КПК

Перегляд Повної Версії : Bdm,все, що потрібно знати

sportknight
02-02-2013, 15:33
Тоді,хлопці,я рухаюся мої перші кроки з bdm,мені вдалося зробити з'єднання і читання ecu,так що якщо хтось знову хоче на руки, я можу допомогти вам,те, що я хочу зрозуміти зараз ?

1)якщо я роблю повну резервну копію,а потім я можу використовувати функції експорту для того, щоб ділитися файл або злити, коли у мене буде змінена, і закінчив правильно?

2)що містить flash-зовнішня (також званої 29bl/28f/m58w? повинен містити карти бачив файли ? від 2048 вірно?

3)те, що містить flash mpc5xx?

3) що міститься в e2prom?

4) файл, який я отримую від читання флеш-зовнішня (298bl/28F/M58W ? те, що я можу писати навіть з програмістами послідовних?і якщо ви,c'? робити які-небудь зміни,то перетворення etc?

кожен раз, коли я пишу в bdm потрібно натиснути контрольної суми для того, щоб програма напишіть і перевірки контрольної суми, правильно?

я думаю, що ці питання будуть корисні всім, якщо отримують відповіді :P

admin
02-02-2013, 17:13
Тоді,хлопці,я рухаюся мої перші кроки з bdm,мені вдалося зробити з'єднання і читання ecu,так що якщо хтось знову хоче на руки, я можу допомогти вам,те, що я хочу зрозуміти зараз ?

1)якщо я роблю повну резервну копію,а потім я можу використовувати функції експорту для того, щоб ділитися файл або злити, коли у мене буде змінена, і закінчив правильно?

2)що містить flash-зовнішня (також званої 29bl/28f/m58w? повинен містити карти бачив файли ? від 2048 вірно?

3)те, що містить flash mpc5xx?

3) що міститься в e2prom?

4) файл, який я отримую від читання флеш-зовнішня (298bl/28F/M58W ? те, що я можу писати навіть з програмістами послідовних?і якщо ви,c'? робити які-небудь зміни,то перетворення etc?

кожен раз, коли я пишу в bdm потрібно натиснути контрольної суми для того, щоб програма напишіть і перевірки контрольної суми, правильно?

я думаю, що ці питання будуть корисні всім, якщо отримують відповіді :P

Будьте уважні, досить мало, щоб заблокувати ебу,моя порада і зробити трохи досвіду використовується, починаючи з її відкриття, що здається, що легко, але це не так
qelle більш складні edc16c31-marelli mj все,якщо мало досвіду, краще не намагатися.
Flash містить карти
у 2ep містить коди ключа та багато
В mpc, загорнуті карти залежить від типу ecu
Файл ліжко в bdm навряд чи можна використовувати, щоб писати в послідовний,в той час як для cecksum не знаю, як ви, що ви використовуєте інструмент, але, як правило, робить це автоматично запису

sportknight
02-02-2013, 17:22
Будьте уважні, досить мало, щоб заблокувати ебу,моя порада і зробити трохи досвіду використовується, починаючи з її відкриття, що здається, що легко, але це не так
qelle більш складні edc16c31-marelli mj все,якщо мало досвіду, краще не намагатися.
Flash містить карти
у 2ep містить коди ключа та багато
В mpc, загорнуті карти залежить від типу ecu
Файл ліжко в bdm навряд чи можна використовувати, щоб писати в послідовний,в той час як для cecksum не знаю, як ви, що ви використовуєте інструмент, але, як правило, робить це автоматично запису

чому? також edc16c-31 важко??

у e2prom на практиці ? та, на якій повинні бути зроблені зміни на іммо та ін.. чи не так? vabb?,щоб зрозуміти, як працюють іммо etc, то я відкриваю пост в спеціальному розділі

я помітив, що насправді в керівництві гдк в кілька разів, говорить, що існують карти

для флеш-замість цього я прочитав, що вдвічі файлу від 2 до 1 мб,на мареллі я міг писати прямо з mpps,? неправильно?
і якщо ? так само процедура також підходить для bosch?

