Прагляд Поўнай Версіі : Suzuky jimny 1.5 ddis, не частцы!!
добры дзень хлопцы, у мяне праблема з suzuky jimny 1.5 ddis, практычна, як уключыце ключ, застаецца уключаным ricciolino свечак напальвання і машына не заводзіцца, на дыягназу выходзіць, памылка p0608 напружанне датчыка, у дыягназе адлюстраваны ў анамалія ціску ў рампы, практычна ўсе " стартара я лічу, што эбу выяўляе 2000bar ціску, што немагчыма, адключыў раз'ем ад датчыка ціску на флейта rail, і я лаўлю з 5 вольт, такіх, але я паміж сігналам і масай кароткага замыкання, рэч не павінна быць нармальнай.... я думаю, што гэта блок кіравання туды.... хто-небудзь мае вопыт па гэтым пытанні, што можа быць ? выпадкова?? як вы дзейнічалі?? дзякуй з інфа!!
magi1984
05-02-2013, 14:16
у мяне была такая ж памылка на вялікі пуно 1.3 mjet і праблема ? вырашана змяняецца датчык ціску ў магістралі rail
у маім выпадку? маса і сігнал былі не ў кз
вы павінны прасачыць, провад масы і сігналу, і паглядзець, калі сон кароткі, нават на грэбень блока кіравання.
калі яны не ў спадніцы праблема ? праводкі, а не ecu
Прывітанне,5 вольт тыя, якія прыходзяць у блок кіравання рухавіком ,другі провад і масу,і трэці провад і сігнал, што з карцінай уключаны павінен быць 0.5 вольт.Праверыць, ці есць і кароткага замыкання неабходна зняць ціск эбу.З рухавіка ў рэжыме халастога ходу выходны сігнал павінен быць 1,2 вольта.Я спадзяюся, што я быў у дапамогу.З павагай.
адказваю на абодва, практычна makkina не пойдзе ў ход, так што я не змог уключыць яго, акрамя гэтага, я спрабаваў, другі провад, што ? маса і сігнал, трэці провад, кароткае замыканне, абодва, калі scollego модуль эбу, заўседы на цнатлівую, не самыя кароткія.... такім чынам, праблема ? ўнутры эбу.... чую хто-то кажа, што я апыняюся 2000 бар xk? ? чынам, мы пайшлі ў recovery аўтамабіля.... пачуць яшчэ проста зрабіць абнаўленне, і праблема знікае.... bho!!! я nn я ў гэта веру!!!
Добры дзень ,магчыма, мы не разумеем адзін аднаго ,я кажу, што вы павінны вымераць сігнал на выхадзе (гняздо colegata) з дапамогай тестеров
1.карціна aceso-ці,5 v
2.var пракруціць рухавік з дапамогай стартара-павінен arivare прыкладна 1 v
калі не ariva або.8 -1 v кіравання presione выхад dela помпа і, калі і ўсе апостальскай зрабіць тэст з inietori
2000 бар, чаму? перайсці ў recovery? Калі вы ўваходзіце ў recovery праблема ў помпе нізкага ціску, па меншай меры мой кажа, што гэта....ne забіў два, калі праблемы ? характэрныя ланцуга харчавання.
Прывітанне rego88 забыліся на некаторы дыягназ і зрабіце просты тэст, з дапамогай тестеров.
1.карціна уключаны і прэс звязаная -5 вольт на цэнтральны провад і 0.5 вольт на провад сігналу
2.запусціць рухавік з дапамогай стартара -0.7 ,0.8 вольт,у адваротным выпадку калі ласка, праверце ціск на выхадзе помпы, калі і ўсе прымацаваныя зрабіць тэставанне фарсунак ў
marcusmagic
07-02-2013, 17:43
калі ласка, праверце паляць правадоў, што ідзе ад ecu all датчык ціску і паглядзець, калі значэнні справядлівыя! затым, калі вы хочаце зрабіць добра, вы можаце падключыць потенциометр на праводкі dell датчык і перайсці ў дыягназ,перш чым яго паклалі на мінімум і паглядзець, што адбываецца ў diagniosi, што значэнне, а затым паспрабуйце гэта максімум!!! так, вы можаце зразумець, калі прыходзіць сігнал на ecu....
я размаўляў сення з майстэрні і практычна пакладзеная на іншы эбу і ж праблема зараз, або ? праводкі або ў чым-то іншым!!!
marcusmagic
08-02-2013, 10:41
у гэты момант я сказаў бы вам праверыць, добра паляць!! знайсці такой дурной, фільтр кіравання рухавіком,і паступова ўсе элементы кіравання з дапамогай мультиметра і вы ўбачыце, што там будзе нейкі провад, які не робіць добры кантакт я карацей!!