Прагляд Поўнай Версіі : Праблема Пуску Халоднага-Гарачага 1,3Mjet
cinqueturbo
31-01-2013, 23:02
Праблема Пуску Халоднага-Гарачага 1,3Mjet
Прывітанне ўсім..
Я пі? у 1,3 Mjet з праблемай стартара гарачай, халоднай,
не было б дзеянні, выканаць, як у VAG?.
ці спрабаваў з руля, так і халоднай і гарачай, з кантролем ці revisonato стартар,
спрабаваў як выправіць inetori, што ціск помпы ў Diag. таксама, што да школы
выдалены EGR чысты, праведзеных aspitazione і г.д. і г.д.,
што-то або прапусціў, ці забыўся?
sti 1,3 я парушыў трохі c....
carlo abarth
31-01-2013, 23:11
этап ідзе???
адмова фарсунак? этап? трубы interccoler прарэзы трубы ўсмоктвання semistaccato недалека ад турбо? тэст сціску?
cinqueturbo
31-01-2013, 23:40
Добры вечар, каледжаў..
тады
адходаў фарсункі, усе роўныя,не s? у самай цэнтральнай частцы, але ок..
фаза,як Скокі, што Агила у працэсе,ок..
трубы asp. і ціск ок..
сціску 18 18,5 Бар corsa, Agila 17,5 18Bar
але гэтыя параметры не павінны выклікаць праблем нават на маршы? у любым выпадку кантраляваць, каб савет pompista...
Maaaaa
этапе вы праверана на двух задніх восі, валы, ці толькі на ват, дзе ce больш месца?
тады я б сказаў, што патрэбныя параметры, каб што-то зразумець
абароты рухавіка ў момант пуску рухавіка? можа быць, што па віне матораў стартара ў вас нізкія абароты рухавіка, то мяняецца час ўводзілі epressione у стадыі запуску
cinqueturbo
01-02-2013, 00:34
этапе вы праверана на двух задніх восі, валы, ці толькі на ват, дзе ce больш месца?
тады я б сказаў, што патрэбныя параметры, каб што-то зразумець
абароты рухавіка ў момант пуску рухавіка? можа быць, што па віне матораў стартара ў вас нізкія абароты рухавіка, то мяняецца час ўводзілі epressione у стадыі запуску
Я павінен быць шчырым..
крок яго кантралюецца толькі франтальна і ў адтуліну абмен..
але я сумняваюся моцна, як праблема этапе..
рухавік працуе выдатна ў інтэрнэце, не arra-глии і г.д. і г.д.
я забыўся, калі, загрузіўшы дызель 2 раз у запальванне рамках частцы амаль (як звычайна)
самакат вы, здаецца, не павярнуць па-буйному,
але іх або адноўленымі на лепш..
і з pooster або кабелі на іншы аўтамабіль, матацыкл розніцу і амаль незаўважным..
наконт павялічыць час ўводзілі і ціску падчас пуску?
колькі балаў я мог бы пачаць і паспрабаваць на 10-15 тэрміны і 2-3% ціск?
дзевяты я не кажу, паспрабуйце павялічыць час ўводзілі, але добра яшчэ, кажу, шукаць праблему не абыйсці
затым, калі вы хочаце абыйсці папытаеце forummisti эксперты будуць ведаць, параіць вам, я тут, каб даведацца што-то, я пачатковец у дачыненні да адлюстраванняў
cinqueturbo
01-02-2013, 01:35
Я зразумеў,
тое, што вы можаце мне сказаць пра гэтых opel?
глядзець я не ведаю, pi? дзе біцца галавой бачыў, што або пад кантролем усе!
Фаза-Сціск-Фарсункі-Помпа высокага press.-Помпа нізкага press.-рыбная лоўля танк-і г.д., і г.д.
blackwolf76
01-02-2013, 02:02
Калі есць фільтр дызельнага паліва ў шклянку з пластыка згаджаецца з тым, што змены і пастаўце новае ўшчыльненне, і абавязкова вышмараваць разьбу, так, што, калі вы ідзяце, каб паціснуць рукамі, а ня тварам трэння і закрыць доўг. Калі тут усе ок, дэмантаж шклянку паліўнага помпы з бака і добра прачысціць.