дякую за відповіді :)

sportknight
02-02-2013, 17:23
для контрольної суми я хотів сказати,якщо я пишу спалах зовнішня (наприклад, ... контрольна той перераховує автоматично, навіть якщо я вводжу тільки flash? або я повинен виконати команда контрольна сума?

sno74
02-02-2013, 17:41
коли посилаєш листи він просить вас, якщо ви хочете виправити, або ні, якщо не містить, говорить, що не він підтримує це ? завжди повідомляється, який інструмент ви використовуєте та які містить протоколи...........

sportknight
02-02-2013, 17:55
Ок, та інші питання?

sno74
02-02-2013, 19:39
для запису рекомендую після кожен робить, як йому здається, і люблю, коли детальніше з інструментом, напиши те ж саме, якщо ? можете не вдвічі або зробити запис з допомогою іншої програми пу? бути, що ви втратите дані........

sportknight
02-02-2013, 19:57
ок, ок,але в разі marelli, які не можуть читати, але писати тільки,якщо б я хотів, щоб виготовити файл для читання потрібно змінити, і потім хочете це записати в більш пізній час з mpps, як я повинен робити?

я повинен вирізати як ? зазначений у цій темі? було б досить?

інша справа

чому? також edc16c-31 важко??

sportknight
02-02-2013, 19:59
вибачте,я забув вставити в обговорення ? пояснив, як вирізати

https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?857-tagliare-file

sno74
02-02-2013, 20:31
вам доведеться його обрізати, щоб marelli в обговорення ? також пояснив, чому то для edc 16c31 я думаю, тому, що ваші труднощі? ? у apertuta ecu.........

sportknight
02-02-2013, 20:36
чому? приклеєні певним чином або що?

admin
03-02-2013, 11:31
Вставлені також в центральній частині

admin
03-02-2013, 11:33
Тільки я можу замість фотографії cos? ви зробите ідея, коли
небезпечні, наприклад, відкрити

sportknight
03-02-2013, 11:47
А, от, і Marelli ти сказав, що було важко, чому? у них є контакти сусідів, або чому? c'? я теж на якісь проблеми, клею?

admin
03-02-2013, 19:25
Тому що на відміну від edc16 класичні на це потрібно відклеїти
верхню кришку, щоб отримати доступ до пінів подовжені і прог

sportknight
03-02-2013, 21:48
be, але не ? так важко відкрити marelli, принаймні та, що я відкрив я

sportknight
05-02-2013, 21:20
останньою інформацією і повною,якщо б мені довелося заблокувати ебу і якщо б у мене читання в послідовний з mpps

читаю bdm, а потім за допомогою ecm повинен робити об'єднує дві files? або я повинен використовувати вирізати/вставити вставити files ліжко послідовного bdm?

msport (exil77grande)
05-02-2013, 21:23
і це рішення, але не завжди працює.

legendaryslave
05-02-2013, 21:52
останньою інформацією і повною,якщо б мені довелося заблокувати ебу і якщо б у мене читання в послідовний з mpps

читаю bdm, а потім за допомогою ecm повинен робити об'єднує дві files? або я повинен використовувати вирізати/вставити вставити files ліжко послідовного bdm?
потрібно знайти точки, де ви ? перервана писання послідовний і rincollarla з допомогою редактора

sportknight
05-02-2013, 21:58
те,вирізати/вставити працює,у випадках не може працювати, і як я повинен рухатися?

sportknight
05-02-2013, 22:04
потрібно знайти точки, де ви ? перервана писання послідовний і rincollarla з допомогою редактора

з ecm або c'? quache інший тип редактора для цих речей?

legendaryslave
05-02-2013, 22:17
ні, я роблю це, як правило, з допомогою редактора, я беру файл, bdm, і ви розумієте, відразу розумієш, де послідовний toppato в центрі карти, так як, перш ніж писати, ставить все на FF idividuo області на той момент отримати файли послідовного і об'єднати саме в цій області, ви зрозумієте, в цілісності файлу від розміру і cks було обговорення, в якому я ris?вбудований файл-користувач
від очей, і ви розумієте, зараз в porole і більше важко, що дозволити вам бачити
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?328-BDM-Chiarimenti/page8

sportknight
05-02-2013, 23:11
з, що редактор повинен їх порівнювати? я думав, що зможу зробити щось з ecm, але не відкривати файли різних, в іншому випадку це було б досить легко

sportknight
16-02-2013, 14:16
а ви не забули мене :D

з, що редактора я можу відновити флеш на читання bdm пошкоджений?

