КПК

Перегляд Повної Версії : Проблема IVECO STRALIS

usardaun
05-02-2013, 21:28
Привіт, хлопці, експертів, truck, у мене проблема на iveco stralis 480, то і провали влади!

robby51039
05-02-2013, 22:23
здрастуйте, ви робили діагностику? що вам говорить?

usardaun
05-02-2013, 22:27
ні, я не все ще зроблено! коли не йде ? як ніби педаль газу реагує пізно!

robby51039
05-02-2013, 22:30
так не легко відповісти на це, як правило, може бути клапан vgt і датчик vgt але спочатку діагноз! якщо я можу вам допомогти з задоволенням!!

usardaun
05-02-2013, 22:37
ви говорите, клапан, який управляє турбіною, той, що біля радіатора!!

usardaun
05-02-2013, 22:39
ти, що діагноз ви користуєтеся, як правило, на вантажівку?

robby51039
05-02-2013, 22:44
то lavalvola vgt то в передній частині двигуна, що ви бачили, все це курсор, який іноді з гарячою зависає, щоб спробувати smontala і обережно спробуйте змастити

robby51039
05-02-2013, 22:46
для діагностики, як правило, texa або autocom але іноді я йду від одного, iveco і я з easy.
я забув, що ви можете зробити тест двигуна або дослідної експлуатації, завжди з діагностики

usardaun
05-02-2013, 22:51
я розібрана і змазана!

usardaun
05-02-2013, 22:52
я купив теж autocom, кабелі для вантажівки dave, ви зловили їх?

robby51039
05-02-2013, 23:02
як ти його знайшов ? важко було або текла вільно? я забув тебе загоряється edc, коли він обмежує?

usardaun
05-02-2013, 23:07
ні, текла вільно! не горить жоден індикатор, коли тому дефект!

robby51039
05-02-2013, 23:10
ок, спробуйте перевірити всі ланцюзі низького тиску, дизельне паливо, у тому числі графинчик іноді знайти якісь перешкоди, то дайте мені знати

usardaun
05-02-2013, 23:21
ок, ви мені скажіть, де ви взяли кабелів для вантажівок для autocom?

robby51039
05-02-2013, 23:29
вибачте, я купив їх у китаї я намагався їх працює, якщо адмін дозволяє мені даю вам посилання pin-код, щоб зробити діагностику obd = 30 iveco

usardaun
05-02-2013, 23:39
ок, дякую тобі!

msport (exil77grande)
06-02-2013, 19:53
я купив теж autocom, кабелі для вантажівки dave, ви зловили їх?

як я рекомендував, щоб хтось, не пам'ятаю, хто також ми можемо надати кабелі для вантажівки, але йдуть не дуже добре, і тому я раджу не купувати.

msport (exil77grande)
06-02-2013, 19:54
вибачте, я купив їх у китаї я намагався їх працює, якщо адмін дозволяє мені даю вам посилання pin-код, щоб зробити діагностику obd = 30 iveco

пошти pin out.

сиско
06-02-2013, 22:01
я не знаю iveco? коли ? сталося зі мною один stralis, яка не міняла, pi? горить індикатор двигуна , від діагностики, пам'ятаю, що це було відносно тиску турбо,на прохання друга, який працює в iveco змусило мене перевірити подачу повітря vgt до і після фільтра ,очистити і змастити привід вище турбіни перевірте рух важеля змінної геометрії, але все було в порядку зрештою він зламав інтеркулер,спробуйте зробити перевірку, поставивши його під тиск, здрастуйте. a я забув, я також зробив тест з турбонаддувом texa, і я вилив все ок

neo
06-02-2013, 22:04
Привіт ,мені і довелося ж проблема була змінною геометрією, що-вільний .У діагностиці виходив erore, що було ясно,

robby51039
06-02-2013, 22:25
iveco 30 pin штир 27 +24 pin, 2 лінії k
eobd pin 5 штир 16 +24 pin 7 лінія
я сподіваюся, що це допоможе

robby51039
06-02-2013, 22:29
для сіско, якщо дефект itercooler б не рідкісні провали в потужності, але і завжди! тоді ви помітите надмірну fumosita' значне збільшення споживання дизельного палива, то вам горить edc тут може бути, що, коли він запитує, потужність контур дизель не має достатньо витрати

usardaun
07-02-2013, 12:10
охолоджувач наддувочного повітря ? був замінений кілька місяців тому!

neo
07-02-2013, 14:15
Перевірити змінною геометрією

usardaun
07-02-2013, 19:43
турбіна ? була замінена рік тому, і все одно добре!