Калі пры запуску халоднага дастае белы дым і працуе нераўнамерна, неабходна праверыць канцы фарсунак, амаль упэўнены, зменіцца. Калі ў вас есць магчымасць? паспрабаваць з кім-то выкарыстаны, з улікам кошту дарэчы, варта праверыць рэгулятар ціску дызельнага паліва, а таксама тое, пу? быць, што позна адкрываць ціску ў рампы, а затым стартар.
Яшчэ адзін савет, які я магу даць вам ? праверыць разгортванне і гідраўлічныя штурхачы. У многіх выпадках, як толькі вы на матацыкле страты ціску ў контуры алей, а затым mollano як штурхачы, што нацягвальнік рассылкі, адправіўшы трохі язды па фазе і, відавочна, робяць затрымкі вылету. Вы можаце праверыць лепш, можа быць, паклаўшы трохі алею + denso, тып 15/40 і паглядзець, калі ен часткова вырашае, тыпу, доказ дзевяць, можа быць, сабралі масла нізкай якасці? спампаваць схемы фіксатара.
Калі вы лічыце, матацыкл ланцугу, побач трэба замяніць, нягледзячы на крок, як наладзіць. У першай серыі 1.3 ланцуга набліжаліся да 200.000 км, на апошніх мадэлях тыпу GP, а затым Opel, вы наўрад ці выходзіць па-за межы 130/140 тысяч.
Гэтыя рухавікі 1.3 прыгожыя, пакуль ідуць добра, але, на мой погляд, сон-амаль аднаразовыя, калі яны дасягаюць мяжы км без праблем, у памеры каля 200000.
Я не думаю, абсалютна на электронныя праблема... гэта можа быць часовая мера, але, вядома, не рашэнне праблемы.
blackwolf76
01-02-2013, 02:05
PS RE: у якім раене салерно ты?? Можа быць, мы побач... я ведаю, у pvt.
cinqueturbo
01-02-2013, 02:26
не адзін раз, але гэта праблемы толькі з двума opel..
ці doblo з 300.000km супастаўляецца defapata і ідзе, што дзіўна,
пункце 2 серыі з 220-240 паліцэйскага і ідзе лепш, чым вялікая кропка 90cv
ці мой цырульнік з GP 60 тысяч, што фредо здаецца tratore майго дзеда, але ў астатнім ніякіх праблем..
Booo....
калі бачыў мой cinquino, безумоўна, мы ў раене.....
сярод Angri Russia...
у мяне таксама такая ж праблема з двума opel 1.3!! але на дадзены момант у мяне не было часу прысвяціць сябе вырашыць! у мяне есць комба, што халодная частка добра і цепла робіць тупей, і яшчэ адзін opel, што нядобра ва ўсіх выпадках! што гісторыя!
alfetta80
27-11-2013, 19:58
добры вечар усім,!!!!!прабачце, я ведаю, што гэты пост і стары, але я, чытаючы ці ж праблема на opel corsa пытае: - у вас вырашана?і як?нейкі савет?дзякуй!!!!!!!!!!!!
cinqueturbo
28-11-2013, 11:42
добры вечар усім,!!!!!прабачце, я ведаю, што гэты пост і стары, але я, чытаючы ці ж праблема на opel corsa пытае: - у вас вырашана?і як?нейкі савет?дзякуй!!!!!!!!!!!!
Прывітанне Выхаванне..
Вырашана толькі часткова..
замяніць электрарухавік & акумулятар (стартар новы ўзмоцнены акумулятар fiamm ад 70А ri факт, кабелі сувязі масы і станоўчыя,
павялічылася на 30-40%, але ўсе роўна не зусім задаволены...
dvdtuning
28-11-2013, 13:33
калі davi адзін toccatina часы вы rendevi таксама рахункі, калі праблема была на самай справе самакат, вядома, не ? рашэннем, але і "ветрыкам" праблемы? concentravi ўвагу на пластыкавыя...
blackwolf76
28-11-2013, 15:50
Прыгожая перапрацаваны для інжэктараў і кіраванне помпай hp.
alfetta80
28-11-2013, 17:57
дзякуй за адказ хлопцы!!!
