Прагляд Поўнай Версіі : Думку карта Afa 159 2,4 JTDM
antonio.o
31-01-2013, 15:58
прывітанне ўсім, я прашу занадта шмат, каб меркаванне аб гэтай карце??
Дзякуй
antonio.o
31-01-2013, 16:00
прывітанне ўсім, я прашу занадта шмат, каб меркаванне аб гэтай карце??
Дзякуй
выбачайце, я не паставіў файл.
Chris156
31-01-2013, 17:10
магчыма, вы скапіявалі адрозненні двух розных карт? :rolleyes:
antonio.o
31-01-2013, 17:17
магчыма, вы скапіявалі адрозненні двух розных карт? :rolleyes:
ты правы ты ? розніца ў двух картах не забіць мяне пяро.
прывітанне
Chris156
01-02-2013, 11:07
таму што я ніколі не хацеў цябе забіць!!!??? з файлам працуе ori і вы ўбачыце, што вы атрымаеце выдатныя вынікі.. калі вам патрэбен савет, пытайся. :)
antonio.o
01-02-2013, 11:20
таму што я ніколі не хацеў цябе забіць!!!??? з файлам працуе ori і вы ўбачыце, што вы атрымаеце выдатныя вынікі.. калі вам патрэбен савет, пытайся. :)
дзякуй, я б іншую мне ласкава даць меркаванне, але ты паставіў мяне ў вашыя цяжкасці? і я не вырашаюся апублікаваць яго.
Прывітанне.
Chris156
01-02-2013, 11:24
ды не.. ніхто ? нарадзіўся ведае!!! пошты без страху, і кожны з нас рады дапамагчы вам..
Ps: у мяне слабасць да Bmw :cool:
antonio.o
01-02-2013, 11:30
2611
ды не.. ніхто ? нарадзіўся ведае!!! пошты без страху, і кожны з нас рады дапамагчы вам..
Ps: у мяне слабасць да Bmw :cool:
ок, не ? усе мукі майго s..... калі вы лічыце, што я магу паспрабаваць дапамагчы мне зразумець, калі сістэмы рэцыркуляцыі ог і DPF off.?
прывітанне.
Chris156
01-02-2013, 11:38
для dpf і egr вакол вы знойдзеце шмат... пошта спакойна..
antonio.o
01-02-2013, 11:41
для dpf і egr вакол вы знойдзеце шмат... пошта спакойна..
гэта не я, здараецца, "пошта спакойна"???? можа быць, вы хочаце сказаць, што я магу загрузіць яго ў машыну.?
Прывітанне.
Chris156
01-02-2013, 12:16
Postala значыць, яго тут, на сайце, як вы рабілі з іншымі..
antonio.o
01-02-2013, 12:23
Postala значыць, яго тут, на сайце, як вы рабілі з іншымі..
прабачце, але які я павінен адпраўляць? калі я ўжо? факт, можа быць, вы маеце на ўвазе змяненне сістэмы сістэмы рэцыркуляцыі ог і DPf.???
Ну... прывітанне.
Chris156
01-02-2013, 12:29
дзякуй, я б іншую мне ласкава даць меркаванне, але ты паставіў мяне ў вашыя цяжкасці? і я не вырашаюся апублікаваць яго.
Прывітанне.
ты што, жартуеш? ты напісаў, што яны мелі іншы, каб убачыць,........ :confused:
antonio.o
01-02-2013, 12:35
ты што, жартуеш? ты напісаў, што яны мелі іншы, каб убачыць,........ :confused:
не ? у маім стылі-я размешчана на пасаду #8, або, па крайняй меры, я ў пасце бачу ўкладанне, дайце мне ведаць, калі n? у-рипосто.
прывітанне.
Chris156
01-02-2013, 12:55
памылка мая, выбачайце.. я на працы, а кампутары заблакаваныя, і часам ў вас есць праблемы з адлюстраваннем скрыптоў.. я змяніў месца..цяпер я даю яму " погляд..
