Прагляд Поўнай Версіі : хто-то immo off для ecu me7.3.h4?
magi1984
04-02-2013, 09:04
кома назва,хто-то файла, immo off для гэтага ecu ME7.3.h4
вось код:
0261206982
1037362063
чытаецца як suggeritomi ад legendaryslave
вярнуўшыся ўвечары, я гляджу...
legendaryslave
04-02-2013, 12:26
magi, дзе стаіць ori вам праца, што яго
адправіць файл не магу сабе еўра 2 ho3??
аўтамабіль мае цела?
magi1984
04-02-2013, 14:24
прыкладаю зыходны файл, я не ведаю, калі машына мае цела або няма, чаму? я тут толькі эбу, і мой кліент будзе ў швейцарыі
motorsport
04-02-2013, 18:12
а перайсці з carsoft...якая апрацоўвае добра!!
У magi1984 я не магу бачыць файлы крычы.
глядзіце, калі ? адной і той жа версіі гэты нумар hw
magi1984
04-02-2013, 20:54
ок, дзякуй, заўтра там, я гляджу, filesi bicio, ? сапраўды такі жа версіі, як HW, што SW
калі carsoft ен апрацоўвае добра, я раблю гэта з той, не ? праблема, я проста ўпэўнены, што працуе
вы працуе пяро, вы павінны ведаць, калі аўтамабіль мае цела або no body
ок, заўтра я раблю гэта ўручную, то цябе паслаў
прывітанне, хлопцы,
Вам удалося прымусіць яго працаваць?
У мяне такі ж эбу, і я не магу выдаліць immo. я спрабаваў з иммо дэкадавання універсальнай, але або не працуе, або кантрольная сума пойдзе не так. Блок кіравання не запускаецца наогул.
загрузіць зыходны файл працуе назад (адпраўленне ECU), але, відавочна, што??? иммо заблакаваў машыну донара.
на дадзены момант у мяне няма доступу да файлаў форуму, так што я не мог паспрабаваць, але калі ен працуе, я хацеў бы паспрабаваць свае.
дзякуй.
PS: Калі я магу прымусіць яго працаваць вам будзе адпраўляць? падрабязны пост на маім вопыце.
at the moment i have no access to the files of the forum, so i could not try yours, but if it works, i would like to try yours.
дзякуй.
PS: If I can get it working i will send a detailed post about my experiences.
msport (exil77grande)
20-06-2013, 17:22
добры дзень,вы invo, каб пазнаеміць вас у спецыяльным раздзеле, і пісаць па-ангельску, нават калі вы павінны выкарыстоўваць перакладчык,дзякуй загадзя.
Прывітанне ўсім. Я тут.
* - Ці ня ты. Гэта азначае, што ў вас здарылася?
Калі ласка, дайце мне ведаць, чаму? я выдаткаваў шмат часу на пошук у інтэрнэце.
Msport (exil77grande): Я абнавіў свой профіль. Спадзяюся, што гэта нармальна цяпер.
msport (exil77grande)
10-07-2013, 16:46
Прывітанне ўсім. Я тут.
* - Ці ня ты. Гэта азначае, што ў вас здарылася?
Калі ласка, дайце мне ведаць, чаму? я выдаткаваў шмат часу на пошук у інтэрнэце.
Msport (exil77grande): Я абнавіў свой профіль. Спадзяюся, што гэта нармальна цяпер.
цяпер вы павінны таксама прадставіць у асобным раздзеле.
Дзякуй, хлопцы, мне не дапамагае. Гэта заахвоціла мяне і я, нарэшце, знайшоў рашэнне, каб ад майго імя.
Я мяркую, што яны не зацікаўленыя ў маіх высновах, так што я не пішу тут. Калі вы зацікаўлены вы можаце знайсці на іншых форумах.
msport (exil77grande)
23-07-2013, 20:13
Дзякуй, хлопцы, мне не дапамагае. Гэта заахвоціла мяне і я, нарэшце, знайшоў рашэнне, каб ад майго імя.
Я мяркую, што яны не зацікаўленыя ў маіх высновах, так што я не пішу тут. Калі вы зацікаўлены вы можаце знайсці на іншых форумах.
я бачу, што ваш я маю на ўвазе толькі тое, шукаць инфо на клямку, а на самай справе вы не знайшлі і нават не падзяліўся,акрамя таго, пасля некалькіх падказак, дзялюся за вушы ад купца, а затым з неахвотай я вымушаны sbatterti за добрае працяг у іншым месцы.