КПК

Перегляд Повної Версії : immoff на мареллі 5 ранку hw103 і 610

герцог
31-01-2013, 19:47
привіт, хлопці я хочу запитати ради, я на p? scervellando мені поради, щоб immoff в hw610 і ті ж дії, навіть з тими, hw103 правильно побачив, що файл прочитаний і завжди 320kb адреса має бути все-таки правильно я заявляю, що ще не є riusciuto спасибі за вашу відповідь

bicio
31-01-2013, 20:06
ті ж дії, перехід з гладкою.*****і масло

герцог
31-01-2013, 22:02
потім bicio біт і тільки одне єдине, що я зробив з доказів, але не зміг знову знайти його так, як якщо б я прочитав від 304 320 і завжди одне і те ж, або для утримання його в immoff я повинен читати 304

ангел
01-02-2013, 09:36
Я спеціальний інтерфейс, але мені здається, що над HW100 вони всі guali для цієї роботи

герцог
02-02-2013, 00:49
ви s? з спеціальний інтерфейс f? все, що вона для? я хотів би зрозуміти, p? pi? робити це вручну

albertoS4
привіт, я хотів би зробити іммо офф на s4R 2004, IAW 5 HW610..файл 320КБ
хто я, ви знаєте, дати якісь поради?

albertoS4
я хотів би зрозуміти, який біт змінити

Andrea1
Я спробував з sw, які у мене є, але не працюють, обробляють все, як ніби це 4... Спробуйте звернутися в онлайн сервіс, якщо ніхто не може допомогти.

albertoS4
все одно дякую, що sw use?

Andrea1
Використання immo універсальний decoding

albertoS4
Привіт, робив деякі випробування, я вирішив. Зараз йде без іммо

Dirdan
Всім привіт, не могли б ви допомогти покласти в Іммо Off блок управління IaW5AM HW610, що йде від s2r800, щоб використовувати їх на Monster s2r1000, який збирає ж ecu?

Я поясню, що я намагався зробити зараз.
Перший крок, завантаження карти s2r1000 на ecu s2r800, але при включенні індикатор eodb запалювання і Іммо.
Другий крок, я спробував scodifica частково з Immo decoding весь файл 320кб ліжко з mpps, невдало.
Третій крок, я спробував прочитати eprom iaw54ameprom tool, змінені два рядки в шістнадцятковому (рядок 90 і A0), як читав в мережі. Ще один негативний результат. Найдивніше, що перечитуючи eprom два рядки були знову змінені.
Я зробив останню спробу, виклавши все, eprom, блок управління s2r 1000 на s2r800 і перечитувати, я помітив, що він змінив дані, але не всі.

Зараз я зупинився, щоб не зробити збитки, визнав, що гра вже зроблена. Але я все ще можу читати і писати.
На даний момент я перебуваю в стані розгубленості, я не розумію, якщо від 320кб, включаються також дані з eprom або тільки з допомогою цього інструменту я можу отримати до нього доступ, і якщо дійсно я можу покласти його в Іммо офф від EPROM або навіть від спалаху чи потрібно це робити на обох?

Я був би вдячний, якщо б ви могли допомогти.

Спасибі вам велике і всього доброго зробити.

albertoS4
Привіт Dirdan,
пошти, файл, який ви хочете зробити immo off.
320кб, є правильним.
привіт

Dirdan
У додатку файл, з чим ти працюєш?

Дякую

Привіт Dirdan,
пошти, файл, який ви хочете зробити immo off.
320кб, є правильним.
привіт

albertoS4
ваш файл не переконує мене на 100%... спробуйте, так має бути.. індикатор obd горить, але вона повинна завантажитися

Dirdan
Спасибі, ялинка, я спробую ввечері. чому ти кажеш, що тебе не переконує? Що не так? Як ніколи не гасне?

Dirdan
Альберто файл пробував і не заводиться!
Я переробив також контрольна сума.

ваш файл не переконує мене на 100%... спробуйте, так має бути.. індикатор obd горить, але вона повинна завантажитися

albertoS4
checsum не потрібно тип ебу, не вносити зміни у файл.Давайте по порядку:
1. блок управління кріпиться до рами за допомогою двох гвинтів M6a гайковий ключ????? ВАЖЛИВО!!!!!!!!!!!!!!!!!
2. насос бензиновий повертаючи, коли вона повертає картину?
3. Індикатор OBD горить постійним світлом?

якщо ці 3 речі, я добре тебе навколо, файл в моїй, ECU, він не піде в рух,але, мотор повинен обертатися altriementi у вас інші проблеми на заводі.