сиско
07-02-2013, 21:15
я думаю, що роббі 51039 праві, може бути дійсно щось на постачання дизельного палива слід спробувати засіб, за допомогою манометрів, підключених до ланцюга живлення і діагностики з'єднаний

blackwolf76
09-02-2013, 01:01
Демонтаж лад?leggiante бака і очистити канал, у разі, якщо доведе, тримаючи її з гачка і, які ви берете тип 15/20 см-ї? вгору, а потім замінити фільтр графинчика, то багато разів він забиває і не видно, так само, як фільтр біля двигуна, то під захисника.
Якщо після цих випробувань навіть не йде, залишається тільки клапан в передній частині двигуна, який управляє турбіною, що? у разі, якщо ви пораду спробувати з мачете, щоб розвіяти всі сумніви.

Коли монті ? cosigliabile вставити пару прокладок між ним і підстава термостата, що вірять, щоб уникнути перегріву, і вийде з ладу раніше.

usardaun
09-02-2013, 13:42
чекає blackwolf76, скажи мені, чим краще! вимкніть поплавок, і, коли я намагаюся її тримаючи, підняв 15/20 см-ї? вгору! чому? ви говорите мені робити цей тест? тоді, якщо фільтр графинчика ? те, що він поруч з баком я замінив! в чому? фільтр поблизу двигуна, гостро захисник?

blackwolf76
10-02-2013, 00:38
чекає blackwolf76, скажи мені, чим краще! вимкніть поплавок, і, коли я намагаюся її тримаючи, підняв 15/20 см-ї? вгору! чому? ви говорите мені робити цей тест? тоді, якщо фільтр графинчика ? те, що він поруч з баком я замінив! в чому? фільтр поблизу двигуна, гостро захисник?

Ви спробуйте з поплавцем піднімається, як багато разів на дні бака не загусне матеріал, який забиває отвір всмоктуючої труби, alzandolo, що трохи, що я сказав вам, ви не повинні бути предметом можливі проблеми. Звичайно ? тест робити, звичайно, не вирішення проблеми.

Що стосується фільтра, норвегія має інший фільтр, дизель, головне, крім графинчика, що gi? ви замінили, чи що ? встановлений поруч з двигуном у половину висоти, на dx автомобіля, трохи більше за розміром, ніж те, графинчика. Ви входите в кабіну, встав.

Якщо б мені довелося вирішити на цьому шляху, та все ще у вас, в росії префільтр тих, прозорими на вакуумний шланг, що йде з бака в двигун, ви побачите, будь-які домішки? що останнім часом присутні у великих кількостях? у нових дизельне паливо з вмістом біодизеля висока.

robby51039
11-02-2013, 08:57
найкраще, що перевірити весь контур низького тиску,тобто всі трубопроводи і фільтри, якщо ви хочете бути точним, гори манометр в ingesso палива в голову, якщо я не помиляюся тиск esecizio і' 5,5 бар +/-0'3.скільки км він означає? ніколи не робила перевірити розпилювачі inettori?

ви замінили тільки фільтр і навіть підтримка?деякі моделі, які не мають підтримки modicicato ви затикають всередині (клапан, мембрана)і не riecono досягти необхідного тиску

usardaun
11-02-2013, 09:17
привіт robby51039, я тобі надіслав особисте повідомлення!

однак, замінити фільтр, а не підтримка!

форсунки замінені півтора роки тому, зробив 150 000 км!