у battaria і стартар ў норме,на дыягностыцы абароты рухавіка ок,нізкага і высокага ціску, дызель ок, працэнт apertuara drv ок,egr зачынены,я магу зрабіць яе добра, толькі адлучыць датчык тэмпературы вады:на практыцы, адлучыць датчык temp эбу паступае шмат, і машына!таму, на маю думку, ці я магу адрамантаваць фарсункі або павелічэнне крутоўнага моманту стартара ад карты, але гэта я не магу!вы тое-сее ведаеце??
будучы не ў стане змяніць адлюстраванне можна? уставіць супраціў каля 500 м у серыі на датчык тэмпературы вады.
alfetta80
28-11-2013, 19:50
прывітанне sergiot!!
гэта рашэнне, як правіла, раблю я, калі не магу карту, але' і' кліент трохі далікатны і машыне, набытай мала, таму замест таго, каб перапрацоўваць палічыў за лепшае б зрабіць для сябе карту і што-то трохі больш чыстым!
або папрасіў трохі вакол, і вы можаце гэта зрабіць-трэба адправіць у врі і мне змяняюць параўнанне агляд фарсунак я думаю, што гэта ацаніць!давайце паглядзім, што кажа мне,!!!!!я думаю, што рашэнне я кропкі, тры супраціву,карту або рэвізіі фарсунак!!
здараецца, калі я на bosch тып апошні раз, што я зрабіў і множнага edc16, змяняючы крутоўны момант на стартар ідзе, што гэта прыгажосць, але іх, але я лічу, драйверы, легка і проста!!
cinqueturbo
28-11-2013, 20:11
калі davi адзін toccatina часы вы rendevi таксама рахункі, калі праблема была на самай справе самакат, вядома, не ? рашэннем, але і "ветрыкам" праблемы? concentravi ўвагу на пластыкавыя...
dvdtuning але з тым, хто celai
калі celai са мной, паглядзець, што ці не сказаў, што вырашыць нічога...
і gioe атрымаць fiat, што частка бомба..
усе выдаліць 30-40% часу загрузкі, і вы разумееце, што я кажу..
доказаў у карту ці не зроблены, але чыстая паляпшэнняў не будзе або віз..
у дачыненні да доказаў зробленыя, я хацеў бы толькі даць ей агню.
і s? я так вас з машынай, каб вырашыць гэтую праблему палатно manderei ахвотна,
але паверце нам, вы страціце толькі час..
і ў пяць я рэкамендую зрабіць праверку і выпрабаванні, якія ці ўжо? факт..
я кажу, перачытайце ўсе паведамленне..
і я спадзяюся, што не здарыцца ce..ці ў майстэрні..
alfetta80
28-11-2013, 20:20
прывітанне cinqueturbo але ў рэшце рэшт фарсункі былі адрэдагаваныя?
cinqueturbo
28-11-2013, 20:35
[QUOTE=cinqueturbo;26496]Праблема Пуску Халоднага-Гарачага 1,3Mjet
Прывітанне ўсім..
Я пі? у 1,3 Mjet з праблемай стартара гарачай, халоднай,
не было б дзеянні, выканаць, як у VAG?.
ці спрабаваў з руля, так і халоднай і гарачай, з кантролем ці revisonato стартар,
спрабаваў як выправіць inetori, што ціск помпы ў Diag. таксама, што да школы
выдалены EGR чысты, праведзеных aspitazione і г.д. і г.д.,
што-то або прапусціў, ці забыўся?
sti 1,3 я парушыў трохі c....
Добры вечар, каледжаў..
тады
адходаў фарсункі, усе роўныя,не s? у самай цэнтральнай частцы, але ок..
фаза,як Скокі, што Агила у працэсе,ок..
трубы asp. і ціск ок..
