Перегляд Повної Версії : знайдіть eprom, body.....
Цру все,
хтось, и? "у разі якщо будь eprom треба scodificare на body НЕ delphi, наприклад, для альфа?
P. s. не пишу вам, інший бренд, чому? я був неуважний, коли його дивилися, і я не пам'ятаю, якої марки ?, якщо ? є мареллі або інший, але, звичайно, ви можете мені допомогти.
ви можете postarmi зображень?
Дякую
привіт, якщо і' альфа 147 перша серія х, як ви повинні прочитати micro
вибачте, але від тіла не scodifichi у разі, якщо ви копіюєте дані x передати їх в unaltro body
як правило, c? один 93c66
Доброго дня, так і на body НЕ delphi я повинен дивитися на 93c66???
правильно?
але який автомобіль говорите?
об'єм двигуна annoo тип ecu двигуна і т. д.
.....ви rispiego.....
Я imbattutto кілька разів (я пам'ятаю Альфа) у body, що не DELPHI, але іншого виробника, що, на жаль, не пам'ятаю ім'я, я б після обговорення, коли я під руку, де s? який eprom читати, щоб вам було цікаво, зображення....
ніхто не має документів, в курсі про eprom читати з тіла?
Дякую
Доброго дня, так і на body НЕ delphi я повинен дивитися на 93c66???
правильно?
відкрийте її, і з очей
привіт, так для початку ви могли б розповісти нам про вашу проблему, так що можу допомогти, то, якщо ви підприємець? конкретні, може бути, розкажіть нам, рік машини і все, що ви можете сказати, що є ви, і ви зробіть ласку, у всякому разі, альфа, що я знаю ? мікро-читати на fiat є також боді з ep2, для читання мікро вам потрібно або xprog чи упа, в будь-якому випадку ваш запит ? дуже загальний характер, і тому точної відповіді не існує пу? бути справжньою документації не c?, коли ви повинні працювати, body розбирається і в залежності від того, що ви перебуваєте перед ви робите роботу.
привіт, якщо і альфа-body c'? процесор не eeprom.