Прагляд Поўнай Версіі : думку карта scania r500 еўра 5
маглі б вы даць мне ваша меркаванне, гэтую карту я павінен загрузіць яе, але не s? калі ўсе ў парадку
дзякуй
msport (exil77grande)
01-02-2013, 10:33
прывітанне,я на імгненне заняты, і я не магу даць вам мой погляд, калі не вырашыце да vedro' на працягу выходных глядзець на врі і mod,у той жа час я прашу вас, каб убачыць, калі файл ori мы ў базе даных у выпадку, калі называць яго правільна, і прымацаваць іх.
msport (exil77grande)
02-02-2013, 00:37
я толькі што бачыў файл,то есць 3 дакладныя карты і дакрануўся жудасна,абмежавальнікі крутоўнага моманту з'яўляюцца перабольшанымі і без сэнсу і карту спецыяльнасцях, акрамя адрознівацца таксама мае адмоўныя значэння,5 карт ўпырску маюць усе крокам адрозніваюцца адзін ад аднаго і не разумею палітыку выкарыстоўваецца, а таксама іншая карта ўпырску не разумею,што вы не павінны выкарыстоўваць гэта працуе капіяванне на карты спадарожных тавараў.
ах!!! дзякуй, ня ведаў
ну, ад мы робім усе, што ад сурка**** і я бачу, каб зрабіць што-то больш ці менш тлумачальнае
дзякуй у наяўнасць? і як толькі я паставіў новую карту, і мы спадзяемся, што едзе лепш