КПК

Перегляд Повної Версії : Думку карта Afa 159 2,4 JTDM

antonio.o
31-01-2013, 15:58
привіт всім, я прошу занадто багато, щоб думка про цій карті??
Дякую

antonio.o
31-01-2013, 16:00
привіт всім, я прошу занадто багато, щоб думка про цій карті??
Дякую
вибачте, я не поставив файл.

Chris156
31-01-2013, 17:10

можливо, ви скопіювали відмінності двох різних карт? :rolleyes:

antonio.o
31-01-2013, 17:17

можливо, ви скопіювали відмінності двох різних карт? :rolleyes:
ти права ти ? різниця в двох картах не вбити мене перо.
привіт

Chris156
01-02-2013, 11:07
тому що я ніколи не хотів тебе вбити!!!??? з файлом працює ori і ви побачите, що ви отримаєте відмінні результати.. якщо вам потрібна порада, питай. :)

antonio.o
01-02-2013, 11:20
тому що я ніколи не хотів тебе вбити!!!??? з файлом працює ori і ви побачите, що ви отримаєте відмінні результати.. якщо вам потрібна порада, питай. :)
спасибі, я б іншу мені люб'язно дати думка, але ти поставив мене у ваші труднощі? і я не наважуюся опублікувати його.
Привіт.

Chris156
01-02-2013, 11:24
та не.. ніхто ? народився знає!!! пошти без страху, і кожен з нас радий допомогти вам..
Ps: у мене слабкість до Bmw :cool:

antonio.o
01-02-2013, 11:30
2611
та не.. ніхто ? народився знає!!! пошти без страху, і кожен з нас радий допомогти вам..
Ps: у мене слабкість до Bmw :cool:
ок, не ? всі муки мого s..... якщо ви вважаєте, що я можу спробувати допомогти мені зрозуміти, якщо EGR DPF off.?
привіт.

Chris156
01-02-2013, 11:38
для dpf і egr навколо ви знайдете багато... пошта спокійно..

antonio.o
01-02-2013, 11:41
для dpf і egr навколо ви знайдете багато... пошта спокійно..
це не я, трапляється, "пошта спокійно"???? може бути, ви хочете сказати, що я можу завантажити його в машину.?
Привіт.

Chris156
01-02-2013, 12:16
Postala отже, його тут, на сайті, як ви робили з іншими..

antonio.o
01-02-2013, 12:23
Postala отже, його тут, на сайті, як ви робили з іншими..
вибачте, але який я повинен відправляти? якщо я вже? факт, може бути, ви маєте на увазі зміна системи EGr DPf.???
Ну... привіт.

Chris156
01-02-2013, 12:29
спасибі, я б іншу мені люб'язно дати думка, але ти поставив мене у ваші труднощі? і я не наважуюся опублікувати його.
Привіт.

ти що, жартуєш? ти написав, що вони мали інший, щоб побачити,........ :confused:

antonio.o
01-02-2013, 12:35
ти що, жартуєш? ти написав, що вони мали інший, щоб побачити,........ :confused:
не ? в моєму стилі-я розміщена на пост #8, або, принаймні, я в пості бачу вкладення, дайте мені знати, якщо n? в-рипосто.
привіт.

Chris156
01-02-2013, 12:55
помилка моя, вибачте.. я на роботі, а комп'ютери заблоковані, і іноді у вас є проблеми з відображенням скриптів.. я змінив місце..тепер я даю йому " погляд..

Chris156
01-02-2013, 13:04
якщо хочете пораду частини вихідного файлу і відредагуйте тільки.. є помилки інтерпретації на картах.. починає з'єднувати карти.. якщо поміняти педалі і крутний момент ? марно, що впливає на перетворення.. так слідувати на інші карти.. пам'ятайте, що стосуватися багатьох карти не означає, що автомобіль піде і більше, просто торкаючись її мало, і хороших, і ви побачите, що ви отримаєте багато задоволення.

antonio.o
01-02-2013, 13:38
якщо хочете пораду частини вихідного файлу і відредагуйте тільки.. є помилки інтерпретації на картах.. починає з'єднувати карти.. якщо поміняти педалі і крутний момент ? марно, що впливає на перетворення.. так слідувати на інші карти.. пам'ятайте, що стосуватися багатьох карти не означає, що автомобіль піде і більше, просто торкаючись її мало, і хороших, і ви побачите, що ви отримаєте багато задоволення.
ок, спасибі, скажи мені, принаймні, на вашу думку, які частини торкніться, а потім я роблю це, тільки карту "сказати".
Привіт.

Джакомо
02-02-2013, 15:06
антоніо... вчіться добре, щоб визнати, карти, вчиться добре, принаймні на бош значення перетворення, вчися добре читати карту в 2d, і в кінці кінців ви розумієте, p? логіка управління та редагування.... і тоді змінити мапу у відповідності з логікою і використовує логіку вашого іп? або менш правильне, що це і випробування машини!!
майте на увазі, що якщо отримати 10 rimappatori в якому будеш редагувати кожен з його провести? з кроком і логіки divera!
речі, які вам не ясно, запитай тут, що ми допоможемо вам

antonio.o
02-02-2013, 15:51
антоніо... вчіться добре, щоб визнати, карти, вчиться добре, принаймні на бош значення перетворення, вчися добре читати карту в 2d, і в кінці кінців ви розумієте, p? логіка управління та редагування.... і тоді змінити мапу у відповідності з логікою і використовує логіку вашого іп? або менш правильне, що це і випробування машини!!
майте на увазі, що якщо отримати 10 rimappatori в якому будеш редагувати кожен з його провести? з кроком і логіки divera!
речі, які вам не ясно, запитай тут, що ми допоможемо вам
ви знаєте, ви праві, але не маючи досвіду, я не кажу, що хочуть, каша готова, я не хвилює, якщо я хочу карту я звертаюся до професіоналів, препарати серйозні, як почитаю тут на форумі, я думаю, що мої думки і безперечно для всіх нас, учасників.
тому, не маючи досвіду, змушує мене думати, що, якщо я помиляюся в чомусь я можу завдати серйозної шкоди моєї машини і, чесно кажучи, не відчуваю, що я прошу, будь ласка, якщо можна просто дві речі.
1 - Для початку зробити карту, моя база, які і скільки параметрів, натисніть
2 - Зрозуміти, з титаном, змінивши в 2D, як в % макс дати, і зрозуміти це насправді на soft те, що st? робити-то ,сервісне обслуговування, я в ліжку? у мене завжди багато сумнівів
Спасибі, хоч не можу її st? карті мене не хвилює, важливо і мені це тип культури, який мені дуже подобається.
Привіт.

Джакомо
02-02-2013, 18:11
Домогтися успіху, зробити це нам вдасться. x, що бош edc16c39 ? один з файлів, найпростіші, що є... просто забув, p? практика, починається зміна часу уприскування, карти, збагачення при прискоренні), обмежувач крутного моменту, закрити egr випробування машини, ви побачите, що ? gi? змінилася.

Chris156
02-02-2013, 20:14
ви також можете прив'язати до класичної манери.. від такий же відсоток, як на педаль і моментом.. від 10 - 12 % на час від 50mm3 вгору.. і від звичайних 150-200 очок ще в turbo поступово. інше вам не потрібно торкатися до нього.

preparala і postala і я скажу вам, якщо все в порядку, так спробуйте!!!