Прагляд Поўнай Версіі : біт switch для dpf off
dvdtuning
04-02-2013, 23:12
Я хацеў бы спытаць, розніца, што там " апрацоўваць файл з дапамогай праграмнага забеспячэння або змены толькі біт switch?
msport (exil77grande)
04-02-2013, 23:25
ну біт таму толькі з on у off dpf ў той час як sw дзейнічае на розныя рэчы, многія з якіх нават не павінна закрануць, то біты будзе самае правільнае на самай справе цяпер усе edc17 вы робіце так.
І, як выключальнік святла on-ўключана off-выключана,загорнутыя ў любым выпадку, не проста біт, каб адключыць яго, але павінен дакранацца да іншых рэчаў, звязаных з fap,і для гэтага
трэба мець damos
explode82
05-02-2013, 00:58
я дадаў бы, не толькі damos, улічваючы, што не так ? што, калі ен знаходзіцца хто ведае, колькі,але даволі р? вопыт працы ў полі і некаторы спецыяльнае праграмнае забеспячэнне, якое вы aiutoa зразумець, што рухацца
michele30
13-02-2013, 21:33
Прабачце мае невуцтва, але што такое damos?
можна знайсці дзе-небудзь
explode82
якія б праграмы, якія дапамогуць вам зразумець, што рухаць?
Я думаю, што вы не хочаце es: ecm titanium або падобныя
Backgroop
13-02-2013, 21:59
я дадаў бы, не толькі damos, улічваючы, што не так ? што, калі ен знаходзіцца хто ведае, колькі,але даволі р? вопыт працы ў полі і некаторы спецыяльнае праграмнае забеспячэнне, якое вы aiutoa зразумець, што рухацца
Праграмнае забеспячэнне здароўя ствараюцца parendo ад damos або A2ol, не sompre праграмнае забеспячэнне, прысвечаных робяць тое, што павінны рабіць, загорнутыя тычацца крывых або дадзеныя, падобныя на тыя змены..
адзіным рашэннем, калі вы не хочаце давяраць праграмнага забеспячэння, і вы хочаце зразумець, як працуе, і што нельга галаву, прымушаючы іх уручную, але заўседы з дапамогай прафесійнага праграмнага забеспячэння, як ******* ці winols з дапамогай адпаведных damos..
explode82
13-02-2013, 23:02
сапраўды есць? што ? толькі што сказаў,але тое, што пі? важна ? вопыт, які вядзе вас, каб зрабіць добра ўсім,таму, што не c'? ідэальнае праграмнае забеспячэнне, якое вы усе працуе як трэба без меры manuali..........і потым, раз есць вобласці, якія на той жа мадэлі аўтамабіля, які вы робіце, і тых жа галінах, часам на іншых аўто не зроблена, чаму? шкоды ад нуды
michele30
18-02-2013, 22:26
я зразумеў, што ? сапраўды, цяжка з гэтым dpf , але дзе я магу іх damos?
і як гэта выкарыстоўваюць?
explode82
19-02-2013, 01:36
ну, цяжка ? сказаць мала, шчыра кажучы,нічога, што я магу сказаць ? што damos амаль немагчыма знайсці