Прагляд Поўнай Версіі : Праблема IVECO STRALIS
usardaun
05-02-2013, 21:28
Прывітанне, хлопцы, экспертаў, truck, у мяне праблема на iveco stralis 480, то і правалы ўлады!
robby51039
05-02-2013, 22:23
добры дзень, вы рабілі дыягностыку? што вам гаворыць?
usardaun
05-02-2013, 22:27
не, я не ўсе яшчэ зроблена! калі не ідзе ? як быццам педаль газу рэагуе позна!
robby51039
05-02-2013, 22:30
так не легка адказаць на гэта, як правіла, можа быць клапан vgt і датчык vgt але спачатку дыягназ! калі я магу дапамагчы вам з задавальненнем!!
usardaun
05-02-2013, 22:37
вы кажаце, клапан, які кіруе турбінай, той, што каля радыятара!!
usardaun
05-02-2013, 22:39
ты, што дыягназ вы карыстаецеся, як правіла, на грузавік?
robby51039
05-02-2013, 22:44
то lavalvola vgt то ў пярэдняй часткі рухавіка, што вы бачылі, усе гэта курсор, які часам з гарачай завісае, каб паспрабаваць smontala і асцярожна паспрабуйце вышмараваць
robby51039
05-02-2013, 22:46
для дыягностыкі, як правіла, texa або autocom але часам я іду ад аднаго, iveco і я з easy.
я забыўся, што вы можаце зрабіць тэст рухавіка або доследнай эксплуатацыі, заўседы з дыягностыкі
usardaun
05-02-2013, 22:51
я разабраная і змазана!
usardaun
05-02-2013, 22:52
я купіў таксама autocom, кабелі для грузавіка dave, вы злавілі іх?
robby51039
05-02-2013, 23:02
як ты яго знайшоў ? цяжка было або цякла свабодна? я забыўся цябе загараецца edc, калі ен абмяжоўвае?
usardaun
05-02-2013, 23:07
не, цякла свабодна! не гарыць ні адзін індыкатар, калі таму дэфект!
robby51039
05-02-2013, 23:10
ок, паспрабуйце праверыць усе ланцугі нізкага ціску, дызельнае паліва, у тым ліку графінчык часам знайсці нейкія перашкоды, то дайце мне ведаць
usardaun
05-02-2013, 23:21
ок, вы мне скажыце, дзе вы ўзялі кабеляў для грузавікоў для autocom?
robby51039
05-02-2013, 23:29
прабачце, я купіў іх у кітаі я спрабаваў іх працуе, калі адмін дазваляе мне даю вам спасылку pin-код, каб зрабіць дыягностыку obd = 30 iveco
usardaun
05-02-2013, 23:39
ок, дзякую цябе!
msport (exil77grande)
06-02-2013, 19:53
я купіў таксама autocom, кабелі для грузавіка dave, вы злавілі іх?
як я рэкамендаваў, каб хто-то, не памятаю, хто таксама мы можам даць кабелі для грузавіка, але ідуць не вельмі добра, і таму я раю не купляць.
msport (exil77grande)
06-02-2013, 19:54
прабачце, я купіў іх у кітаі я спрабаваў іх працуе, калі адмін дазваляе мне даю вам спасылку pin-код, каб зрабіць дыягностыку obd = 30 iveco
пошты pin out.
я не ведаю iveco? калі ? здарылася са мной адзін stralis, якая не мяняла, ў pi? гарыць індыкатар рухавіка , ад дыягностыкі, памятаю, што гэта было адносна ціску турба,па просьбе сябра, які працуе ў iveco прымусіла мяне праверыць падачу паветра vgt да і пасля фільтра ,ачысціць і вышмараваць прывад вышэй турбіны праверце рух рычага зменнай геаметрыі, але ўсе было ў парадку, у рэшце рэшт, ен зламаў інтэркулер,паспрабуйце зрабіць праверку, паставіўшы яго пад ціск, добры дзень. a я забыўся, я таксама зрабіў тэст з турбонаддувом texa, і я выліў усе ок
Прывітанне ,мне і давялося ж праблема была зменнай геаметрыяй, што-вольны .У дыягностыцы выходзіў erore, што было ясна,
robby51039
06-02-2013, 22:25
iveco 30 pin штырок 27 +24 pin, 2 лініі k
eobd pin 5 штырок 16 +24 pin 7 лінія
я спадзяюся, што гэта дапаможа
robby51039
06-02-2013, 22:29
для сіска, калі дэфект быў itercooler б не рэдкія правалы ў магутнасці, але і заўседы! тады вы заўважыце празмерную fumosita' з значнае павелічэнне спажывання дызельнага паліва, то вам гарыць edc тут можа быць, што, калі ен пытаецца, магутнасць контур дызель не мае дастаткова выдатку
usardaun
07-02-2013, 12:10
ахаладжальнік наддувочного паветра ? быў заменены некалькі месяцаў таму!
