Перегляд Повної Версії : Обробка Пера jtd115 і Альфа 147mjet 140hp
mariodarkblue
04-02-2013, 12:10
Привіт, хлопці...я поділюся з вами результатами, які я отримав після довгих годин вивчення..після того потворні знайомств з великим ім'ям галузі тюнінг...не вдалося.
А... ' nuff сказав...
Мій стилус ? jtd115 2001 року, у мене фронтальний інтеркулер, кулачки коломбо і bariani, фільтр, панель, маховик оригінал, зчеплення co.мене, форсунок і насосів-оригінальні, турбіна GT2256v, без каталізаторів. Ах, я додав також масляний радіатор.
Карту я зробив я, після тисячі доказів і показання для нічних на форумах іноземних і місцевих..після сотні **** обмінявся з друзями в тур по італії з таким же двигуном...турбіна ? керований привід тиску, з розеткою тиску на впускних колекторів: prex постійного 1.8 бар.
А, ось rullata:
http://imageshack.us/a/img9/493/img003fa.th.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/9/img003fa.jpg/)
я б сказав, що ? відмінний результат 210cv, і 45кг пара!
Що стосується 147mjt мого брата: ? з 2004 140hp оригінальні...він тільки інтеркулер від 156 (? півтора літра найбільший), розвантаження ****** і фільтр на панель.
Автомобіль ? підключені завжди від мене, і має прокатне 195cv і 40 кг крутного моменту.
turbo, що б це було? cio? на який автомобіль ? монтується? я з кодами не можу inquadrarle, щодо робити 1.8 константи..і протягну вам не сіль? з пневматичним клапаном x, який ви вибрали для цього, якщо ж у вас електронне управління?
не зміг відредагувати повідомлення, тому я пишу інше!!!
у будь-якому випадку, вітаю з досягненнями, ви розглядали варіант збільшення витрати насоса дизельного палива, і замінити форсунки з 4 mjtd 8v?
mariodarkblue
04-02-2013, 20:30
Привіт, джеймс!azz, я бачу, що ми односельці...я прокатне авто від morraelettronica, прямо салерно!мають туристичне відмінний!
Не турбо ? те, що 2.4 mjet fiat/alfa...gt2256v...я зупинила свій вибір на пневматичний клапан xk? змінюється turbo, управління через карту стає досить складним: елементи управління PID на карту встановлюються в екю в залежності від турбо ? встановлюється на автомобілі...змінюється turbo органів управління, PID не варто більше...і щиро хвилі, ризикуючи зламати турбіну, щоб тиск неконтрольовані або тиск низькі, я вирішив з клапаном тиску і управління механіка.
Клапан тиску мені гарантує постійне 1.5bar (які залишалися такими ділянці), я приступив потім встановити overboost зовнішній регульований корона дизель, і здійснити захоплення тиску для приводу на впускних колекторів...і я, відрегульований клапан для 1.8bar константи.
Чесно кажучи, не відчуваю за комунальні послуги? замінити насос і форсунки з тими, 8v mjet..***** і подивитись речі з серії, якщо ви знаєте, як використовувати його, ви викинули з найкрасивіших держав...
Ах, вважаєте, що їх би ще насправді я поїду з тиску в рампі оригінальний...
Маючи turbo, що дозволяє їй 2.2 константи, без ризику руйнування...ви могли б піти ще;)
msport (exil77grande)
04-02-2013, 22:00
пропоную оновити вказав яків бачив, що я намагався на моїй шкірі,інжекторами 120cv mjet і насос 2.4jtd, і у вас є перевага ще й у тому разі, залишаючи незмінним тиск турбо, який, однак, я ніс би на 1.9-2.0 константи ви можете дати дизель без проблем і підвищити дуже машина.
mariodarkblue
04-02-2013, 23:37
привіт msport...дивіться, щиро, всією потребує? мати цей дизель ще не відомо...вважається, що я їду золотих, як тиску в рампі, цікаво, дещо pi? тільки, коли я питаю 105mm3...думаю, якщо ж будеш тиск в магістралі rail в інших вр..., то..., який jtd ви говорите?на 2.4 136 резюме? турбіна, що я під тепер, з 1.8 ? вже межа..., щоб піти далі, як би gt2560vk слід враховувати запас потреби або прагнення gt2256v з вентилятора діаметром 60...і тягнути в 2.2 постійно...
