Перегляд Повної Версії : info для jimny 65cv
tuommo89
07-02-2013, 00:45
привіт всім...я повинен зіставити jimny мій друг, ні на mpps ні на півня, v2 , я голос jimny , як я міг це читати?
якщо я можу це читати , коли я збираюся писати треба перекодувати форсунок? спасибі всім =) =)
elettro72
07-02-2013, 11:08
здравствуйте, я роблю один і той же питання......ви вирішили? я знаю, що встановлюється на двигун renault......на базі даних я знаю, що читати з kess....я зацікавлений теж спасибі
Повинно бути, як Clio,а потім спробуйте це
elettro72
07-02-2013, 17:51
тоді будемо читати з mpps, використовуючи clio, як посилання на файл ? цей хтось люб'язно може дати якщо подивитися ? ок?
msport (exil77grande)
07-02-2013, 18:49
тоді будемо читати з mpps, використовуючи clio, як посилання на файл ? цей хтось люб'язно може дати якщо подивитися ? ок?
прикріплені файли.
elettro72
07-02-2013, 19:23
ну так в теорії я міг би навіть написати її завжди з протоколу clio....прямо зараз, мені цікаво ? ризиковано ,ce втрата кодування форсунок,або ви можете йти досить комфортно? завжди з mpps, звичайно.....файл, який я читав ? є jimny 2004 року, я можу покласти його в базі даних, або ми думаємо, admin дякую
tuommo89
16-02-2013, 20:05
хлопці, я в л я прочитав з галло-v2 і файл ? у 40kb...... не змушує мене читати весь....що я роблю?
хлопці, я в л я прочитав з галло-v2 і файл ? у 40kb...... не змушує мене читати весь....що я роблю?
ви прочитали тільки таблиці, перевіряти, що є карта і ви прикріплені
explode82
16-02-2013, 20:39
звичайно, тобі закон від 40 і для тих розмірах, не розпізнається titanium,то потрібно змінювати все вручну, використовуючи 2d-графіки
tuommo89
17-02-2013, 00:46
якщо я намагаюся з mpps v5 , скажіть, що я можу прочитати його повністю?
бажаючи з півня, я можу написати без проблем, табличний? :) дякую....
explode82
17-02-2013, 01:38
якщо я не помиляюся, mpps не закон, саме це екю,а потім dov'? проблема, що закон тільки таблиці?однак, якщо я правильно пам'ятаю, ви також можете вибрати файл, весь c'? варіант під написом читання
elettro72
17-02-2013, 18:34
якщо читати спочатку я читав з mpps мені сказали, що ? спати правильно,щоб? я забув прочитати, з функцією "повний",не маючи машини прямо зараз я не можу сказати вам, різниця,я його прочитав, як clio,двигун ? renault,чому? mpps на jimny не c? в....для читання перейдіть спокійний, нічого не відбувається, для запису, я все ще чекаю когось, що вже зроблено
звичайно, тобі закон від 40 і для тих розмірах, не розпізнається titanium,то потрібно змінювати все вручну, використовуючи 2d-графіки
Вибачте, що існує система, щоб визнати titanium мапу читати з галло 40 kb??
Або тільки система ? її рука в 2d
дякую
msport (exil77grande)
21-03-2013, 11:42
Вибачте, що існує система, щоб визнати titanium мапу читати з галло 40 kb??
Або тільки система ? її рука в 2d
дякую
файл не більше 40 кб ви повинні зробити це вручну в 2d,я послав вам *****.
Вам спасибі, це було для навчання, а вставити файл, ви можете переглянути його за допомогою titanium.
Але, якщо мод ви робите, я вважаю за краще звернутися до служби форуму
я читати з MPPS V12, файлів 256 кб і, відкривши його в Титан я бачу карти. Я не можу відправити файл, коли романн форуму
msport (exil77grande)
22-09-2014, 10:32
я читати з MPPS V12, файлів 256 кб і, відкривши його в Титан я бачу карти. Я не можу відправити файл, коли романн форуму
1? вітаємо ваше слайд-шоу.
2? файли, навіть якщо ви novello їх ви можете розмістити в спеціальному розділі для марки і моделі і призначений, як і повинно бути.
3? користувач написав, що читати з галло і цей файл, як описано мною в попередньому пості, виявляється, тільки таблиці.
Я вважаю цей сайт цікавим, але те, що для того, щоб отримати доступ до файлів йдуть розміщено багато повідомлень не дуже багато сенсу. Перш ніж завантажити мій файл, я хотів би бачити іншим... але мені, що я canceller? перш ніж це може відбутися (або, може бути, ви зробите це, вас в офісі), але я виразно збираюся off topic...
1? вітаємо ваше слайд-шоу.
2? файли, навіть якщо ви novello їх ви можете розмістити в спеціальному розділі для марки і моделі і призначений, як і повинно бути.
3? користувач написав, що читати з галло і цей файл, як описано мною в попередньому пості, виявляється, тільки таблиці.[/QUOTE]