КПК

Перегляд Повної Версії : Проблема Пуску Холодного Гарячого 1,3 Mjet

cinqueturbo
31-01-2013, 23:02
Проблема Пуску Холодного Гарячого 1,3 Mjet

Привіт всім..

Я пі? в 1,3 Mjet з проблемою стартера гарячої, холодної,

не було б дії, виконати, як в VAG?.

або намагався з керма, так і холодною і гарячою, з контролем або revisonato стартер,

намагався виправити inetori, що тиск насоса в Diag. також, що до школи

вилучений EGR чистий, проведених aspitazione і т. д. і т. д.,

щось або пропустив, чи забув?

sti 1,3 я порушив трохи c....

carlo abarth
31-01-2013, 23:11
етап іде???

прогрес
31-01-2013, 23:15
відмова форсунок? етап? труби interccoler прорізи труби всмоктування semistaccato недалеко від турбо? тест стиснення?

cinqueturbo
31-01-2013, 23:40
Добрий вечір, коледжів..
тоді
відходів форсунки, всі рівні,не s? у самій центральній частині, але ок..
фаза,як Стрибки, що Агіла в процесі,ок..
труби asp. і прес. ок..
стиснення 18 18,5 Бар corsa, Agila 17,5 18Bar
але ці параметри не повинні викликати проблем навіть на марші? у будь-якому випадку контролювати, щоб рада pompista...
Maaaaa

прогрес
31-01-2013, 23:58
етапі ви перевірена на двох задніх осі, вали, або тільки на ват, де ce більше місця?
тоді я б сказав, що потрібні параметри, щоб щось зрозуміти
обороти двигуна в момент пуску двигуна? може бути, що з вини моторів стартера у вас низькі обороти двигуна, то змінюється час вводили epressione у стадії запуску

cinqueturbo
01-02-2013, 00:34
етапі ви перевірена на двох задніх осі, вали, або тільки на ват, де ce більше місця?
тоді я б сказав, що потрібні параметри, щоб щось зрозуміти
обороти двигуна в момент пуску двигуна? може бути, що з вини моторів стартера у вас низькі обороти двигуна, то змінюється час вводили epressione у стадії запуску
Я повинен бути щирим..

крок його контролюється тільки фронтально і в отвір обмін..

але я сильно сумніваюся, як проблема етапі..

двигун відмінно працює в інтернеті, не arra-глії і т. д. і т. д.

я забув, якщо, завантаживши дизель 2 разів у запалювання рамках частини майже (як зазвичай)

самокат ви, здається, не повернути по-крупному,

але їх або відновленими на краще..

і з pooster або кабелі на інший автомобіль, мотоцикл різницю і майже непомітним..

щодо збільшити час вводили і тиску під час пуску?

скільки балів я міг би почати і спробувати на 10-15 терміни і 2-3% тиск?

прогрес
01-02-2013, 01:00
дев'ятий я не кажу, спробуйте збільшити час вводили, але добре ще, кажу, шукати проблему не вирішити
потім, якщо ви хочете обійти попросіть forummisti експерти будуть знати, порадити вам, я тут, щоб дізнатися що-то, я новачок у відношенні відображень

cinqueturbo
01-02-2013, 01:35
Я зрозумів,

те, що ви можете мені сказати про цих opel?

дивитися я не знаю, pi? де битися головою бачив, що або під контролем все!

Фаза-Стиснення-Форсунки-Насос високого press.-Насос низького press.-риболовля танк-і т. д. і т. д.

blackwolf76
01-02-2013, 02:02
Якщо є фільтр дизельного палива в склянку з пластику погоджується з тим, що зміни і поставте нове ущільнення, і обов'язково змастити різьблення, так, що, коли ви йдете, щоб потиснути руками, а не особою тертя і закрити борг. Якщо тут все ок, демонтаж склянку паливного насоса з бака і прочистити добре.

Якщо при запуску холодного дістає білий дим і працює нерівномірно, необхідно перевірити кінці форсунок, майже впевнений, зміниться. Якщо у вас є можливість? спробувати з кимось використаний, з урахуванням вартості доречно, слід перевірити регулятор тиску дизельного палива, а також те, пу? бути, що пізно відкривати тиску в рампі, а потім стартер.