сціску 18 18,5 Бар corsa, Agila 17,5 18Bar
але гэтыя параметры не павінны выклікаць праблем нават на маршы? у любым выпадку кантраляваць, каб савет pompista...
Maaaaa
Я павінен быць шчырым..
крок яго кантралюецца толькі франтальна і ў адтуліну абмен..
але я сумняваюся моцна, як праблема этапе..
рухавік працуе выдатна ў інтэрнэце, не arra-глии і г.д. і г.д.
я забыўся, калі, загрузіўшы дызель 2 раз у запальванне рамках частцы амаль (як звычайна)
самакат вы, здаецца, не павярнуць па-буйному,
але іх або адноўленымі на лепш..
і з pooster або кабелі на іншы аўтамабіль, матацыкл розніцу і амаль незаўважным..
наконт павялічыць час ўводзілі і ціску падчас пуску?
колькі балаў я мог бы пачаць і паспрабаваць на 10-15 тэрміны і 2-3% ціск?
Я зразумеў,
тое, што вы можаце мне сказаць пра гэтых opel?
глядзець я не ведаю, pi? дзе біцца галавой бачыў, што або пад кантролем усе!
Фаза-Сціск-Фарсункі-Помпа высокага press.-Помпа нізкага press.-рыбная лоўля танк-і г.д., і г.д.
не адзін раз, але гэта праблемы толькі з двума opel..
ці doblo з 300.000km супастаўляецца defapata і ідзе, што дзіўна,
пункце 2 серыі з 220-240 паліцэйскага і ідзе лепш, чым вялікая кропка 90cv
ці мой цырульнік з GP 60 тысяч, што фредо здаецца tratore майго дзеда, але ў астатнім ніякіх праблем..
Booo....
калі бачыў мой cinquino, безумоўна, мы ў раене.....
сярод Angri Russia...
Прывітанне Выхаванне..
Вырашана толькі часткова..
замяніць электрарухавік & акумулятар (стартар новы ўзмоцнены акумулятар fiamm ад 70А ri факт, кабелі сувязі масы і станоўчыя,
павялічылася на 30-40%, але ўсе роўна не зусім задаволены...
dvdtuning але з тым, хто celai
калі celai са мной, паглядзець, што ці не сказаў, што вырашыць нічога...
і gioe атрымаць fiat, што частка бомба..
усе выдаліць 30-40% часу загрузкі, і вы разумееце, што я кажу..
доказаў у карту ці не зроблены, але чыстая паляпшэнняў не будзе або віз..
у дачыненні да доказаў зробленыя, я хацеў бы толькі даць ей агню.
і s? я так вас з машынай, каб вырашыць гэтую праблему палатно manderei ахвотна,
але паверце нам, вы страціце толькі час..
і ў пяць я рэкамендую зрабіць праверку і выпрабаванні, якія ці ўжо? факт..
я кажу, перачытайце ўсе паведамленне..
і я спадзяюся, што не здарыцца ce..ці ў майстэрні..
прывітанне sergiot!!
гэта рашэнне, як правіла, раблю я, калі не магу карту, але' і' кліент трохі далікатны і машыне, набытай мала, таму замест таго, каб перапрацоўваць палічыў за лепшае б зрабіць для сябе карту і што-то трохі больш чыстым!
або папрасіў трохі вакол, і вы можаце гэта зрабіць-трэба адправіць у врі і мне змяняюць параўнанне агляд фарсунак я думаю, што гэта ацаніць!давайце паглядзім, што кажа мне,!!!!!я думаю, што рашэнне я кропкі, тры супраціву,карту або рэвізіі фарсунак!!
я думаю, што праверкі фарсунак не павінна прынесці карысць для гэтай праблемы
супраціў ці супастаўлення: у 2 сэнсе аперацыі ? ідэнтычна, з розніцай:
супраціў варта трохі і пастаўце або прыбярыце ў адпаведнасці з патрэбамі.
для адлюстравання, я не ведаю, што рабіць, але так як я ў казкі не здаецца, ne ўпэўненая, ні эканамічнай. тады, калі аўтамабіль ? новы кінуць адразу ж з гарантыі.
