КПК

Перегляд Повної Версії : switch загальні помилки

ecuboost
04-02-2013, 15:12
привіт, я не знаю, якщо ? - що вже? відомий, але для мене немає, шукаю комутатор для fap, я знайшов небагато, що якщо скидається не з'явиться + помилки в діагнозі, вам слід?

magi1984
04-02-2013, 15:21
я видалив кілька разів DTC з файлів або робити експерименти я ? також випадково видалити їх опису, а не dtc, але про існування біт, який відключає всю таблицю не знаю. незалежно від того, що я вважаю марним, якщо ви використовуйте?авто тільки на треку, а потім підготовлена з допомогою різних механічних змін, що файл, говоримо?

motorsport
04-02-2013, 16:02
підтверджую,де-soft тип тільки очистити весь район dtc по-моєму і дають!!

marcusmagic
04-02-2013, 17:26
на деяких блоків є біт, який відключає всі таблиці помилок dtc в пам'яті!! але не потрібно це робити, і також не рекомендується, щоб гоночні машини...

я видалив кілька разів DTC з файлів або робити експерименти я ? також випадково видалити їх опису, а не dtc, але про існування біт, який відключає всю таблицю не знаю. незалежно від того, що я вважаю марним, якщо ви використовуйте?авто тільки на треку, а потім підготовлена з допомогою різних механічних змін, що файл, говоримо?

marcusmagic
04-02-2013, 17:31
підтверджую,де-soft тип тільки очистити весь район dtc по-моєму і дають!!

ви і правда чергу, очищає зон, які не мають навіть торкнутися!! встаньте з damos в руки, вивчає карту, щоб пару годин, а ворота тільки те, що потрібно, не зробити ще казіні, які призводять до болю в роботі двигуна і карту особливо!!

ecuboost
06-02-2013, 15:19
я знайшов його на edc 16, не ? хороша річ для їзди по вулиці, відчуйте себе в ролі механіків, які нападають на діагноз, і не варто нічого....(жарт, робити).

explode82
06-02-2013, 15:50
ми c'?,але я проти, щоб відключити dtc,насправді я завжди намагаюся не відключити, ніколи,особливо, коли я роблю defap,так що в майбутньому, якщо є проблеми,діагноз можна діагностувати

marcusmagic
06-02-2013, 16:51
ми c'?,але я проти, щоб відключити dtc,насправді я завжди намагаюся не відключити, ніколи,особливо, коли я роблю defap,так що в майбутньому, якщо є проблеми,діагноз можна діагностувати

насправді, не слід відключити всі dtc!!! але тільки ті, fap, щоб ви не відбуваються в майбутньому!!! немає фап немає dtc...

explode82
06-02-2013, 18:07
чесно кажучи, я років, що я роблю dpf й рідкісні випадки, коли викл. " i dtc,але начебто на bosch і marelli їх не вимикаю ніколи,навіть на mercedes і fiat, які працюють в режимі емуляції