Перегляд Повної Версії : Лінеаризація датчиків.....abarth
Emanuele54
07-02-2013, 11:45
Привіт всім,
я повинен зіставити evo abarth і я хотів montargli датчики p-boost, t-map і сенсорами evo SS...
? що покращує, так гарна карта, несвідомо я його вже? зроблено на abarth
перша серія та насправді у мене були поліпшення, для того щоб? багато говорять, того, щоб лінеаризувати
нові датчики, в даний час на перший ряд, а також їх заміну і зіставити я не зробив нічого,
ви говорите, що ? операції, що мені робити?
ви могли б пояснити мені, як це зробити?
і, крім того, ви можете отримати коди нові датчики?
Дякую
up, буде цікаво навіть мені...
За те, що я знаю, це люди, які ? вдалося наміри і' Bobracing.
До речі, це дуже підготовлений в цілому.
Якщо я не помиляюся, то в, а також записатися
msport (exil77grande)
22-04-2013, 10:54
За те, що я знаю, це люди, які ? вдалося наміри і' Bobracing.
До речі, це дуже підготовлений в цілому.
Якщо я не помиляюся, то в, а також записатися
і не сподівайся, що втрачаєте час з ним або попросити info бачили, що вже у нас був прецедент з ним, коли його запитали, де був біт захисту turbo для 1.3 mjet 70cv.
Був просто як інформація.
:)
MultiBravo
22-04-2013, 13:15
Що означає операція лінеаризації?
І як дизельного палива, які мають код, який можна дати в ебу для допусків на будівництво?
Дякую!!!
carmageddon
22-04-2013, 19:48
l операції полягає в адаптації ідеальний діапазон датчика, який ви хочете встановити на ecu так, що всі карти, які мають зв'язок з вимірювання тиску мають масштаб читання тиск/напруга точне
це нижче шкалі, яка йде від 12 до 115 кпа і повертає до ecu напруга 450mV до 12 кпа і 4700mV до 115 кпа...кожен датчик має свій діапазон точної роботи
http://www.ban74.ru/textsearch/getimg.php?group=6&name=907444.jpg
MultiBravo
22-04-2013, 22:00
Ідеально, все ясно тепер..
Величезне спасибі!!!
І x, і зробити це в карту треба мод зупинки? Або якщо ні то як?
carmageddon
23-04-2013, 08:28
як я вже? написано ? необхідно змінити частину карти, в якій зберігаються значення датчика у поточний і змінити їх значення нового датчика
Щоб зробити лінеаризації, пояснено відмінно від carmageddon, я думаю, це важливо, щоб мати офіційну інформацію ( damos ) електроніки автомобіля.
Питання з мого боку:
але не безглуздо лінеаризації між Abarth Evo і Evo Abarth esseesse, як запитав, Emanuelle на початку?
Згоден повністю, як зробити linearissazione, але Evo Abarth esseesse і Evo Abarth, як я знаю, в гірському тип датчика, чи я помиляюся?
на abarth evo і evo abarth SS, обидва оснащені електронікою, Marelli, не ? необхідно процес лінеаризації, так як всі двигуни multiair turbo виходять з будинку з датчиками і інжекторами комплект СС, яка використовувалася на старих tjet з електронікою bosch me7.9.10