Прагляд Поўнай Версіі : Датчыкі ціску Grande Punto Evo Abarth....
Emanuele54
01-02-2013, 12:09
Прывітанне ўсім,
хто-то, ы? скажыце мне, калі датчыкі ціску бензіну і ціску турба, у тым GPabarth Evo 165cv тыя ж, што і ў GPabarth Evo essesse 180cv?
хто-небудзь коды?
Дзякуй
msport (exil77grande)
02-02-2013, 00:42
прабачце, але я хацеў бы зразумець, якое дачыненне абмеркаванне прыроды інфармацыйных кодаў датчыкаў ў раздзел, дзе вы кажаце files.
Нават калі пасля гэтага абмеркавання павінен быць перамешчаны я адказваю за тое, што я ведаю:
датчыкі ціску turbo розныя, і робяць розніцу нават у выпадку апрацоўкі Tjet магутнасцю ніжэй.
я st? схаджу з розуму з гэтых аўтамабіляў.
Пакуль няма ні выйсці......
Emanuele54
02-02-2013, 17:10
Прабачце, што няправільна размяшчаць файлы.......!
я хацеў бы ведаць коды SS, чаму? як dettomi, з'яўляюцца такімі ж, як на evo звычайнай 165cv, але ў іх параметры ўстаноўлены-й? высокія..... нават калі гэта і так? было, іх замяняў, нават, чаму? я спрабаваў зрабіць на bmw першай серыі і, здаецца, што аўтамабіль едзе лепш, што арыгінальныя датчыкі пасля яе магнітнай стужцы.
дайце мне ведаць, дзякуй
цяпер я не коды пад рукой, але вы можаце быць упэўненыя, што вы іх рабіць.
у любым выпадку, я асабіста не магу стаяць ціску turbo да прымальнага значэння з высокім лікам абарачэнняў.
я 1.5 пік, гэта я павінен стаяць на 1.1/1.2 стабільная і замест таго, што б да 0.5, пасля 3500 абарачэнняў
(я кажу пра міт, 120 л. с., tjet gpl, але rullata і адлюстроўваецца на бензін)
будзьце на сувязі
Emanuele54
02-02-2013, 17:59
....паштовы карту cos? мы даем яму паглядзець!
P. S. памятаеце, коды, калі ласка.....
Дзякуй
c'? мае месца на міф Tjet 120
валло гл