Повернувшись в свій файл має дивні зміни, на частині спалахи, які в теорії повинні бути порожніми... є нулі замість того, що 0xFF (флеш-порожній). Я не зробив перевірки, більш точні, але це cosal'я помітив одразу. Частина флеш присвячена EE, емулятор (де знаходиться іммо), здається, ок. MPPS, це добре, щоб читати і писати, і все.
Дай мені знати, якщо всі 3 пункти вище порядку, перевіряє ці умови конні карту, яку я послав

Dirdan
Дякуємо за інтерес, Альберто.
Відповідаю по порядку на ваші запитання. Я намагався файл, який ви мені постріл з і без реєстрації.
1) блок управління кріпиться до шасі регулярно.
2) бензиновий насос працює тільки при першій спробі запуску, тобто в кінці програмування закриваю картина намагаюся завантажитися, що не так. Якщо спробую насос nn завантажує більше.
3) контрольна лампа eobd є фіксованою, то іммо спочатку блимає, а потім залишається також вона фіксується.

На меншу безпеки мого файлу, я зробив ще один доказ, з яким поділився користувач biela Запит файлу, вносячи свій же зміна, і також з тим, я хотів би знати. Я не хочу, що це блок управління S2r800, на якій я намагаюся написати, що будуть проблеми. Але найбезпечніше, що він завжди працював на мотоцикл.

Чекаю вашої зворотного зв'язку.

Ще раз спасибі

albertoS4
привіт, я заявляю, що не знаю добре цю модель мотоцикла, але, поведінка бензонасос я не sebra нормально. Індикатор іммо це нормально, що горить в результаті scodifica.
але ти старий ебу? як ніколи не змінюється?

albertoS4
спробуйте файл, який я послав тобі, добре для цього типу ебу HW610. не піде в хід, але, самокат, принаймні, повинні звернутися.
Дозвольте мені знати,

Dirdan
Ще раз спасибі Альберту за допомогу.

Так що тепер мені доведеться шукати інший.

Ecu S2r1000 я володію, але доказ народжується з сумніву, що, можливо, є проблеми, чому не надходить струм до котушок, і ці останні були перевірені і працюють.

привіт, я заявляю, що не знаю добре цю модель мотоцикла, але, поведінка бензонасос я не sebra нормально. Індикатор іммо це нормально, що горить в результаті scodifica.
але ти старий ебу? як ніколи не змінюється?

albertoS4
струм не доходить до котушки, тому що іммо... так що тобі варто спробувати, завантажити файл з s2r1000, що я тобі послав кілька повідомлень назад з immo off безпосередньо на блок управління iaw5am Hw610.
не розумію, чому ваш друг намагався відкрити блок, щоб прочитати.....ці ебу є смоли і не відкрити, boot mode є активним, далі SW

Dirdan
Проблема була ще до його екю, з яких я читав файл з 320 та ecu було без коду Іммо. Стартер обертається, але на котушки не надходить струм.
Намагаючись відкрити ecu приймач був в цілях scodificarla і зробити діва, як, що встановлений на мотоцикл, galletto v54 потрібні поставити пін на масу, щоб покласти його в boot і зробити декодер.

Тепер мені треба дістати новий ecu і спробувати.

albertoS4
Тоді, як я говорив, проблема в іншому!!!
pin-код в маси потрібно покласти на деяких ecu аналогічні, що встановлюються на деякі автомобілі, але не на ducati.
якщо самокат повертає immo off, ВПЕВНЕНИЙ,!!!!!
для того, щоб перевірити, якщо в котушку надходить струм від ебу:
вимкніть всі, і дві котушки, і на місці одного з двох котушок з'єднує НЕВЕЛИКИЙ led настільна лампа 1 ВТ або менше (перевірка полярності або спробуйте обидва вірші)..... обертайте стартер і перевірити, що лампочка горить часом. Потім спробуйте з іншим кабелем...

maurof650
Я повертаючись до дискусії
Для dirtan
Навіть якщо ви зробили все правильно scodifica в immooff лампочка іммо, після двох спалахів індикатора, це нормально, що залишки горить, але гасне після запуску двигуна. Це тому, що примушувати іммо зчитується з ебу, як якщо б там була аномалія, яка не може пройти check-початковий
Відрізняється, що ви verginazione, в результаті чого індикатор згасне після ceck

Для

maurof650
Для albertoS4
Не зовсім так, як ви кажете....пін на масу йде і для блоків управління, Ducati, 5, навіть якщо не стосується процедури для нерухомості, але стосується процедури для verginazione.

joker01
хлопці, дайте мені на це очі immo off, як на мене, має бути ок......

albertoS4
Привіт, Joker, scodifica, здається, ок, але файл це дивно... з чим я хаіль і мотоцикл?

joker01
не читала я.....я послав його.
мені теж здається дивним розмір файлу....я знав, що вам довелося читати з півня або mpps файл 320кб,замість цього мені прислали файл флеш 304kb і файл e2p від 2kb.
я думаю, ти маєш на це як на дивність......
а monster 620.

albertoS4
бачив модель, я б очікував, файл з 256, щось не сходиться

albertoS4
з чого ви зробили scodifica?

albertoS4
пробач, я б почекав 320кб

joker01

а мені здається, що біт завжди першим, після цього пік в 2d.

якщо іммо не був правильним, електродвигун авв, gira і не я струм на котушки або nn обертає власний двигун??