Прагляд Поўнай Версіі : Bmw e46 320d 150cv edc16c31 меркаванні карту врі
dvdtuning
11-07-2012, 15:28
Прывітанне ўсім, некалькі дзен таму я прачытаў карту майго сябра з bmw 320d і я заўважыў, што ціск, крычы як rail, turbo вышэй, чым, напрыклад, на alfa gt jtdm edc16c8, а таксама, якая аказваецца ва ўмовах рознай нагрузкай.
У bmw асабліва пакутуюць ад турбіны, у мяне шмат чулі, а затым з крокам павінны яны нашмат больш? soft на арыгінальны рухавік, чым канкурэнт альбо дыяпазон павелічэння для стандартнай карце ? pi? ці няма? Напрыклад 200 ачкоў turbo можа быць ужо? празмерныя ці ен застаецца ў допуску надзейнасці
msport (exil77grande)
11-07-2012, 15:50
прывітанне,за тое, што я, напрыклад, 200 пунктаў-max, якія я даю на арыгінальных турбін затым partiresti ўжо ад макса, а затым ціск турбо, трэба ўзгадніць яго ў дызель, так там выходзіць,калі вы жадаеце, вы можаце размясціць на врі і мод, і я даю ахвотна маю ўвагу,не бойцеся, ніхто не нараджаецца навучыліся і вучацца, проста перш чым пісаць файл, вы, па меншай меры, упэўненасць, што вы робіце.
dvdtuning
12-07-2012, 08:27
Не ? імкнуцца супаставіць, чаму? чытаючы на форумах чытаў шмат карыстальнікаў, якія маюць разрывы, так як ціск ужо? дастаткова высокая зыходную канфігурацыю і, такім чынам, без змены фізічных ? вельмі пі? схільны да паломкі.
Праломіны ад врі ў для засмечвання filtrino паветравода, алей, якое змазвае натоўп, але потым ? было зроблена абнаўленне.
Затым ўстаноўкі downpipe вельмі дапаможа?
meccano85
16-07-2012, 16:54
я ? жылі x3 ж праблема, першы раз я памяняў фільтр, а затым, бачачы, што вы intasava я адразу ж зрабіў змяненне паклаўшы трубку, порт вонкавага фільтра, і з тых часоў ідзе, як бомба