? некаторыя механічныя праблемы, якія я хацеў бы высветліць, што менавіта вам было цікава, калі мод адпавядаюць з часопіса.
Загадзя дзякуй.

emilground
07-02-2013, 14:30
адаптацыя абмежавальнікі у адваротным выпадку ня больш, чым максімальны парог па змаўчанні

panterargento
07-02-2013, 14:49

Ok я прыкладаю з экрана, каб убачыць, калі azzecco абмежавальнікі, як раз час, калі вы яму паглядзіце?:)

emilground
07-02-2013, 15:00
сапраўды, гэта тыя :)
чытаючы ВР пазнаеш кручэння, адпаведныя карты.
Максімальнае значэнне крывых, адпаведных абаротаў ? то абмежаванне на мм3.

panterargento
07-02-2013, 15:04
Прабачце мае невуцтва...што такое ВР????
Пасля гэтага ідуць выраслі толькі пікі гэтых крывых?

emilground
07-02-2013, 15:12
кантрольныя кропкі крывых, якія даюць вам інфармацыю на карту, што, у цэлым, варта ( не варта?) tipoo на абароты, колькасць? дызель.. Звычайна яны выглядаюць як М, а, чытаючы розныя біт вы можаце зразумець, якая інфармацыя вам даюць. У выпадку limitator ВР будзе да карта ад цябе, вылучаныя ў ECM. Гледзячы на значэнні асобных біт, якія яго складаюць, і вы зразумееце, крывыя, якія абароты ставяцца. мяжа абаротаў для першага абмежавальніка, мне здаецца ? 4500 у той час як для другога ? pi? высокі.

panterargento
07-02-2013, 15:38
Глядзець я не ведаю, як падзякаваць цябе, прама цяпер ? усе, пі? ясна, я знайшоў 2 "М" і я звязаны крывыя фільтраў у гэтых абаротаў.
Проста, каб, так бы мовіць прыкладаю экран.
Far? доказаў павелічэння некалькі разоў і, зрабіўшы з часопіса.
Вы вялікі:cool:

манро
07-02-2013, 18:19
тыя толькі 2 з многіх limtatori, што мае edc16..., каб знайсці іх усе, вы павінны мець, па крайняй меры, damos, прысвечаны...

panterargento
07-02-2013, 18:27
тыя толькі 2 з многіх limtatori, што мае edc16..., каб знайсці іх усе, вы павінны мець, па крайняй меры, damos, прысвечаны...

Я падняла р? гэтыя 2 limit толькі ў апошнія крывыя, каб атрымаць больш? працягну, я зрабіў лог і аб'ем? ўводзяць ? павялічваецца, толькі, што, калі я пакінуў паскаральнік, а затым я аднавіў машыны, не перавышае 2100 абаротаў...я мяркую, ен пайшоў у recovery...

emilground
07-02-2013, 21:47
адаптацыя таксама на іншых картах, акрамя абмежавальнікі. Калі ? пайшоў у recovery карта не ? добра "вялікія памеры", і, такім чынам, c'? занадта шмат разыходжанняў паміж карты звязаныя паміж сабой