Chris156
04-02-2013, 23:52
вітаю з результатами!!!! Просто, щоб сказати, скільки мм3 введіть на 140 к.с., щоб отримати 195 к.с.?
привіт msport...дивіться, щиро, всією потребує? мати цей дизель ще не відомо...вважається, що я їду золотих, як тиску в рампі, цікаво, дещо pi? тільки, коли я питаю 105mm3...думаю, якщо ж будеш тиск в магістралі rail в інших вр..., то..., який jtd ви говорите?на 2.4 136 резюме? турбіна, що я під тепер, з 1.8 ? вже межа..., щоб піти далі, як би gt2560vk слід враховувати запас потреби або прагнення gt2256v з вентилятора діаметром 60...і тягнути в 2.2 постійно...
Збираюся на механічний привід другий мені, що ти повернувся назад років на світло,і як, якщо у вас є автомобіль з електронним уприскуванням, і ви хочете зробити сильний потім зніміть ін'єкцій
і постав карбюратор,відповідно до тебе тому що рік відмовилися від цієї системи управління turbo?
Автомобіль дизель йти сильний ви повинні дати дизель найбільш ne найбільш сильний йде, і, відповідно, підходять для турбо потрібного розміру,але якщо тільки від повітря ви завжди будете обмежені,так що якщо ви скористаєтесь порадою msport ви побачите результати
mariodarkblue
05-02-2013, 00:06
*admin...для мови приводу я з вами згоден...але після декількох випробувань, я вибрав шлях більш ефективний...стільки соку не змінюється.
Я добре знаю, що, щоб зробити сильний дизель авто секрет ? додати дизель...але сенс ? що я не до межі форсунок, оригінальні! І потім, який насос 2.4 ми говоримо?на час взяв до уваги...але, мені здається, були деякі проблеми, монтаж...
mindafuttu
05-02-2013, 00:44
Привіт mariodarkblue, я хотів би знати ваш загальний рахунок, з яким ви зіштовхнулися на стилус, маючи такий же автомобіль я міг би зробити нам подарунок...
mariodarkblue
05-02-2013, 13:10
Привіт mariodarkblue, я хотів би знати ваш загальний рахунок, з яким ви зіштовхнулися на стилус, маючи такий же автомобіль я міг би зробити нам подарунок...
привіт...на жаль я не можу сказати вам покупок точно...xk? я звернувся три роки, приготували...ім'я кремезний галузі..., що практично мене, INC****ЧИ в крові...взявши тільки гроші, тримаючись за автомобіль 3 місяці...і без результатів!!я практично не довелося переробляти всі цап****...
mindafuttu
05-02-2013, 14:57
Шкода.. Але всі ті коні, не біжи ризик поломки? Особливо для їх теплового навантаження.
msport (exil77grande)
05-02-2013, 15:07
насос можна встановити ті 2.4jtd 136cv, яка працює на частоті 1400 бар від золота, ніж ваші 1350, але, перш ніж покласти останній вам порада, щоб покласти наші форсунки, налаштувати все, і то, якщо не тримає замінити, а також насос, в іншому випадку це нормально.
mariodarkblue
05-02-2013, 16:06
насос можна встановити ті 2.4jtd 136cv, яка працює на частоті 1400 бар від золота, ніж ваші 1350, але, перш ніж покласти останній вам порада, щоб покласти наші форсунки, налаштувати все, і то, якщо не тримає замінити, а також насос, в іншому випадку це нормально.
Привіт msport... поки тиск тримає насос 2.4 jtd?xk? що jtd115 1400 і перехід їх тримає...
mindafuttu
05-02-2013, 19:04
Має витримувати до 1750...крім того, у вас є проблеми споживання підшипників оправок
Chris156
05-02-2013, 21:15
QUOTE]
на низьких, якщо прориви добре обмежувачі не повинні змінювати час.. я б просто цікаво подивитися карту... якщо вам потрібно на консультацію тут..
mindafuttu
05-02-2013, 22:02
на низьких, якщо прориви добре обмежувачі не повинні змінювати час.. я б просто цікаво подивитися карту... якщо вам потрібно на консультацію тут..
Звісно... Навіть якщо пу?, знаючи це, змініть перше і pi? важливим обмежувачем крутного моменту..
mariodarkblue
05-02-2013, 23:08
*кріс..ти маєш на увазі карту 147?
