КПК

Перегляд Повної Версії : Suzuky jimny 1.5 ddis, не частини!!

rego88
05-02-2013, 12:38
добрий день хлопці, у мене проблема з suzuky jimny 1.5 ddis, практично, як увімкніть ключ, залишається включеним ricciolino свічок розжарювання і машина не заводиться, на діагнозу виходить, помилка p0608 напруга датчика, в діагнозі відображені в аномалія тиску в рампі, практично всі " стартера я вважаю, що ебу виявляє 2000bar тиску, що неможливо, відключив роз'єм від датчика тиску на флейта rail, і я ловлю з 5 вольт, таких, але я між сигналом і масою короткого замикання, річ не повинна бути нормальною.... я думаю, що це блок управління туди.... хто-небудь має досвід з цього питання, що може бути ? випадково?? як ви діяли?? дякую з інфо!!

magi1984
05-02-2013, 14:16
у мене була така ж помилка на великий пуно 1.3 mjet і проблема ? вирішена змінюється датчик тиску в магістралі rail
в моєму випадку? маса і сигнал були не в кз

ви повинні простежити, провід маси і сигналу, і подивитися, якщо сон короткий, навіть на гребінь блоку управління.
якщо вони не в спідниці проблема ? проводки, а не ecu

neo
06-02-2013, 13:47
Привіт,5 вольт ті, які приходять в блок керування двигуном ,інший провід і масу,і третій провід і сигнал, що з картиною включений повинен бути 0,5 вольт.Перевірити, чи є і короткого замикання необхідно зняти тиск ебу.З двигуна в режимі холостого ходу вихідний сигнал повинен бути 1,2 вольта.Я сподіваюся, що я був в допомогу.З повагою.

rego88
06-02-2013, 14:12
відповідаю на обидва, практично makkina не піде в хід, так що я не зміг включити його, крім цього, я пробував, другий дріт, що ? маса і сигнал, третій дріт, коротке замикання, обидва, якщо scollego модуль ебу, завжди на незайману, не найкоротші.... таким чином, проблема ? всередині ебу.... чую хтось каже, що я опиняюся 2000 бар xk? ? чином, ми пішли в recovery автомобіля.... почути ще просто зробити оновлення, і проблема зникає.... bho!!! я nn я в це вірю!!!

neo
06-02-2013, 21:55
Привіт ,можливо ми не розуміємо один одного ,я кажу, що ви повинні виміряти сигнал на виході (гніздо colegata) з допомогою тестера
1.картина aceso-або,5 v
2.var провернути двигун з допомогою стартера-повинен arivare приблизно 1 v
якщо не ariva або.8 -1 v управління presione вихід dela насос і, якщо всі апостольської зробити тест з inietori

Денні
07-02-2013, 11:57
2000 бар, чому? перейти в recovery? Коли ви входите в recovery проблема в насосі низького тиску, принаймні мій каже, що це....ne забив два, коли проблеми ? характерні ланцюги живлення.

neo
07-02-2013, 14:33
Привіт rego88 забули на якийсь діагноз і зробіть простий тест, за допомогою тестера.
1.картина включений і прес пов'язана -5 вольт на центральний провід і 0.5 вольт на провід сигналу
2.запустити двигун з допомогою стартера -0.7 ,0.8 вольт,в іншому випадку перевірте тиск на виході насоса, якщо всі прикріплені зробити тестування форсунок в

marcusmagic
07-02-2013, 17:43
перевірте джгут проводів, який йде від ecu all датчик тиску і подивитися, якщо значення справедливі! потім, якщо ви хочете зробити добре, ви можете підключити потенціометр на проведення dell датчик і перейти в діагноз,перш ніж його поклали на мінімум і подивитися, що відбувається в diagniosi, що значення, а потім спробуйте це максимум!!! так ви можете зрозуміти, якщо приходить сигнал на ecu....

rego88
08-02-2013, 02:52
я розмовляв сьогодні з майстерні і практично покладена на інший ебу та ж проблема зараз, або ? проводки або в чомусь іншому!!!

marcusmagic
08-02-2013, 10:41
у цей момент я сказав би вам перевірити, добре палять!! знайти такою дурною, фільтр управління двигуном,і поступово всі елементи управління з допомогою мультиметра і ви побачите, що там буде якийсь провід, який не робить хороший контакт я коротше!!