Прагляд Поўнай Версіі : switch агульныя памылкі
ecuboost
04-02-2013, 15:12
прывітанне, я не ведаю, калі ? - што ўжо? вядомы, але для мяне няма, шукаю камутатар для fap, я знайшоў трохі, што калі скідаецца не з'явіцца + памылкі ў дыягназе, вам варта?
magi1984
04-02-2013, 15:21
я выдаліў некалькі разоў з DTC з файлаў або рабіць эксперыменты я ? таксама выпадкова выдаліць іх апісання, а не dtc, але аб існаванні біт, які адключае ўсю табліцу не ведаю. незалежна ад таго, што я лічу бескарысным, калі вы выкарыстоўвайце?аўто толькі на трэку, а затым падрыхтавана з дапамогай розных механічных змяненняў, што файл, гаворым?
motorsport
04-02-2013, 16:02
пацвярджаю,дзе-soft тып толькі ачысціць увесь раен dtc па-мойму і даюць!!
marcusmagic
04-02-2013, 17:26
на некаторых блокаў есць біт, які адключае ўсе табліцы памылак dtc ў памяці!! але не трэба гэта рабіць, і таксама не рэкамендуецца, каб гоначныя машыны...
я выдаліў некалькі разоў з DTC з файлаў або рабіць эксперыменты я ? таксама выпадкова выдаліць іх апісання, а не dtc, але аб існаванні біт, які адключае ўсю табліцу не ведаю. незалежна ад таго, што я лічу бескарысным, калі вы выкарыстоўвайце?аўто толькі на трэку, а затым падрыхтавана з дапамогай розных механічных змяненняў, што файл, гаворым?
marcusmagic
04-02-2013, 17:31
пацвярджаю,дзе-soft тып толькі ачысціць увесь раен dtc па-мойму і даюць!!
вы і праўда чаргу, ачышчае зон, якія не павінны нават крануць!! устаньце з damos ў рукі, вывучае карту, каб пару гадзін, а вароты толькі тое, што трэба, не зрабіць яшчэ казіні, якія прыводзяць да болю ў працы рухавіка і карту асабліва!!
ecuboost
06-02-2013, 15:19
я знайшоў яго на edc 16, не ? добрая рэч для язды па вуліцы, адчуйце сябе ў ролі механікаў, якія нападаюць на дыягназ, і не варта нічога....(жарт, рабіць).
explode82
06-02-2013, 15:50
мы c'?,але я супраць, каб адключыць dtc,на самай справе я заўседы стараюся не адключыць, ніколі,асабліва, калі я раблю defap,так што ў будучыні, калі есць праблемы,дыягназ можна дыягнаставаць
marcusmagic
06-02-2013, 16:51
мы c'?,але я супраць, каб адключыць dtc,на самай справе я заўседы стараюся не адключыць, ніколі,асабліва, калі я раблю defap,так што ў будучыні, калі есць праблемы,дыягназ можна дыягнаставаць
на самай справе, не варта адключыць усе dtc!!! але толькі тыя, fap, каб вы не адбываюцца ў будучыні!!! няма фап няма dtc...
explode82
06-02-2013, 18:07
шчыра кажучы, я гадоў, што я раблю dpf і рэдкія выпадкі, калі выкл. " i dtc,але накшталт на bosch і marelli іх не выключаю ніколі,нават на mercedes і fiat, якія працуюць у рэжыме эмуляцыі