*msport...але потім впевнений, що інжектори jtd115 він витримує тиск?і ті mjet?
mariodarkblue
05-02-2013, 23:17
..я не можу змінити повідомлення...оригінал додаю карту 147mjet...c'? вихідний файл, з яким я прокатне, і її еволюції...
у будь-якому випадку, хлопці, повертаючись до мови насоса 2.4...я не впевнений, що зможе витримати ті тиску..я не розумію...а якщо так? було..***** і ви потім з рейок і його датчик?
Насос 136hp ? один cp1s і для роботи на висоті 1700 бар...потрібно cp1h...а потім з rail і датчика??
коротше кажучи, в цьому уточнити, що якщо ви хочете, щоб резюме ви також роблять з насос-форсунки оригінальні..повторюю...не тягнуть до межі..навколо rail оригінал!
PS: я прошу, mod групувати msg:( не можу..
mindafuttu
06-02-2013, 00:06
Вибачте, але навіщо вам потрібні всі ці сертифікати, якщо потім, коли ви шукаєте, щоб використовувати його, у вас проблеми?..
Прости моє питання, але ? просто, щоб curiosit?...
? скажіть диму, що ****lli збираєтеся? З чаю, що ви, як ви ? збільшений?
На жаль, повідомлення від групування ? проблема всіх..
mariodarkblue
06-02-2013, 13:42
Вибачте, але навіщо вам потрібні всі ці сертифікати, якщо потім, коли ви шукаєте, щоб використовувати його, у вас проблеми?..
Прости моє питання, але ? просто, щоб curiosit?...
? скажіть диму, що ****lli збираєтеся? З чаю, що ви, як ви ? збільшений?
Привіт, дим не ? перебільшено, звичайно...затирання всього, p? c'?..
Для голосу...я вважаю, що trackday в isam поставив би на батіг будь-якого автомобіля...ми говоримо про 40? градусів температура на вулиці...раунд 14.00 годині дня...я залишаю собі уявити...і потім я не сказав, що ? кінець кипіння, або, що я розтанула...я сказав тільки, що після пару кіл зроблені сигнал, я підняв ногу, щоб залишити відступ температури (масло, як написано було на 120 і води на 100)...ах, я не вірю, ти дізнався, isam...ми говоримо, що ? ланцюг підходить для мотоциклів і легкових автомобілів малого (saxo, renault clio, etc)...дуже-дуже туго....зробити все II, рідко III...
mindafuttu
06-02-2013, 19:44
Ок, я розумію, хоча моє питання стосувалося використання автомобілів на дорозі
Chris156
06-02-2013, 23:03
Маріо я бачив карти, 147.. введіть близько 96mm3 4000 оборотів не рахуючи rail... як турбо, що тиск ви в 4000 оборотів 6^? по-моєму повинно перевищувати 2 бар.
інше питання.. мапу після карти педаль (0E1744) які переваги дає вам?
Спасибі, Кріс.
mariodarkblue
07-02-2013, 14:50
Маріо я бачив карти, 147.. введіть близько 96mm3 4000 оборотів не рахуючи rail... як турбо, що тиск ви в 4000 оборотів 6^? по-моєму повинно перевищувати 2 бар.
Спасибі, Кріс.
mindafuttu
07-02-2013, 16:23
Вбити пі? 105 стилус... І як тому, щоб спалити їх? Вибачте, питання, але я не можу подивитися карти.
Chris156
07-02-2013, 16:55
? правда!!!! насправді я не хотів говорити, щоб не створити безлад, якщо б я скопіював карту!!!! мені здається дивним, що не перевищує 1,5 бар турбо зі всім, що дизель.. спробуйте зменшити частоти на 1,6 і подивитися, якщо він йде' в безпеці..
mariodarkblue
07-02-2013, 20:25
Chris156
07-02-2013, 23:12
я думав, що хтось скопіював вашу карту!!!! я знаю, що ? борошна вашого багато...
єдина помилка ? завжди ж, ви можете підняти обмежувачі також 100mm3 але, якщо б.point приходять до 80mm3 ви завжди будете обмежені в управлінні, і ви повинні обдурити час.
