Прагляд Поўнай Версіі : help edc16u1 гольф 5
andrew64
06-02-2013, 16:27
прывітанне ўсім, я шукаю дапамогі, я толькі нядаўна купіў bdm 100 на baya, і я хацеў зрабіць чытанне bosch, edc16u1, але я зразумеў, пасля таго, мець тэлевізар з плоскім экранам, наадварот, і выклікала нешта сур'езнае, да эбу.
сапраўды раней мог чытаць і пісаць у школе з mpps v5 цяпер не ад якіх-небудзь прыкмет жыцця
? можна аднавіць ?або, як я думаю, я згарэў мікра
прывітанне ўсім, я шукаю дапамогі, я толькі нядаўна купіў bdm 100 на baya, і я хацеў зрабіць чытанне bosch, edc16u1, але я зразумеў, пасля таго, мець тэлевізар з плоскім экранам, наадварот, і выклікала нешта сур'езнае, да эбу.
сапраўды раней мог чытаць і пісаць у школе з mpps v5 цяпер не ад якіх-небудзь прыкмет жыцця
? можна аднавіць ?або, як я думаю, я згарэў мікра
Калі вы пакладзеце яго schedino ў патрэбным месцы, а не ідзе на 100% згарэў блок кіравання
andrew64
06-02-2013, 16:40
sr абмен мікра-аднаўленне ў адпаведнасці з вы
вы можаце толькі прыняць іх і створыць іншы...
калі вы ад харчавання, дзе вы не павінны ? амаль немагчыма, каб вярнуць яго, прастаўленых...
sportknight
06-02-2013, 19:02
я, калі я ўсталяваў bdm я спрабаваў чытаць эбу,бачачы, што не чытаў, я спрабаваў звярнуць яго schedino,bdm не быў гдк і, такім чынам, не рабіла мне нічога зрабіць
праз некалькі дзен, верагодна, вы ? астуджаецца прадстаўлення ўсіх доказаў, якія я зрабіў у той дзень
справа ў тым, што я паспрабаваў яшчэ раз, а ? гульня на першы стрэл з bdm
магчыма, bdm быў усталяваны няправільна ў першы раз
паспрабуйце дайце яму астыць, нават калі яны есць? праблема, што харчаванне бярэ ад schedino...
прабачце, але чаму? вы чытаць непасрэдна з mpps, што яны робяць легка?
адзін curiosit? мая,калі я свяжу адзін bosch у bdm, але выкарыстанне крыніцы харчавання праз грэбень эбу замест трансфарматара арыгінал працуе так жа?
andrew64
06-02-2013, 19:50
вядома, з mpps чытае і напісаць, але я спрабуем bdm 100che я esra прыйшоў і мой вага не я праверыў тэлевізар з плоскім экранам і, як я мяркую, да пабачэння эбу?
sportknight
06-02-2013, 19:52
ты харчаванне ад блока сілкавання bdm?
andrew64
06-02-2013, 20:49
у мяне на харчаванне эбу ад блока харчавання, bdm
вазьмі ecu w пакладзі яго на банкамат, калі пры кручэння рамкі, адпраўляюцца вентылятараў ад кайданкоў, я ведаю, што ? яна памерла, мікра-пракляты кабель, у адваротным выпадку, перш чым падключаць ecu заўседы правярае на schedino на што pin сыходзіць напружанне, вы не схему падлучэння для edc 16
andrew64
07-02-2013, 20:45
вы, вядома, я схему, але для маей culpa, я не правяраў і зрабіў амлет з мікра
мы павінны звярнуць пільную ўвагу на гэтыя bdm клонаў шмат паклалі блокі кіравання з ладу,а x згрызот xch? не праверкі з дапамогай тестеров, калі ? на самай справе наадварот.
andrew64
07-02-2013, 21:00
зрабілі, і ? вынік grip насупраць тэлевізар з плоскім экранам, дзе c'? чырвоны провад выходзіў злева bdm і на блоку справа, для якога я раблю выснову, што было наадварот cio? pin-код 1 адпавядала 9-кантактны
sportknight
07-02-2013, 21:15
Паўтарыць з вонкавага крыніцы харчавання
мікра спалілі перайсці упэўнены, пастаў на месца на машыне, і вы ўбачыце, вентылятар ў мяч......
andrew64
08-02-2013, 15:28
gi? даказана з падачай у грэбень, але нічога не адбываецца
Шукаць эбу ад autodemolitore і scodifichi,ціхі, есць рэчы, якія могуць адбыцца па неспрактыкаванасці або, наадварот, занадта шмат бяспекі
скарыся, ты strinato мікра ? як кажа адміністратар пу? здарыцца па неспрактыкаванасці або занадта шмат бяспекі.....
sportknight
08-02-2013, 17:39
Я думаю, што кармленне ecu ад грэбня амаль немагчыма спалілі, я ж marelli я спрабаваў паставіць наадварот, schedino, а не вы ? спалілі
так, але, магчыма, я зразумеў, справядліва ен прывеў ecu ад schedino ? тое, што ен зрабіў гарэць мікра -........
sportknight
09-02-2013, 01:25
Вы ў самай справе, не памятаю што, на кіраўніцтва c'? напісаў, як падключыць bosch знешняга крыніцы харчавання?
panny200555
09-02-2013, 19:53
мне таксама страшна першы раз... і, нягледзячы на ўсе заявы прадаўца я праверыў з тестеров, іх распиновка, калі яны былі, як я і думаў.. пасля праверкі ўсе ішло гладка, як алей... як сказаў усе ? праверка 2 хвілін, але важна і, перш за ўсе, каб пазбегнуць гарэння ecu... мне шкада цябе, але эбу ? туды...
Вы ў самай справе, не памятаю што, на кіраўніцтва c'? напісаў, як падключыць bosch знешняга крыніцы харчавання?
у кіраўніцтве вы знойдзеце ўсе неабходныя інструкцыі падрабязныя.
frantik3
09-02-2013, 20:35
эбу згарэла паверце ne, я бачыў шмат людзей, якія выкарыстоўвалі тэлевізар з плоскім экранам, наадварот, у любым выпадку знайсці ecu і зрабіць scodifica і даруй, слыннай калі вам трэба, вы можаце папрасіць, тым часам, пошты, дадзеныя на завадзкой таблічцы вашага ecue, калі ў вас есць into sw hw
panny200555
09-02-2013, 21:36
аднак знайсці ecu і зрабіць scodifica
выбачайце, вы можаце мне растлумачыць, што такое scodifica?
дзякуй
пошты дадзеныя 16u1 досыць знайсці, напэўна, хто-то табе пу? дапамагчы для scodifica на гэтыя экю вы робіце на ep2, але я ў маіх sw я толькі ўсяго чытайце ep2 і адправіць па пошце файл для чытання......