Ще одна порада, яку я можу дати вам ? перевірити розгортання і гідравлічні штовхачі. У багатьох випадках, як тільки ви на мотоциклі втрати тиску в контурі масло, а потім mollano як штовхачі, що натягувач розсилки, відправивши трохи їзди по фазі і, очевидно, роблять затримки вильоту. Ви можете перевірити краще, може бути, поклавши трохи олії + denso, тип 15/40 і подивитися, якщо він частково вирішує, типу, доказ дев'ять, може бути, зібрали масло низької якості? що скачати схеми фіксатора.

Якщо ви вважаєте, мотоцикл ланцюга, поряд потрібно замінити, незважаючи на крок, як налаштувати. У першій серії 1.3 ланцюга наближалися до 200.000 км, на останніх моделях типу GP, а потім Opel, ви навряд чи виходить за межі 130/140 тисяч.

Ці двигуни 1.3 прекрасні, поки йдуть добре, але, на мій погляд, сон-майже одноразові, коли вони досягають межі км без проблем, в розмірі близько 200000.

Я не думаю, абсолютно на електронні проблема... це може бути тимчасовий захід, але, звичайно, не вирішення проблеми.

blackwolf76
01-02-2013, 02:05
PS RE: в якому районі салерно ти?? Може бути, ми поруч... я знаю, в pvt.

cinqueturbo
01-02-2013, 02:26
не один раз, але це проблеми тільки з двома opel..
або doblo з 300 000 км, зіставлений defapata і виходить, що диво,
пункті 2 серії з 220-240 поліцейського і йде краще, ніж grande punto, 90cv
або мій перукар з GP 60 тисяч, що фредо здається tratore мого діда, але в іншому ніяких проблем..
Booo....
якщо бачив мій cinquino, безумовно, ми знаходимося в районі.....
серед Angri Russia...

Джакомо
01-02-2013, 22:04
у мене теж така ж проблема з двома opel 1.3!! але на даний момент у мене не було часу присвятити, щоб розібратися! у мене є комбо, що холодна частина добре і тепло робить тупішим, і ще один opel, що не добре у всіх випадках! що історія!

alfetta80
27-11-2013, 19:58
добрий вечір всім!!!!!вибачте, я знаю, що цей пост і старий, але його я читав, або ж проблема на opel corsa запитує: - у вас вирішена?і як?якусь пораду? дякую!!!!!!!!!!!!

cinqueturbo
28-11-2013, 11:42
добрий вечір всім!!!!!вибачте, я знаю, що цей пост і старий, але його я читав, або ж проблема на opel corsa запитує: - у вас вирішена?і як?якусь пораду? дякую!!!!!!!!!!!!

Привіт Alfetta..
Вирішена лише частково..
замінений стартер & акумулятор (стартер новий посилений акумулятор fiamm від 70А re факт, кабелі зв'язку маси і позитивні,
зросла на 30-40%, але все одно не зовсім задоволений...

dvdtuning
28-11-2013, 13:33
якщо davi один toccatina часи ви rendevi також рахунки, якщо проблема була насправді самокат, звичайно, не ? рішенням, але і "вітерцем" проблеми? concentravi увагу на пластикові...

blackwolf76
28-11-2013, 15:50
Красива перероблений з форсунок і управління насосом hp.

alfetta80
28-11-2013, 17:57
дякую за відповідь, хлопці!!!
у battaria і привід в нормі,на діагностиці обертів двигуна ок,низького і високого тиску, дизель ок, відсоток apertuara drv ок,egr закритий,я можу зробити її добре, тільки від'єднати датчик температури води:в основному, від'єднати датчик temp ебу надходить багато, і машина!тому, на мою думку, чи я можу відремонтувати форсунки або збільшення крутного моменту стартера від карти, але це я не можу!ви дещо знаєте??

sergiot
28-11-2013, 19:00
будучи не в змозі змінити відображення можна? вставити опір близько 500 ом у серії датчик температури води.

alfetta80
28-11-2013, 19:50
привіт sergiot!!
це рішення, як правило, роблю я, коли не можу карту, але' і' клієнт трохи ніжний і в машині, придбаної нещодавно, тому замість того, розбирайте, я волів би зробити для себе карту і що-то трохи чистішим!
чи попросили трохи навколо, і ви можете це зробити-потрібно відправити у орі і мені змінюють порівнянні з ревізії форсунок я думаю, що це оцінити!давайте подивимося, що говорить мені,!!!!!я думаю, що рішення я крапки, три опору,картку або ревізії форсунок!!
трапляється, коли я на bosch тип останнє, що я зробив і множинного edc16, змінюючи крутний момент на стартер йде, що це краса, але їх, проте я вважаю, з драйвери легко і просто!

