КПК

Прагляд Поўнай Версіі : immoff на марелли 5 раніцы hw103 і 610

герцаг
31-01-2013, 19:47
прывітанне, хлопцы, я хачу спытаць савета, я на p? scervellando мне парады, каб immoff у hw610 і тыя ж дзеянні, нават з тымі, hw103 правільна ўбачыў, што файл прачытаны і заўседы 320kb адрас павінен быць усе ж правільна я заяўляю, што яшчэ не есць riusciuto дзякуй за ваш адказ

bicio
31-01-2013, 20:06
тыя ж дзеянні, пераход з гладкай.*****і алей

герцаг
31-01-2013, 22:02
затым bicio біт і толькі адно-адзінае, што я зрабіў з доказаў, але не змог зноў знайсці яго так, як калі б я прачытаў ад 304 320 і заўседы адно і тое ж, або для ўтрымання яго ў immoff я павінен чытаць 304

анел
01-02-2013, 09:36
Я адмысловы інтэрфейс, але мне здаецца, што над HW100 яны ўсе guali для гэтай працы

герцаг
02-02-2013, 00:49
вы свабодны? з спецыяльны інтэрфейс f? усе, што яна для? я хацеў бы зразумець, есць p? pi? рабіць гэта ўручную

albertoS4
прывітанне, я хацеў бы зрабіць иммо оф на s4R 2004, IAW 5 HW610..файл з 320КБ
хто я, вы ведаеце, даць якія-небудзь парады?

albertoS4
я хацеў бы зразумець, які біт змяніць

Andrea1
Я спрабаваў з sw, якія ў мяне ёсць, але не працуюць, апрацоўваюць усе, як быццам гэта 4... Паспрабуйце звярнуцца ў онлайн-сэрвіс, калі ніхто не можа дапамагчы.

albertoS4
усе роўна дзякуй, што sw use?

Andrea1
Выкарыстанне immo універсальны decoding

albertoS4
Прывітанне, рабіў некаторыя выпрабаванні, я вырашыў. Цяпер ідзе без иммо

Dirdan
Усім прывітанне, не маглі б вы дапамагчы пакласці ў Иммо Off блок кіравання IaW5AM HW610, які ідзе ад s2r800, каб выкарыстоўваць іх на Monster s2r1000, які збірае жа ecu?

Я растлумачу, што я спрабаваў зрабіць цяпер.
Першы крок, загрузка карты s2r1000 на ecu s2r800, але пры ўключэнні індыкатар eodb запальвання і Иммо на.
Другі крок, я паспрабаваў scodifica часткова з Immo decoding ўвесь файл з 320кб ложак з mpps, няўдала.
Трэці крок, я паспрабаваў прачытаць eprom iaw54ameprom tool, зменены два радкі ў шаснаццатковым (радок 90 і A0), як чытаў у сеткі. Яшчэ адзін адмоўны вынік. Самае дзіўнае, што перачытваючы eprom два радкі былі зноў зменены.
Я зрабіў апошнюю спробу, выклаўшы ўсё, eprom, блок кіравання s2r 1000 на s2r800 і перачытваць, я заўважыў, што ён змяніў дадзеныя, але не ўсе.

Цяпер я спыніўся, каб не зрабіць шкоду, прызнаў, што гульня ўжо зроблена. Але я ўсё яшчэ магу чытаць і пісаць.
На дадзены момант я знаходжуся ў стане разгубленасці, я не разумею, калі ад 320кб, ўключаюцца таксама дадзеныя з eprom або толькі з дапамогай гэтага інструмента я магу атрымаць да яго доступ, і калі сапраўды я магу пакласці яго ў Иммо оф ад EPROM або нават ад ўспышкі ці трэба гэта рабіць на абодвух?

Я быў бы ўдзячны, калі б вы маглі дапамагчы.

Дзякуй вам вялікі і ўсяго добрага зрабіць.

albertoS4
Прывітанне Dirdan,
пошты, файл, на які вы хочаце зрабіць immo off.
320кб, з'яўляецца правільным.
прывітанне

Dirdan
У дадатку файл, з чым ты працуеш?