ігор
14-02-2013, 21:22
всім привіт, інформація, автомобіль в питанні копіювання або вібрувати, якщо покласти під зусиль, коли він ці падіння потужності?
якщо ? так, швидше за все ? проблема поганого живлення дизель, на жаль, не s? сказати вам, скільки повинно залишитися press живлення, але якщо ви можете повернутися до даними, я пропоную вам зробити вимірювання за допомогою манометра в дорозі, і транспортний засіб перебувають під напругою, чому? я ? вже сталося так, що в нерухомому положенні тиск справедливими, але під навантаженням насос не міг тримати потік, достатній
якщо кошти не ріпи спробуйте перевірити датчик наддуву, ви можете перевірити правильність роботи тільки з манометром і діагностичний інструмент одночасно і порівняти значення завжди перебувають під напругою, (n.b. іноді датчики відзначають правильно, але в певних умовах тиску і температури, зміщення вимірювання дає неправильні дані на ебу, який коригує впорскування і не загоряється жодна контрольна лампа, чому? ебу не може? перевірити правильність роботи датчика, крім випадку короткої або відкритої ланцюга
сподіваюся це було корисно і дайте мені знати,

ігор
14-02-2013, 21:29
я забув, що у разі недостатнього тиску подачі, а потім перевірити всі системи, дотримуючись prercorso на дизельне паливо, починаючи з плаваючою, як gi? рекомендується від інших колег і замінити всі фільтри, в тому числі і повітря в двигун (з особистого досвіду може? дати ці проблеми cio? поганий вихід періодів) і якщо до цих пір проблема залишається, спробуйте замінити клапан надлишкового тиску палива і насос

usardaun
15-02-2013, 09:28
привіт, ігоре, після заміни двох фільтрів, дизельного палива, скажімо, що продовжував робити я дефект калі періодичних потужності!! потім я глянув на повітряний фільтр, і зауважив, що пропали дві шпильки, які тримають кришку фільтра! я відкрив кришку і знайшов трохи води і фільтр залили!! я встановив кришку фільтра, поміняв повітряний фільтр, і здається, що в середині йде! пу? бути, що від ковпачка входив у воду, коли йшов дощ, і пил, даючи sti провали влади на періоди?

ігор
15-02-2013, 13:24
? ймовірно,
ми говоримо, що якщо фільтр ? бруду і pi? омиває повітря не може пройти, і в результаті ваш автомобіль не дихає
якщо виникає проблема контролює датчик наддуву і чистіть його з допомогою ганчірки, змоченої в розріджувача
виступаючи з Сіско, сьогодні на роботі ми згадали, що клапан надлишкового тиску дизельного палива у ih ? вбудована в насос і не може? бути замінена (забезпечують тільки насос)
але якщо ви кажете, що тільки заміна повітряного фільтра здається краще, то хотів би виключити проблеми живлення дизель, автомобіль курив чорний пі? зазвичай під час цих калі?
якщо він був майже впевнений, що фільтр, в іншому випадку може бути датчик, повторюю, можливо,
сподіваюся була корисною, і ви знайшли проблему

usardaun
15-02-2013, 14:00
Так, підтверджую, коли не ходив, курив-й? як зазвичай!

ігор
15-02-2013, 19:34
ок, тоді проблема вирішена :)

сиско
15-02-2013, 21:29
привіт usardaun здається, що вирішення цієї проблеми iveco беруть вулиці позитивна,я згадав також, що коли один scania ходив і не ходив, коли він хоче, ми виявили, що був відключений висновок, який командував дросельний клапан гальмування двигуном, що він творив у випадку, може бути ? перше, що ви дивилися, але ви ніколи не знаєте, привіт, тримайте нас в курсі

usardaun
15-02-2013, 22:17
ок, ви терр? в курсі, сподіваюся, що вирішена!

robby51039
15-02-2013, 22:21
я радий, що ви вирішили іноді ми scervelliamo проблеми, безглузді і lasoluzione і хороше обслуговування, я просто сподіваюся, що мої поради вам допомогу

usardaun
20-02-2013, 09:52
Хлопці, я підтверджую, засобом, в порядку, проблема була з-за кришки повітряного фільтра, що відкрив і дозволила увійти води і пилу!!!!

giallino
12-02-2015, 09:23
Привіт всім, я теж капітан з stralis, які мають води в кришку, яка закриває фільтр і відредагуємо робимо отвір в центрі 4 мм, так що вийти з води, який ви збираєтеся навчати.