КПК

Перегляд Повної Версії : Winols

pabloescobar
07-02-2013, 10:22
Я хочу, щоб почати розуміти, winols c'? той, хто має знання і використання програмного забезпечення

Привіт і спасибі

magi1984
07-02-2013, 12:06
щиро не ? що це дійсно простий у використанні...я читав кілька посібників, очевидно, все англійською мовою, знайдених в інтернеті, і там я втратив багато годин сну.
тепер я використовую його тільки, щоб бачити всі деталі, які з ecm не в змозі зрозуміти...але для зіставлення користі і завжди ecm

emilground
07-02-2013, 12:14
щиро не ? що це дійсно простий у використанні...я читав кілька посібників, очевидно, все англійською мовою, знайдених в інтернеті, і там я втратив багато годин сну.
тепер я використовую його тільки, щоб бачити всі деталі, які з ecm не в змозі зрозуміти...але для зіставлення користі і завжди ecm

я не можу підтвердити, що сказав. WinOls ? дивно, як програмне забезпечення і використовувати його, я також для спеціальних речей, особливо, коли з'? до послуг гостей damos. Для решти ECM залишається забезпечення-й? "один", щоб зіставити. Далі, якщо ви знаєте, де втрутитися і як втрутитися, йдуть добре, все.

pabloescobar
07-02-2013, 14:52
Спасибі, зробив ? я в ecm, але для її завершення було б драйвер maker. I nfatti alientech знає-й? те, що бачите в драйверах, зроблені з них, і коли відбувається щось, як sid не з'? щоб бачити так багато речей, як l'egr..........

Дякую

virus1976
07-02-2013, 15:34
у розділі winols c'? файл pdf, італійською мовою, який вам пояснює, команди,структура і деякі хитрощі, щоб краще використовувати winols