для мапу після р?эдейл ви можете розповісти мені більше?
mindafuttu
08-02-2013, 08:51
Я до моєї стилус, оригінальна механіка, inietto 75mg дизельного палива на 100% навантаження і постійний тиск в 1.3, коли я в планшет піднімається дим... вам треба? грати краще на аванси?
mariodarkblue
08-02-2013, 14:02
привіт mindafuttu...не плутайте мг з мм3;) тоді ви повинні бачити, навіть лім диму, терміни, аванси і prex rail:)
кріс *я добре знаю, що повинні бути розширені на всіх bp (як я зробив для edc15), але edc16 має велику кількість вр, і, чесно кажучи, ви отримаєте той же результат...
franco75
08-02-2013, 17:22
75 на високих обертах я не думаю, що кілька, на вашому місці тебе втрачу трохи турбо
mindafuttu
08-02-2013, 19:01
Насправді я повинен закінчити краще передоплату.. Але в цілому машина в порядку
Chris156
08-02-2013, 20:11
привіт mindafuttu...не плутайте мг з мм3;) тоді ви повинні бачити, навіть лім диму, терміни, аванси і prex rail:)
кріс *я добре знаю, що повинні бути розширені на всіх bp (як я зробив для edc15), але edc16 має велику кількість вр, і, чесно кажучи, ви отримаєте той же результат...
mariodarkblue
08-02-2013, 20:14
ну, насправді, я переробив на іншу карту мого брата...треба ще спробувати...я зняв з деяким збільшенням до цін, що мені не подобалося нічого...і я спробував дати трохи більше після 3800giri...як rail, що в часи...і на цей раз я затягнув max 2.2 градусів заздалегідь...(в іншої був орі)...
mindafuttu
11-02-2013, 22:55
В деяких речах... Але якщо вам потрібно налаштувати турбо або обмежувачі крутного моменту ви не можете дати ті ж кроком...
mindafuttu
11-02-2013, 22:56
C'? крім того, необхідно враховувати, що edc15 x деякі вірші ? pi? до покласти до точки, ніж до сестри, edc16.
franco75
12-02-2013, 08:44
ну, насправді, я переробив на іншу карту мого брата...треба ще спробувати...я зняв з деяким збільшенням до цін, що мені не подобалося нічого...і я спробував дати трохи більше після 3800giri...як rail, що в часи...і на цей раз я затягнув max 2.2 градусів заздалегідь...(в іншої був орі)...
Вибачте, але як ви збільшити час після 3800 об, якщо карта часу ? у залежності від тиску і IQ?
Вибачте, але як ви збільшити час після 3800 об, якщо карта часу ? у залежності від тиску і IQ?
чому???після 3800 оборотів... тиск і iq перестане "працювати"??
C'? крім того, необхідно враховувати, що edc15 x деякі вірші ? pi? до покласти до точки, ніж до сестри, edc16.
ви впевнені, що говорите??
mindafuttu
12-02-2013, 19:33
ви впевнені, що говорите??
Звичайно.. насправді Я написав, що в раз ? pi? важко..., Хк? ? менш інтуїтивно робити, що з edc16.
mindafuttu
12-02-2013, 19:34
Майте на увазі, що c'? також тиск наддуву.
franco75
12-02-2013, 19:57
я хотів сказати, що ви не можете керувати часом в залежності від оборотів, або їх збільшення, залежно від IQ і тиску, або їх не збільшується, ви не можете вибрати, в залежності від оборотів
по-моєму ви не знаєте, що говорите...edc15 має 50 карт, корисні, які можуть бути moddate і якщо вони ? обговорювали на різних форумах все, і більше... edc16 він мінімум в два рази, і я говорю про моделях, не оснащених fap", "пуск" і "стоп", кнопки зміна карти альфа-типу днк,etc,etc...? якщо ви кажете, що для вас ? більш легко edc16 один edc15, очевидно, я, що я ти балбес....
mindafuttu
12-02-2013, 21:14
Але я не хочу сказати, що є? що ви, заявивши,... Перечитувати старі повідомлення...
Але я не хочу сперечатися... я Повторюю, що я тільки сказав, що іноді edc15 дають мені пі? проблеми обробки порівняно з edc16...
Chris156
21-02-2013, 20:01
Спасибі, Кріс.
:rolleyes:
mindafuttu
03-09-2013, 13:31
Хлопці, з моєї машини, я досяг 29,9 km/l...
Stilo jtd колишній 115cv