Праверыць зменнай геаметрыяй
usardaun
07-02-2013, 19:43
турбіна ? была заменена год таму, і ўсе роўна добра!
я думаю, што робі 51039 маеце рацыю, можа быць сапраўды што-то на пастаўка дызельнага паліва варта паспрабаваць сродак, з дапамогай манометры, падлучаных да ланцуга харчавання і дыягностыкі злучаны
blackwolf76
09-02-2013, 01:01
Дэмантаж лаг?leggiante бака і ачысціць канал, у выпадку, калі дакажа, трымаючы яе з кручка і, якія вы бераце тып 15/20 см-й? ўверх, а затым замяніць фільтр графинчика, то шмат разоў ен забівае і не відаць, гэтак жа, як фільтр каля рухавіка, то пад абаронцы.
Калі пасля гэтых выпрабаванняў нават не ідзе, застаецца толькі клапан у пярэдняй часткі рухавіка, які кіруе турбінай, што? у выпадку, калі вы рада паспрабаваць з мачэтэ, каб развеяць усе сумневы.
Калі монті ? cosigliabile ўставіць пару пракладак паміж ім і падстава тэрмастата, што вераць, у пазбяганне перагрэву, і выйдзе з ладу раней.
usardaun
09-02-2013, 13:42
чакае blackwolf76, скажы мне, чым лепш! адключыце паплавок, і, калі я спрабую яго трымаючы, падняў 15/20 см-й? уверх! чаму? вы кажаце мне рабіць гэты тэст? тады, калі фільтр графинчика ? тое, што ен побач з бакам я замяніў! у чым? фільтр паблізу рухавіка, востра абаронца?
blackwolf76
10-02-2013, 00:38
чакае blackwolf76, скажы мне, чым лепш! адключыце паплавок, і, калі я спрабую яго трымаючы, падняў 15/20 см-й? уверх! чаму? вы кажаце мне рабіць гэты тэст? тады, калі фільтр графинчика ? тое, што ен побач з бакам я замяніў! у чым? фільтр паблізу рухавіка, востра абаронца?
Вы паспрабуйце з паплаўком падымаецца, як шмат разоў на дне бака не згусне матэрыял, які забівае адтуліну всасывать трубы, alzandolo, што трохі, што я сказаў вам, вы не павінны быць прадметам магчымыя праблемы. Вядома ? тэст рабіць, вядома, не рашэнне праблемы.
Што тычыцца фільтра, то нарвегія мае іншы фільтр, дызель, галоўнае, акрамя графинчика, што gi? вы замянілі, ці што ? усталяваны побач з рухавіком у палову вышыні, на dx аўтамабіля, трохі больш па памеры, чым тое, графинчика. Вы ўваходзіце ў кабіну, устаў.
Калі б мне давялося вырашыць на гэтым шляху, і ўсе яшчэ ў вас, у расеі префильтр тых, празрыстымі на вакуумны шланг, які ідзе з бака ў рухавік, вы ўбачыце, любыя прымешкі? што ў апошні час прысутнічаюць у вялікіх колькасцях? у новых дызельнае паліва з утрыманнем біядызель высокая.
robby51039
11-02-2013, 08:57
лепшае, што праверыць увесь контур нізкага ціску,то есць усе трубаправоды і фільтры, калі вы хочаце быць дакладным, горы манометр ў ingesso паліва ў галаву, калі я не памыляюся ціск esecizio і' 5,5 бар +/-0'3.колькі км ен значыць? ніколі не рабіла праверыць распыляльнікі inettori?
вы замянілі толькі фільтр і нават падтрымка?некаторыя мадэлі, якія ня маюць падтрымкі modicicato вы затыкаюць ўнутры (клапан, мембрана)і не riecono дасягнуць патрабаванага ціску
usardaun
11-02-2013, 09:17
прывітанне robby51039, я табе паслаў асабістае паведамленне!
аднак, замяніць фільтр, а не падтрымка!
фарсункі заменены паўтара года назад, зрабіў 150 000 км!
прывітанне ўсім, інфармацыя, аўтамабіль у пытанні капіявання або вібраваць, калі пакласці пад намаганняў, калі ен гэтыя падзення магутнасці?
