Прагляд Поўнай Версіі : я ўяўляю
marcusmagic
04-02-2013, 13:03
прывітанне, я марка, палерма, працу на працягу некалькіх гадоў у поле чып-цюнінг, і вы ніколі не спыняйце вучыцца:p я спадзяюся быць карысным для ўсяго форуму!! дзякуй....:)
прывітанне, міша,сардэчна запрашаем,там вы кажаце, а, et?,жадаю табе доўгага знаходжання..ах, дзе працуе ў палерма?
marcusmagic
04-02-2013, 17:06
прывітанне giarras. я прама ў терразини (правінцыя палерма..праца ў magicmotorsport :)
motorsport
04-02-2013, 17:39
Сардэчна запрашаем маркус!!
mindafuttu
04-02-2013, 17:51
Сардэчна запрашаем marcusmagic
marcusmagic
04-02-2013, 19:08
дзякуй усім :)
прывітанне giarras. я прама ў терразини (правінцыя палерма..праца ў magicmotorsport :)
на самай справе, гэты нік мне ? сямейны..то мы суседзі, я з палерма.
marcusmagic
04-02-2013, 20:14
на самай справе, гэты нік мне ? сямейны..то мы суседзі, я з палерма.
ен вы? мы ведаем адзін аднаго? ты ў якім раене палерма вы?
ен вы? мы ведаем адзін аднаго? ты ў якім раене палерма вы?
асабіста nn я думаю,а нік, здаецца, я заўважыў яго ў нейкі форум, палерма, цэнтр, х кампліменты вашай кампаніі,мне сказалі, што вы хутка будзеце мець дамовы з мой сябар bertarotta.
marcusmagic
04-02-2013, 20:57
асабіста nn я думаю,а нік, здаецца, я заўважыў яго ў нейкі форум, палерма, цэнтр, х кампліменты вашай кампаніі,мне сказалі, што вы хутка будзеце мець дамовы з мой сябар bertarotta.
у форум, вядома ;) дзякуй за кампліменты!! калі я магу спытаць,якое абсталяванне вы выкарыстоўваеце??
у форум, вядома ;) дзякуй за кампліменты!! калі я магу спытаць,якое абсталяванне вы выкарыстоўваеце??
я не прафесіянал у галіне ... я працую з другога x жыць, мне падабаецца, а так dilettarmi, як абсталяванне x мае маленькія капрызы і хобі ўсе, у тым ліку kessv2 афіцэр і, спадзяюся, хутка таксама вашыя.
msport (exil77grande)
04-02-2013, 22:06
прывітанне, міша,і дабро запрашаем, раскажыце нам, а таксама ваш узрост і пасаду, што будзе весці ў кампаніі,як бачыш, мы фінансуем вашай кампаніі, але, на жаль, бачыў, што, безумоўна, вы вельмі занятыя, не ўдзельнічаюць у вельмі зацікаўленымі бакамі,я спадзяюся, што, па крайняй меры, вы зможаце прыняць меры, на любыя пытанні аб вашай прадукцыі.
carlo abarth
04-02-2013, 23:13
сардэчна запрашаем!!
marcusmagic
05-02-2013, 15:59
я не прафесіянал у галіне ... я працую з другога x жыць, мне падабаецца, а так dilettarmi, як абсталяванне x мае маленькія капрызы і хобі ўсе, у тым ліку kessv2 афіцэр і, спадзяюся, хутка таксама вашыя.
я зразумеў :) калі хочаце, можаце спытаць мяне, тлумачэнні на наша абсталяванне без праблем, есць у наяўнасці ;) я рады, што вы, як наш кліент, не трымае не пашкадуеце гэта і бяспечна ;)
marcusmagic
05-02-2013, 16:03
прывітанне, міша,і дабро запрашаем, раскажыце нам, а таксама ваш узрост і пасаду, што будзе весці ў кампаніі,як бачыш, мы фінансуем вашай кампаніі, але, на жаль, бачыў, што, безумоўна, вы вельмі занятыя, не ўдзельнічаюць у вельмі зацікаўленымі бакамі,я спадзяюся, што, па крайняй меры, вы зможаце прыняць меры, на любыя пытанні аб вашай прадукцыі.
вядома :) я 25 гадоў, і тэхнічны спецыяліст кампаніі, але я таксама трохі займаюся, усе, як камерцыйнага развіцця і інш,,
вы, вядома, можаце спытаць мяне, што хочаш, я есць;)