КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Egr renault Sid 301

pabloescobar
30-01-2013, 15:14
Я хацеў бы дапамогу, каб зрабіць egr на renault megane 1500 DCI 105л.з siemens sid 301. Я хацеў бы прымацаваць файл, але не прымушае мяне рабіць, так, каб мець уяўленне, дзе ? размешчаны.

Дзякуй

Хто-тое, што я пу? дайце ключ, калі ласка?

Дзякуй

jolidj
30-01-2013, 18:30
вы павінны прыняць удзел у форуме і ўбачыць прыклады egr off, што есць .

msport (exil77grande)
31-01-2013, 00:00
вы можаце прымацаваць файл, ціха, але вы павінны сціснуць файл,дакладныя крокі, яго можна знайсці, выкарыстоўваючы пошук, што ўсе недаацэньваюць,вось працэдура:

Тады, калі адказ на форуме ў правым ніжнім куце, і рэжым advanced, які неабходна выбраць,У гэты момант унізе, у цэнтры знаходзіцеся напісана кіраванне ўкладаннямі там далей І адкрыецца новае акно, дзе ў правым верхнім куце знаходзіцеся напісаў, Дадаць файлы,націсніце на, а затым трохі больш? унізе есць "вылучыце файл" у той момант пайсці і выбраць з кампутара файл у фармаце rar, і націсніце на кнопку "загрузіць файл", прама зараз паглядзець абраны файл у левым ніжнім куце, і вы можаце гэта зрабіць, выбраўшы ў левым ніжнім куце) зрабіў і знаходзіцеся прымацаваны файл у дыскусіях,атрымлівайце працяг.

pabloescobar
31-01-2013, 09:31
Pro-vo цяпер і я бачу, калі прымацаваць файл

pabloescobar
31-01-2013, 09:33
Ок, я зразумеў, дзякуй msport. Jolidj я яшчэ не патрабаванні, каб праверыць, ці ўкладання, але дзякуй

pabloescobar
31-01-2013, 19:13
Не c'? ніхто не можа даць мне дапамогуць

Дзякуй

sportknight
04-05-2015, 12:40
вы не знойдзеце вялікую ch? для гэтых ecu

overbooster
прывітанне, хлопцы, хто-небудзь screen x гэта сістэмы рэцыркуляцыі ог-off? з дапамогай кнопкі пошук я не змог знайсці рашэнне