калі ? так, хутчэй за ўсе ? праблема дрэннага харчавання дызель, на жаль, не s? сказаць вам, колькі павінна застацца press харчавання, але калі вы можаце вярнуцца да дадзеных, я прапаную вам зрабіць вымярэння з дапамогай манометра ў дарозе, і транспартны сродак знаходзяцца пад напругай, чаму? я ? ужо здарылася так, што ў нерухомым становішчы ціск справядлівымі, але пад нагрузкай помпа не мог трымаць паток, дастатковы
калі сродкі не рипы паспрабуйце праверыць датчык наддува, вы можаце праверыць правільнасць працы толькі з манометрам і дыягнастычны інструмент адначасова і параўнаць значэння заўседы знаходзяцца пад напругай, (n.b. часам датчыкі адзначаюць правільна, але ў пэўных умовах ціску і тэмпературы, вымярэння зрушэння дае няправільныя дадзеныя на эбу, які карэктуе ўпырск і не загараецца ні адна кантрольная лямпа, чаму? эбу не можа? праверыць правільнасць працы датчыка, акрамя як ў выпадку кароткай або адкрытай ланцугу
спадзяюся гэта было карысна і дайце мне ведаць,
я забыўся, што ў выпадку недастатковага ціску падачы, а затым праверыць усе сістэмы, прытрымліваючыся prercorso на дызельнае паліва, пачынаючы з якая плавае, як gi? рэкамендуецца ад іншых калегаў і замяніць усе фільтры, у тым ліку і паветра ў рухавік (што з асабістага вопыту можа? даць гэтыя праблемы cio? дрэнны выхад перыядаў) і калі да гэтага часу праблема застаецца, паспрабуйце замяніць клапан залішняга ціску паліва і помпа
usardaun
15-02-2013, 09:28
прывітанне, ігар, пасля замены двух фільтраў, дызельнага паліва, скажам, што я працягваў рабіць дэфект гартуй перыядычных магутнасці!! затым я зірнуў на паветраны фільтр, і заўважыў, што зніклі дзве заколкі, якія трымаюць крышку фільтра! я адкрыў крышку і знайшоў трохі вады і фільтр залілі!! я усталяваў вечка фільтра, памяняў паветраны фільтр, і здаецца, што ў сярэдзіне ідзе! пу? быць, што ад каўпачка уваходзіў у ваду, калі ішоў дождж, і пыл, даючы sti правалы ўлады на перыяды?
? верагодна,
мы кажам, што калі фільтр ? бруду і ў pi? абмывае паветра не можа прайсці, і ў выніку ваш аўтамабіль не дыхае
калі ўзнікае праблема кантралюе датчык наддува і чысціце яго з дапамогай анучы, змочанай у разбаўляльніка
выступаючы з Сіска, сення на працы мы ўспомнілі, што клапан залішняга ціску дызельнага паліва ў ih ? убудаваная помпа не можа? быць заменена (забяспечваюць толькі помпа)
але калі вы кажаце, што толькі замена паветранага фільтра здаецца лепш, то хацеў бы выключыць праблемы харчавання дызель, і аўтамабіль курыў чорны пі? звычайна падчас гэтых гартуй?
калі ен быў амаль упэўнены, што фільтр, у адваротным выпадку можа быць датчык, паўтараю, магчыма,
спадзяюся была карыснай, і вы знайшлі праблему
usardaun
15-02-2013, 14:00
Так, пацвярджаю, калі не хадзіў, курыў-й? як звычайна!
ок, тады праблема вырашана :)
прывітанне usardaun здаецца, што рашэнне гэтай праблемы iveco бяруць вуліцы станоўчая,я ўспомніў таксама, што калі адзін scania хадзіў і не хадзіў, калі ен хоча, мы выявілі, што быў адключаны выснову, які камандаваў дросельнай клапан тармажэння рухавіком, што ен тварыў у выпадку, можа быць ? першае, што вы глядзелі, але вы ніколі не ведаеце, прывітанне, трымаеце нас у курсе
usardaun
15-02-2013, 22:17
ок, вы терр? у курсе, спадзяюся, што вырашана!
robby51039
15-02-2013, 22:21
я рады, што вы вырашылі часам мы scervelliamo праблемы, недарэчныя і lasoluzione і добрае абслугоўванне, я проста спадзяюся, што мае парады вам былі дапамога
usardaun
20-02-2013, 09:52
Хлопцы, я пацвярджаю, сродкам, у парадку, праблема была з-за вечка паветранага фільтра, што адкрыў і дазволіла ўвайсці вады і пылу!!!!
giallino
12-02-2015, 09:23
Прывітанне ўсім, я таксама капітан з stralis, якія маюць вады ў вечка, якая зачыняе фільтр і адрэдагуем робім адтуліну ў цэнтры 4 мм, так што выйсці з вады, які вы збіраецеся навучаць.