Дзякуй

Прывітанне Dirdan,
пошты, файл, на які вы хочаце зрабіць immo off.
320кб, з'яўляецца правільным.
прывітанне

albertoS4
ваш файл не пераконвае мяне на 100%... паспрабуйце, так павінна быць.. індыкатар obd гарыць, але яна павінна загрузіцца

Dirdan
Дзякуй, ёлка, я паспрабую ўвечары. чаму ты кажаш, што цябе не пераконвае? Што не так? Як ніколі не згасае?

Dirdan
Альберта файл спрабаваў і не заводзіцца!
Я перарабіў таксама кантрольная сума.

ваш файл не пераконвае мяне на 100%... паспрабуйце, так павінна быць.. індыкатар obd гарыць, але яна павінна загрузіцца

albertoS4
checsum не трэба на тып эбу, не ўносіць змены ў файл.Давайце па парадку:
1. блок кіравання мацуецца да рамы з дапамогай двух вінтоў M6a гаечны ключ????? ВАЖНА!!!!!!!!!!!!!!!!!
2. помпа бензінавы паварочваючы, калі яна паварочвае карціну?
3. Індыкатар OBD гарыць пастаянным святлом?

калі гэтыя 3 рэчы, я добра цябе вакол, файл у маёй, ж ECU, ён не пойдзе ў рух,але, матор павінен круціцца altriementi у вас іншыя праблемы на заводзе.

Вярнуўшыся ў свой файл мае дзіўныя змены, на частцы ўспышкі, якія ў тэорыі павінны быць пустымі... ёсць нулі замест таго, што 0xFF (флэш-пусты). Я не зрабіў праверкі, больш дакладныя, але гэта cosal'я заўважыў адразу. Частка флэш прысвечана EE, эмулятар (дзе знаходзіцца иммо), здаецца, ок. MPPS, гэта добра, каб чытаць і пісаць, і ўсё.
Дай мне ведаць, калі ўсё 3 пункта вышэй парадку, правярае гэтыя ўмовы коні карту, якую я паслаў

Dirdan
Дзякуй за цікавасць, Альберта.
Адказваю па парадку на вашы пытанні. Я спрабаваў файл, які вы мне стрэл з і без рэгістрацыі.
1) блок кіравання мацуецца да шасі рэгулярна.
2) бензінавы помпа працуе толькі пры першай спробе запуску, г. зн. у канцы праграмавання заплюшчваю карціна спрабую загрузіцца, што не так. Калі паспрабую помпа nn загружае больш.
3) кантрольная лямпа eobd з'яўляецца фіксаванай, то иммо спачатку міргае, а затым застаецца таксама яна фіксуецца.

На меншае бяспекі майго файла, я зрабіў яшчэ адзін доказ, з якім падзяліўся карыстальнік biela ў Запыт файла, уносячы свой жа змена, і таксама з тым, я хацеў бы ведаць. Я не хачу, што гэта блок кіравання S2r800, на якой я спрабую напісаць, што будуць праблемы. Але самае бяспечнае, што ён заўсёды працаваў на матацыкл.

Чакаю вашай зваротнай сувязі.

Яшчэ раз дзякуй

albertoS4
прывітанне, я заяўляю, што не ведаю добра гэтую мадэль матацыкла, але, паводзіны бензапомпа я не sebra нармальна. Індыкатар иммо гэта нармальна, што гарыць у выніку scodifica.
але ты стары эбу? як ніколі не змяняецца?

albertoS4
паспрабуйце з файл, які я паслаў цябе, добра для гэтага тыпу эбу HW610. не пойдзе ў ход, але, самакат, па меншай меры, павінны звярнуцца.
Дазвольце мне ведаць,

Dirdan
Яшчэ раз дзякуй Альберту за дапамогу.

Так што зараз мне давядзецца шукаць іншы.

