Прагляд Поўнай Версіі : pop-off Grande Punto Abarth
Grante punto abarth 155cv, ECU 662-661
І можна выдаліць з электронным кіраваннем, pop-off?
Я ўспомніў, што ўсталяваны механічны клапан без apparissero шпіенаў, і замест таго, каб аб гэтым не хочуць знаць! (нават пакінуўшы арыгінальны падлучаны!)
Калі хто-то мае вопыт у дачыненні да....
Дзякуй!
Я ведаю, поп-оф ? у любым выпадку механіка, accorger? электроніка ў страты ціску...
А многія пакідаюць арыгінальны і выводзіць трубку назад.
Вашыя намеры ? звязалі новыя ціску кіравання, высокія такія апраўдвае поп вентыляцыі або знешняга ? жаданне "маляўнічы"? Чаму? у прынцыпе поп-off ? кіска, але не атрымліваеце прадукцыйнасць, але...
Згодны на ўсе есць? што вы кажаце, але кліент выказаў такое жаданне.... і таму я хацеў убачыць, калі я магу, калі ласка, выдаліўшы шпіен!
Але меркаваў б, што цяжкага...
Версіі Abarth, што змантаваць сістэму вентыляцыі знешняга серыі, як яны гэта рабілі!?
Вырашана,
трэба выкарыстоўваць поп, якія адкрываюцца легка, а затым з вясны мала зараджаны. У адваротным выпадку датчык ціску занадта высокія значэння ў пэўных умовах...
вы можаце выкарыстоўваць forge, які працуе ў вентыляцыі, і знешнія, але і мае датчык для электронікі...
mavaila1972
10-08-2012, 14:52
Увагу да гидроударам на газ:p
Renault 5 gt turbo няма, ен нават не.....
у мяне усталяваны-pop off engineering, не адключаючы раз'ем на поп-оф серыі...працуе выдатна...!!
bobracing
01-01-2013, 19:05
Grante punto abarth 155cv, ECU 662-661
І можна выдаліць з электронным кіраваннем, pop-off?
Я ўспомніў, што ўсталяваны механічны клапан без apparissero шпіенаў, і замест таго, каб аб гэтым не хочуць знаць! (нават пакінуўшы арыгінальны падлучаны!)
Калі хто-то мае вопыт у дачыненні да....
Дзякуй!
Вы , ? можаце ліквідацыі кіравання ад ecu
праблему вы скардзіліся ? прыйшлося спружыны занадта жорсткія або занадта пяшчотная, поп-механіка, які ў вас усталяваны
voglioimparare
26-08-2013, 16:34
у мяне ўсталяваныя на розных пакінуўшы раз'ем, падлучаны да поп-оф серыі... проста купіць паліць з вясной вельмі мяккі,або яшчэ лепш рэгуляваны...ніколі не было праблем ўключэння індыкатараў або нешта падобнае..
было б цікава ведаць, дзе? кіраванне на ecu ў любым выпадку, і, магчыма, некаторыя прыкладання, спартыўнай....
dantesfx
01-09-2013, 19:06
Калі ? жаданне scenic з filtrino bmc 25мм і 20 еўра не вырашыць праблему!
Паспрабуйце падключыць rel? з дыедам абароны, замест таго, каб паліць
клаўдые-abarth
29-11-2013, 17:43
таксама мне было б цікава зразумець, дзе ? кіраванне на ecu,а не толькі для спартыўных прыкладанняў, як казаў matech,але таксама і для магчымых паломак у абыход,так? калі ламаецца арыгінальнага,адключыць ад ecu, і ен горы механіка
cronoprima
31-01-2014, 15:56
але давайце пагаворым пра pop-off, звязаны интеркулера або турбіны? таму што, як правіла, у seghettamento на маршы прыйшлося ціск турбіны больш арыгінала, што робяць дрэнна адкрыць гэтыя клапаны ? паколькі ад перепускного клапана турбіны.
клаўдые-abarth
31-01-2014, 16:57
мы маем на ўвазе клапан, размешчаны перад корпусе дроселя,што ў выпадку рэлізу паскаральніка спампаваць залішні ціск перад кампрэсарам
cronoprima
31-01-2014, 21:23
калі вы не можаце патрапіць з дапамогай карты вы можаце пакласці іх рэгулятар ціску або ўзяць поп-off рэгуляваны. толькі, што так стары сістэмы, ціск, што-то трэба наладжваць ўручную. я не хачу сказаць, пяро адно boiata бо 1.4 я мала ведаю. я так і не разабралі адзін
клаўдые-abarth
31-01-2014, 22:25
хлопцы, вы робіце блытаніны паміж прывад перепускного клапана і pop-off(або абыход калі ? на рэцыркуляцыі).
******* падтрымлівае выдаленне памылак, мабыць, вы пу? падключыць любы поп-такім чынам, зараз... проста выдаліце адпаведная dtc....
клаўдые-abarth
03-06-2014, 15:06
але ******* што ??праграмнае забеспячэнне дыягностыкі?
I am a novice like my friends to learn, thank you