у вас на выбар
прывітанне
alfetta80
28-11-2013, 20:55
у адпаведнасці з маім вопытам, спрабуем рэфлюкс і выпраўленне фарсунак можаце праверыць, ці не дэфект, вядома, я кажу ў дадзеным выпадку!!!! адзінае рашэнне, пасля таго, як праверыў усе і пасля таго, як вы пераканаецеся ў тым, што, даючы трохі больш, чым на дызельнае паліва, аўтамабіль рэгулярныя часткі, трэба толькі revisionarli!
ад чытання пастоў сяброў, якія скардзяцца на цяжкасці? стартара на 1300 усе ў салерно або ў яе ваколіцах.
мой вопыт, я рэкамендую зрабіць некалькі пытанняў у ваш раен, каб ведаць, ці з'яўляецца праблема ? шырока распаўсюджаная.
калі гэта адбываецца часта ? выклікана паліва дрэннага якасці? якія разгортваюцца ў гэтай геаграфічнай зоне.
нават калі ен і cos? ен навей, з крокам дызель ў стартара.
alfetta80
28-11-2013, 21:39
ад чытання пастоў сяброў, якія скардзяцца на цяжкасці? стартара на 1300 усе ў салерно або ў яе ваколіцах.
мой вопыт, я рэкамендую зрабіць некалькі пытанняў у ваш раен, каб ведаць, ці з'яўляецца праблема ? шырока распаўсюджаная.
калі гэта адбываецца часта ? выклікана паліва дрэннага якасці? якія разгортваюцца ў гэтай геаграфічнай зоне.
нават калі ен і cos? ен навей, з крокам дызель ў стартара.
дакладнае нізкая якасць паліва, і адна з прычын таго, што з цягам часу стварае гэтыя недахопы, і калі вы ў магчымасць павялічыць дызельнае паліва) на карце, у адваротным выпадку трэба ritarare і адрамантаваць фарсункі!!савет, які я магу даць вам у гэтых выпадках і адлучыць sens temp вады, калі машына рэгулярныя часткі, і дэфект сыходзіць, ужо можна пачаць сабе развагі....калі, напрыклад, вы датчык разбураны,дызельнага фільтра забітыя, нізкае ціск, ці што я ведаю па фазе і г.д. і г.д. вы таксама можаце даць вядро ў больш дызель, але дэфект застаецца, сапраўды, становіцца горш, я не ведаю, калі я не патлумачыў!!!!
элементы кіравання, якое пакажа, што, несумненна, слушныя і дарэчныя, але, безумоўна, хто напісаў пост павінен іх факты.
калі іх, вядома, не знайшлі парушэнняў у адваротным выпадку ен бы зрабіў іншыя пытанні.
і ўжо лопнуў рухавік, не ?, у адваротным выпадку скардзіцца-то, нават на маршы , не толькі ў пуска -
аднак проста дадаць 30% паліва і больш? і пуску ў эксплуатацыю значна паляпшае.
cinqueturbo
29-11-2013, 00:04
у адпаведнасці з маім вопытам, спрабуем рэфлюкс і выпраўленне фарсунак можаце праверыць, ці не дэфект, вядома, я кажу ў дадзеным выпадку!!!! адзінае рашэнне, пасля таго, як праверыў усе і пасля таго, як вы пераканаецеся ў тым, што, даючы трохі больш, чым на дызельнае паліва, аўтамабіль рэгулярныя часткі, трэба толькі revisionarli!
cinqueturbo
29-11-2013, 00:10
Я прашу зачыніць абмеркаванне, чаму? ен працягвае пісаць, ад слова гі? разглядаюцца і без палітыкі..
Прабачце за выбух, але мне здаецца, што мы ідзем, сапраўды, супраць логікі..
калі хто-то піша, што gi?: Фаза-Сціск-Фарсункі-Помпа высокага press.-Помпа нізкага press.-рыбная лоўля бак-etc,etc
я не ведаю, што трэба працягваць пісаць гэты пост..