Прагляд Поўнай Версіі : Дапамога на Alfa 159 2.4 200CV
jared_poe
06-02-2013, 22:27
Прывітанне ўсім, у мяне есць сябар, які мае гэты аўтамабіль, і я спытаў, калі магу яе спажываць трохі менш, акрамя таго, ен хацеў вырашыць праблему з запускам халоднага рухавіка. Гэты аўтамабіль мае акпп.
Я зрабіў гэтую карту, што вы думаеце?
emilground
06-02-2013, 23:00
Можа быць, вы крыху перастараліся ў тым, што ECM называецца "момант у працэсе пуску"
1C30E8 вярніце яго арыгінальны ? карта, якая адносіцца да рэгенерацыі
1C4B08 і 1C4BD4 маглі таксама дазволіць ім арыгінальныя, дастаткова 1C4B70 і 1C4C3C прыцягнутыя да 0
1CDC90 і наступныя riportali арыгінальныя ? карта пераўтварэнні
Turbo, вы працуеце занадта нізкія
ціск ў магістралі rail не добра ? занадта шмат высокіх басоў. Занадта шмат ціску на нізкіх можа вам seghettare аўтамабіля, і ў любым выпадку не трэба
jared_poe
07-02-2013, 09:07
дзякуй emilground за адказ, што тычыцца "момант пры пуску" на самай справе ? паспрабуйце, я паспрабаваў даць запыт крутоўнага моманту, што я ў -30? для іншых тэмператур, вы ведаеце, як змяніць карту, каб вырашыць праблему вылету ад холаду?
У ЦЫ я кідаю ў арыгінале і я ўсталяваў турба, што тычыцца ціску ў рампы на нізкіх я зрабіў гэта cos? чаму? па-мойму ціск у магістралі rail мінімум не павінен апускацца ніколі да 300/320 бар, што вы думаеце?
карты сістэмы рэцыркуляцыі ог я знайшоў cos? чаму? аўтамабіль быў ужо? была на магнітнай стужцы.
jared_poe
08-02-2013, 15:25
Ок, сення ўвечары пастаўлю, то я дам вам ведаць
Усе аўтамабілі з аўтаматычнай каробкай перадач або паслядоўна спажываюць больш, чым з ручной,карту можна зрабіць вельмі мала,гаворка па-іншаму, калі ен fap togliendolo
зменшыць расход паліва
jared_poe
08-02-2013, 20:42
аднак цяпер мне здаецца, што пры v? матацыкл едзе лепш.
і вы звычайна, як вы вырашыце праблему? як я зрабіў або зменены інакш?
што тычыцца энергаспажывання, пабачым.
fap, шчыра кажучы, не s? калі зняў, у карту, што я чытаў, там былі змены, што, як мне здаецца, тычыцца толькі тое.
sportknight
08-02-2013, 20:57
карта, здаецца, зняў dpf