Ecu S2r1000 я валодаю, але доказ нараджаецца з сумневы, што, магчыма, ёсць праблемы, чаму не паступае ток да катушкам, і гэтыя апошнія былі правераны, і яны працуюць.

прывітанне, я заяўляю, што не ведаю добра гэтую мадэль матацыкла, але, паводзіны бензапомпа я не sebra нармальна. Індыкатар иммо гэта нармальна, што гарыць у выніку scodifica.
але ты стары эбу? як ніколі не змяняецца?

albertoS4
ток не даходзіць да шпулькі, таму што иммо НА... так што табе варта паспрабаваць, загрузіць файл з s2r1000, што я цябе паслаў некалькі паведамленняў назад з immo off непасрэдна на блок кіравання iaw5am Hw610.
не разумею, чаму ваш сябар спрабаваў адкрыць блок, каб прачытаць.....гэтыя эбу з'яўляюцца смалы і не адкрыць, boot mode з'яўляецца актыўным, далей SW

Dirdan
Праблема была яшчэ да яго экю, з якіх я чытаў файл з 320 і ecu было без кода Иммо. Стартар круціцца, але на шпулькі не паступае ток.
Спрабуючы адкрыць ecu прыёмнік быў у мэтах scodificarla і зрабіць дзева, як, што усталяваны на матацыкл, galletto v54 патрабуюцца паставіць пін на масу, каб пакласці яго ў boot і зрабіць дэкодэр.

Цяпер мне трэба дастаць новы ecu і паспрабаваць.

albertoS4
Тады, як я казаў, праблема ў іншым!!!
pin-код у масы трэба пакласці на некаторых ecu аналагічныя, якія ўстанаўліваюцца на некаторыя аўтамабілі, але не на ducati.
калі самакат паварочвае immo off, УПЭЎНЕНЫ,!!!!!
для таго, каб спачатку праверыць, калі ў катушку паступае ток ад эбу:
адключыце ўсе, і дзве шпулькі, і на месцы аднаго з двух шпулек злучае НЕВЯЛІКІ led настольная лямпа 1 ВТ або менш (праверка палярнасці або паспрабуйце абодва вершы)..... круціце стартар, і праверыць, што лямпачка гарыць часам. Затым таксама паспрабуйце з іншым кабелем...

maurof650
Я вяртаючыся да дыскусіі
Для dirtan
Нават калі вы зрабілі ўсё правільна scodifica ў immooff лямпачка иммо, пасля двух мігцення індыкатара, гэта нармальна, што рэшткі гарыць, але згасае пасля запуску рухавіка. Гэта таму, што прымушаць иммо счытваецца з эбу, як калі б там была анамалія, якая не можа прайсці check-пачатковы
Адрозніваецца, што вы verginazione, у выніку чаго індыкатар згасне пасля ceck

Для

maurof650
Для albertoS4
Не зусім так, як вы кажаце....пін на масу ідзе і для блокаў кіравання, Ducati, 5, нават калі не тычыцца працэдуры для нерухомасці, але тычыцца працэдуры для verginazione.

joker01
хлопцы, дайце мне на гэта вочы immo off, па мне, павінна быць ок......

albertoS4
Прывітанне, Joker, scodifica, здаецца, ок, але файл, гэта дзіўна... з чым я хаил і матацыкл?

joker01
не чытала я.....я паслаў яго.
мне таксама здаецца дзіўным памер файла....я ведаў, што вам давялося чытаць з пеўня або mpps файл з 320кб,замест гэтага мне даслалі файл флэш 304kb і файл e2p ад 2kb.
я думаю, ты маеш на гэта як на дзівацтва......
а monster 620.

albertoS4
бачыў мадэль, я б чакаў, файл з 256, што-то не сыходзіцца

albertoS4
з чаго вы зрабілі scodifica?

albertoS4
прабач, я б пачакаў 320кб

joker01

а мне здаецца, што біт заўсёды першым, пасля гэтага пік у 2d.

калі иммо не быў правільным, электрарухавік авв, gira і не я на ток шпулькі або nn круціць уласны рухавік??