Прагляд Поўнай Версіі : выдаленне fap альфа 159 16V 150 к.с.
antonio.o
07-02-2013, 13:23
добры дзень, я спадзяюся, не ствараць дублікаты або запыты абсурдныя з гэтай пасады, хто я d? руку, каб зразумець адрасы на файл гэты аўтамабіль, каб выдаліць fap.? (я думаю, Edc16C39 )
Дзякуй.
magi1984
07-02-2013, 13:28
вы можаце выкарыстоўваць ecusafe, або толькі на тыя аўтамабілі, працуюць без праблем
antonio.o
07-02-2013, 13:33
вы можаце выкарыстоўваць ecusafe, або толькі на тыя аўтамабілі, працуюць без праблем
ок, дзякуй, як sar? я імкнуся, і калі не будзе працаваць? мне аддай тады рукі??.
прывітанне.
antonio.o
07-02-2013, 13:35
сапраўды шкада, што я не завершана, калі мяняецца экю/раз, як я раблю, потым, хочучы зразумець, ці знайсці адрасы/curve зменены, магчыма, з ecm titanium.
прывітанне.
Вядома, conil titanium адносінах да врі і мод і паглядзець адрозненні
emilground
07-02-2013, 13:57
сапраўды шкада, што я не завершана, калі мяняецца экю/раз, як я раблю, потым, хочучы зразумець, ці знайсці адрасы/curve зменены, магчыма, з ecm titanium.
прывітанне.
проста адкрыйце файл крычы, а то мод і калі вы знаходзіцеся ў 2D бастер? пстрыкніце стрэлку, якая знаходзіцца ў правым ніжнім куце, справа ад паласы пракруткі, і пры кожным націску ECM вас, портэр? адрас, у якой c'? розніца паміж врі і mod
antonio.o
07-02-2013, 14:17
дзякуй вам абодвум? успомніў, дрэнна, чаму? я ўжо? зрабіў адзін раз, выкарыстоўваючы гэты метад і не ўдалося зразумець гэта "але, магчыма, я крыху не пра" прама цяпер я не магу даказаць, чаму? я на працы, есць адправіць сення/заўтра і месца выпрабавання..
вы павінны выбраць 16-бітны motorola...
але ў любым выпадку, калі ў вас есць titanium затым павінны adeguarelui ўсе... як толькі вы заходзіце ў галіне карты з абранага драйвера