msport (exil77grande)
16-02-2013, 15:12
у titanium відкриває два файли інший розмір без проблем.

explode82
16-02-2013, 15:25
не знаю,я з ecm там років,але ніколи не були в змозі відкрити два файли в різних кількостях, поясніть мені, як ви?.............коли ви говорите, ви ніколи не припиняйте вчитися XD

msport (exil77grande)
16-02-2013, 15:28
вибачте, я, якщо вибір файлу ori наприклад 1.3 mjet повний 2m, а потім mod, як вибір файлу, який він був скорочений до 1м у титан говорить мені, що розмір відрізняється, і що "вирівнювання" я натискаю ок і файл точно відповідає.

explode82
16-02-2013, 16:07
може бути, я повинен активувати деякі функції, чому? мені він ніколи не сказав, тим не менше, використання декількох варіантах, в залежності від того, що я повинен зробити,

admin
16-02-2013, 17:28
може бути, я повинен активувати деякі функції, чому? мені він ніколи не сказав, тим не менше, використання декількох варіантах, в залежності від того, що я повинен зробити,

Не всі версії підтримують цю функцію,зараз не пам'ятаю з якої версії, додали цю функцію,але на 1.61, що знаходиться навколо працює

sportknight
16-02-2013, 20:02
насправді працює,але якщо у мене є flash bdm і flash читається з mpps,вирівнює їх автоматично, або я повинен зробити це сам?

explode82
16-02-2013, 20:31
насправді я пробував і з 1.61 робить ? функції, які нещодавно додали.......дякую за інформацію

mafani
16-02-2013, 20:33
при відкритті двох файлів і soft бачите, що вони за розміром різні говорить вам два файли мають розмір у довжину по-різному ви хочете вирівняти?і ви говорите, ви

explode82
16-02-2013, 20:41
я, щоб зробити цей вид роботи з grandezzze різних використовував wingal враховуючи, що він був єдиним це зробити

sportknight
18-02-2013, 11:36
ммм,не я ? так ясно цю розмову,я намагався завантажити для читання в послідовний на цій bdm пошкоджений

те, що я не розумію ?,всі вирівняти?

і щоб об'єднати їх, зробивши застосувати зони прочитана послідовного читання на bdm пошкоджений?

explode82
18-02-2013, 12:36
Файл послідовного ви не можете писати в bdm чомусь читається тільки управління двигуном

sportknight
18-02-2013, 12:53
Я вже говорив, - об'єднати послідовного bdm для відновлення flash пошкоджена

explode82
19-02-2013, 01:41
у деяких випадках часто ? можете використовувати це рішення, видів на bosch

sportknight
19-02-2013, 08:29
ви,але і фізично, як треба робити?

explode82
19-02-2013, 21:25
поясніть мені краще, що ви маєте на увазі-фізично, чому? ви не дотримуюся

sportknight
19-02-2013, 22:38
наведу приклад

я читав, що я зробив послідовний

я читав, що я зробив з bdm пошкоджений після запису з послідовним

я хочу об'єднати їх, щоб відновити блок управління і запуску автомобіля

що мені робити з ecm, щоб їх об'єднати?

msport (exil77grande)
19-02-2013, 23:02
перевірка районі відсутня і наклеїти.

explode82
19-02-2013, 23:35
а msport, подивитися, що в titanium c'? навіть вставки золотих,враховуючи, що, як правило, від читання bdm нам не вистачає тільки карти управління двигуном,досить того, що в якості вихідного відкрити файл ліжко послідовний і mod, як то читав в bdm і на мод там копіюєте управління двигуном і його,нехай врятує, зробив це написати bdm

legendaryslave
20-02-2013, 00:33
поштова qulle, що у вас є всі rincollo

sportknight
20-02-2013, 00:41
дійсно я намагався з файлами, які sistemasti ти,а я думаю, там приїхав, але я буду говорити в наступному випуску,зараз я дуже втомився ;)