cinqueturbo
28-11-2013, 20:11
якщо davi один toccatina часи ви rendevi також рахунки, якщо проблема була насправді самокат, звичайно, не ? рішенням, але і "вітерцем" проблеми? concentravi увагу на пластикові...

dvdtuning але з тим, хто celai
якщо celai зі мною, подивитися, що або не говорить, що вирішити нічого...
і gioe отримати fiat, що частина бомби..
всі видалити 30-40% часу завантаження, і ви розумієте, що я кажу..
доказів в карту або не зроблені, але чиста поліпшень не буде або віз..
щодо доказів зроблені, я хотів би тільки дати їй вогню.
і s? я так вас з машиною, щоб вирішити цю проблему полотно manderei охоче,
але повір нам, ти тільки час..
і в п'ять я рекомендую зробити перевірку і випробування, які або вже? факт..
я кажу, перечитайте всі повідомлення..
і я сподіваюся, що не станеться ce..або роду в майстерні..

alfetta80
28-11-2013, 20:20
привіт cinqueturbo але в підсумку форсунки були відредаговані?

cinqueturbo
28-11-2013, 20:35
[QUOTE=cinqueturbo;26496]Проблема Пуску Холодного Гарячого 1,3 Mjet

Привіт всім..

Я пі? в 1,3 Mjet з проблемою стартера гарячої, холодної,

не було б дії, виконати, як в VAG?.

або намагався з керма, так і холодною і гарячою, з контролем або revisonato стартер,

намагався виправити inetori, що тиск насоса в Diag. також, що до школи

вилучений EGR чистий, проведених aspitazione і т. д. і т. д.,

щось або пропустив, чи забув?

sti 1,3 я порушив трохи c....

Добрий вечір, коледжів..
тоді
відходів форсунки, всі рівні,не s? у самій центральній частині, але ок..
фаза,як Стрибки, що Агіла в процесі,ок..
труби asp. і прес. ок..
стиснення 18 18,5 Бар corsa, Agila 17,5 18Bar
але ці параметри не повинні викликати проблем навіть на марші? у будь-якому випадку контролювати, щоб рада pompista...
Maaaaa

Я повинен бути щирим..

крок його контролюється тільки фронтально і в отвір обмін..

але я сильно сумніваюся, як проблема етапі..

двигун відмінно працює в інтернеті, не arra-глії і т. д. і т. д.

я забув, якщо, завантаживши дизель 2 разів у запалювання рамках частини майже (як зазвичай)

самокат ви, здається, не повернути по-крупному,

але їх або відновленими на краще..

і з pooster або кабелі на інший автомобіль, мотоцикл різницю і майже непомітним..

щодо збільшити час вводили і тиску під час пуску?

скільки балів я міг би почати і спробувати на 10-15 терміни і 2-3% тиск?

Я зрозумів,

те, що ви можете мені сказати про цих opel?

дивитися я не знаю, pi? де битися головою бачив, що або під контролем все!

Фаза-Стиснення-Форсунки-Насос високого press.-Насос низького press.-риболовля танк-і т. д. і т. д.

не один раз, але це проблеми тільки з двома opel..
або doblo з 300 000 км, зіставлений defapata і виходить, що диво,
пункті 2 серії з 220-240 поліцейського і йде краще, ніж grande punto, 90cv
або мій перукар з GP 60 тисяч, що фредо здається tratore мого діда, але в іншому ніяких проблем..
Booo....
якщо бачив мій cinquino, безумовно, ми знаходимося в районі.....
серед Angri Russia...

Привіт Alfetta..
Вирішена лише частково..
замінений стартер & акумулятор (стартер новий посилений акумулятор fiamm від 70А re факт, кабелі зв'язку маси і позитивні,
зросла на 30-40%, але все одно не зовсім задоволений...

dvdtuning але з тим, хто celai
якщо celai зі мною, подивитися, що або не говорить, що вирішити нічого...
і gioe отримати fiat, що частина бомби..
всі видалити 30-40% часу завантаження, і ви розумієте, що я кажу..
доказів в карту або не зроблені, але чиста поліпшень не буде або віз..
щодо доказів зроблені, я хотів би тільки дати їй вогню.
і s? я так вас з машиною, щоб вирішити цю проблему полотно manderei охоче,
але повір нам, ти тільки час..
і в п'ять я рекомендую зробити перевірку і випробування, які або вже? факт..
я кажу, перечитайте всі повідомлення..
і я сподіваюся, що не станеться ce..або роду в майстерні..