Chris156
01-02-2013, 13:04
калі хочаце савет часткі ад зыходнага файла і адрэдагуйце толькі.. есць памылкі інтэрпрэтацыі на картах.. пачынае злучаць карты.. калі памяняць педалі і крутоўны момант ? бескарысна, якія ўплываюць на пераўтварэнні.. так прытрымлівацца на іншыя карты.. памятаеце, што тычыцца многіх карты не азначае, што аўтамабіль пойдзе і больш, проста дакранаючыся яе мала, і добрых, і вы ўбачыце, што вы атрымаеце шмат задавальнення.
antonio.o
01-02-2013, 13:38
калі хочаце савет часткі ад зыходнага файла і адрэдагуйце толькі.. есць памылкі інтэрпрэтацыі на картах.. пачынае злучаць карты.. калі памяняць педалі і крутоўны момант ? бескарысна, якія ўплываюць на пераўтварэнні.. так прытрымлівацца на іншыя карты.. памятаеце, што тычыцца многіх карты не азначае, што аўтамабіль пойдзе і больш, проста дакранаючыся яе мала, і добрых, і вы ўбачыце, што вы атрымаеце шмат задавальнення.
ок, дзякуй, скажы мне, па меншай меры, на вашу думку, якія часткі краніце, а затым я раблю гэта, толькі карту "сказаць".
Прывітанне.
антоніа... вучыцеся добра, каб прызнаць, карты, вучыцца добра, па меншай меры на бош значэння пераўтварэнні, вучыся добра чытаць карту ў 2d, і ў рэшце рэшт вы разумееце, p? логіка кіравання і рэдагавання.... і тады змяніць карту ў адпаведнасці з логікай і выкарыстоўвае логіку вашага іп? або менш правільнае, што гэта і выпрабаванне машыны!!
майце на ўвазе, што калі атрымаць 10 rimappatori у якім будзеш жа рэдагаваць кожны з яго вырабіць? з крокам і логікі divera!
рэчы, якія вам не ясна, спытай тут, што мы дапаможам вам
antonio.o
02-02-2013, 15:51
антоніа... вучыцеся добра, каб прызнаць, карты, вучыцца добра, па меншай меры на бош значэння пераўтварэнні, вучыся добра чытаць карту ў 2d, і ў рэшце рэшт вы разумееце, p? логіка кіравання і рэдагавання.... і тады змяніць карту ў адпаведнасці з логікай і выкарыстоўвае логіку вашага іп? або менш правільнае, што гэта і выпрабаванне машыны!!
майце на ўвазе, што калі атрымаць 10 rimappatori у якім будзеш жа рэдагаваць кожны з яго вырабіць? з крокам і логікі divera!
рэчы, якія вам не ясна, спытай тут, што мы дапаможам вам
вы ведаеце, вы маеце рацыю, але не маючы вопыту, я не кажу, што хочуць, каша гатовая, я не хвалюе, калі я хачу карту я звяртаюся да прафесіяналаў, сур'езныя прэпараты, як пачытаю тут на форуме, я думаю, што мае думкі і бясспрэчна для ўсіх нас, удзельнікаў.
таму, не маючы вопыту, прымушае мяне думаць, што, калі я памыляюся ў чымсьці я магу нанесці сур'езны ўрон маей машыны і, шчыра кажучы, не адчуваю, што я прашу, калі ласка, калі можна проста дзве рэчы.
1 - Для пачатку зрабіць карту, база мая, якія і колькі параметраў, націсніце
2 - Зразумець, з тытанам, змяніўшы ў 2D, як у % макс даць, і зразумець гэта на самай справе на soft тое, што st? рабіць-то ,сэрвіснае абслугоўванне, я ў ложку? у мяне заўседы шмат сумневаў
Дзякуй, хоць не магу яе st? карце мяне не хвалюе, важна і мне гэта тып культуры, які мне вельмі падабаецца.
Прывітанне.
Дамагчыся поспеху, зрабіць гэта нам удасца. x, што bosch edc16c39 ? адзін з файлаў, самыя простыя, што есць... проста забыўся, p? практыка, пачынаецца змена часу ўпырску, карты, узбагачэнне пры паскарэнні), абмежавальнік крутоўнага моманту, зачыніць egr і выпрабаванні машыны, вы ўбачыце, што ? gi? змянілася.
Chris156
02-02-2013, 20:14
вы таксама можаце прывязаць да класічнай манеры.. такі ж працэнт, як на педаль і момантам.. ад 10 - 12 % на час ад 50mm3 уверх.. і ад звычайных 150-200 ачкоў яшчэ ў turbo паступова. астатняе вам не трэба дакранацца да яго.
preparala і postala і я скажу вам, калі ўсе ў парадку, дык паспрабуйце!!!