sergiot
28-11-2013, 20:49
привіт sergiot!!
це рішення, як правило, роблю я, коли не можу карту, але' і' клієнт трохи ніжний і в машині, придбаної нещодавно, тому замість того, розбирайте, я волів би зробити для себе карту і що-то трохи чистішим!
чи попросили трохи навколо, і ви можете це зробити-потрібно відправити у орі і мені змінюють порівнянні з ревізії форсунок я думаю, що це оцінити!давайте подивимося, що говорить мені,!!!!!я думаю, що рішення я крапки, три опору,картку або ревізії форсунок!!

я думаю, що перевірки форсунок не повинні мати переваги для цієї проблеми
опір або зіставлення: в сенсі 2 операції ? ідентично, з різницею:
опір варто трохи і поставте або приберіть у відповідності з потребами.
для відображення, я не знаю, що робити, але так як я в казки не здається, ne впевнена, ні економічної. тоді, якщо автомобіль ? новий кинути відразу ж з гарантії.
у вас на вибір
привіт

alfetta80
28-11-2013, 20:55
у відповідності з моїм досвідом, пробуємо рефлюкс і виправлення форсунок не можете побачити дефект, звичайно, я говорю в цьому випадку!!!! єдине рішення, після того, як перевірив всі і після того, як ви переконаєтеся в тому, що, даючи трохи більше, ніж на дизельне паливо, автомобіль, регулярні частини, треба тільки revisionarli!

sergiot
28-11-2013, 21:02
від читання постів друзів, які скаржаться на труднощі? стартера на 1300 все в салерно або в її околицях.
мій досвід, я рекомендую зробити кілька питань у ваш район, щоб знати, чи є проблема ? широко поширена.
коли це відбувається часто ? викликано паливо поганої якості? які розгортаються в цій географічній зоні.
навіть якщо він і cos? він новіше, з кроком дизель стартера.

alfetta80
28-11-2013, 21:39
від читання постів друзів, які скаржаться на труднощі? стартера на 1300 все в салерно або в її околицях.
мій досвід, я рекомендую зробити кілька питань у ваш район, щоб знати, чи є проблема ? широко поширена.
коли це відбувається часто ? викликано паливо поганої якості? які розгортаються в цій географічній зоні.
навіть якщо він і cos? він новіше, з кроком дизель стартера.

точне низька якість палива, і одна з причин того, що з плином часу створює ці недоліки, і якщо ви в можливість збільшити дизельне паливо) на карті, в іншому випадку потрібно ritarare і відремонтувати форсунки!!порада, яку я можу дати вам у цих випадках і від'єднати sens темп води, якщо машина регулярні частини, і дефект йде, вже можна почати собі міркування....якщо, наприклад, ви датчик зруйнований,дизельного фільтра забиті, поганий тиск або, що я знаю, за межами дільниці та ін гості, ви також можете дати відро в більш дизель, але дефект залишається, справді, погіршується, я не знаю, якщо я не пояснив!!!!

sergiot
28-11-2013, 21:51
елементів управління, що вказує, безсумнівно, правильні і доречні, але, безумовно, хто написав пост повинен їх факти.
якщо їх, звичайно, не виявили порушень в іншому випадку зробили б інші питання.
і вже лопнув двигун, не ?, в іншому випадку скаржитися, навіть на марші , не тільки в пуско -
однак просто додати 30% палива і більше? і пуску в експлуатацію значно покращує.

cinqueturbo
29-11-2013, 00:04
у відповідності з моїм досвідом, пробуємо рефлюкс і виправлення форсунок не можете побачити дефект, звичайно, я говорю в цьому випадку!!!! єдине рішення, після того, як перевірив всі і після того, як ви переконаєтеся в тому, що, даючи трохи більше, ніж на дизельне паливо, автомобіль, регулярні частини, треба тільки revisionarli!

cinqueturbo
29-11-2013, 00:10
Я прошу закрити обговорення, чому? він продовжує писати, від слова гі? розглядаються і без політики.
Вибачте за вибух, але мені здається, що ми йдемо дійсно проти логіки..
якщо хтось пише, що gi?: Фаза-Стиснення-Форсунки-Насос високого press.-Насос низького press.-риболовля бак-etc,etc
я не знаю, що потрібно продовжувати писати цей пост..