КПК

Перегляд Повної Версії : Проблема Cmax не більше

abberello
30-01-2013, 12:12
Привіт всім, я намагався завантажити карту з egr закритий на Cmax 2010 року з моєї mpps v12, один раз прокинулася, екю і зробив підготовку ви ? заблокований до 1%, і я не міг більше? зробити нічого. Ні в recovery mode ні в будь-якій іншій формі. Якщо я намагаюся читати ecu каже мені, ecu порожній. Що, чорт візьми я можу зробити??

alfajtd
30-01-2013, 12:23
Тільки в BDM ви можете повернути її....

FidodidoTuning
30-01-2013, 12:24
так,ці автомобілі блокують часто з v.12

abberello
30-01-2013, 12:48
Прикріплений файл 2 мб, що я скачав.

Якщо я намагаюся завантажити його, півень 1260 виходить? в іншому випадку, без розбирання ебу я можу завантажити його з якоюсь іншою кабель?

ecuboost
30-01-2013, 13:03
abberello я знаю, що цей файл 2 мега ? неправильно, я прочитав 1 мега, і вони сказали мені, що читання було точне, що блок управління підключає?

FidodidoTuning
30-01-2013, 13:14
Ці, коли замикаються в послідовний не відновити
Якщо вам не навіть не даних ecu,треба тільки зробити так, bdm і ви все ще повинні знайти back up, сумісна

FidodidoTuning
30-01-2013, 14:00
читання ? правильно,його c-max монтує процесор m58w і файл ? 2 мега
ваш замість того, монтує 29bl ? файл ? від мега

giarras
30-01-2013, 14:07
ви, як говорить наш друг fidodidotuning файл ? 2 мега, перейти bdm і вирішіть цю проблему і,при необхідності, ви можете довірити послуги онлайн-форуми, які є дуже надійними і професійними.

abberello
30-01-2013, 14:11
ось дані ecu ебу

25802580

abberello
30-01-2013, 14:15
я можу спробувати зробити запис з galletto 1260? я обидва файлу 1 мб скачав тут, що вихідний файл узятий прямо з машини. Якщо можливо, власник хоче привести машину в форд, що вони можуть робити в ford? з'єднують, і ставлять на місце?

motorsport
30-01-2013, 15:20
як сказали колеги, треба відновити, тільки в bdm з резервної копії!!

Найтвинг
30-01-2013, 20:41
Якщо можливо, власник хоче привести машину в форд, що вони можуть робити в ford? з'єднують, і ставлять на місце?

Залежить, якщо автомобіль ? ankora в garanziase ви можете спробувати прикинутися, що нічого без вказівки реальної причини blokko, якщо ? пощастило, може пройти по гарантії.
Якщо ж і за межами гарантійного терміну або помічають, ke qlkuno в намагався змінити її, і + легко ke cerkino в vendergliene нову:(

guidotacco
30-01-2013, 21:24
у вас немає нікого поруч, хто має bdm?де ви знаходитесь?

Exside81
01-02-2013, 17:25
Здрастуйте,Спробуйте обрізати вихідний файл 2 мб так стає 1мб,використовує те, скачав з машини. з ecm,то Перейдіть на вирізати І де c'? написав 1ffffff його замінити 0ffffff, То спробуйте завантажити його з галло-1260.
Якщо ви не повинні завантажити швидко не закрити програму, але дайте мені мінімум 10 хвилин, так com'? навіть якщо здається, застряг.
На багатьох автомобілях в послідовний ви не можете завантажити файл у 2 мб, але тільки шляхом різати її на 1mb заряду.

фабрі
01-02-2013, 20:16
Мені шкода, що я далеко, в усякому разі з ids резюме, зробивши вхід в керівництво, cio? в рамках вимкнений, і, ввівши дані в керівництво може змусити писати, якщо ви не собаки, ви повинні допомогти.......

Джакомо
01-02-2013, 22:37
Привіт всім, я намагався завантажити карту з egr закритий на Cmax 2010 року з моєї mpps v12, один раз прокинулася, екю і зробив підготовку ви ? заблокований до 1%, і я не міг більше? зробити нічого. Ні в recovery mode ні в будь-якій іншій формі. Якщо я намагаюся читати ecu каже мені, ecu порожній. Що, чорт візьми я можу зробити??
У вас вимкнений картину відразу після того, як ви ? з повідомлення про помилку? x, що, як правило, якщо не вимкнути запалювання і спробуйте переписати золотими режим? відновлення запису-то без проблем.
До мене вже ? успіх досить р? раз.

freddyecu
02-02-2013, 00:27
Спробуйте так : встановити recovery mpps потім безпосередньо вибір scivi і виберіть files ліжко-й фол? раз і міг би почати писати... іноді в recovery не пише, а ви від ecu не знайдений, якщо повтор-й? раз не пише, тільки в BDM .., мені довелось A3 140cv після небагато спроб, почав scittura

carlo abarth
02-02-2013, 00:49
сподіваючись, що e2p не sie sputt*nat!!!!

marcusmagic
05-02-2013, 16:15
один раз заблокувати ці типу ecu не можуть відновити більш послідовним!! і ford!!:mad: і якщо ви не маєте повного резервного копіювання, ви не можете зробити це, навіть не в bdm..і важко знайти повну резервну копію, щоб ці ecu ford....якщо ви йдете на ford вам змінюють ебу!! ne підключать новий і ricodificano, і ви на місці, але: очевидно, що вам і буде " ура!!!

marcusmagic
05-02-2013, 16:19
Спробуйте так : встановити recovery mpps потім безпосередньо вибір scivi і виберіть files ліжко-й фол? раз і міг би почати писати... іноді в recovery не пише, а ви від ecu не знайдений, якщо повтор-й? раз не пише, тільки в BDM .., мені довелось A3 140cv після небагато спроб, почав scittura
audi та інше, ми говоримо про іншому світі! у всієї групи vag, якщо блоки в послідовний найголовніше-не вимикати ніколи картину після її заблокований!!! закрийте програму його відкрити і написати, все спокійно... НІКОЛИ не ВИМИКАЙТЕ запалення ПІСЛЯ ТОГО, як ЗАСТРЯГ ECU !!! І ДУЖЕ INPORTANTE....

abberello
05-02-2013, 16:38
Portatala машини ford тільки що підключений бачили, що карта була вилучена, не було нічого в ебу, і я завантажив карту орі. Витрати 100€ + 50 шкідник, і машина ? матч у середині ходу!

фабрі
05-02-2013, 16:47
один раз заблокувати ці типу ecu не можуть відновити більш послідовним!! і ford!!:mad: і якщо ви не маєте повного резервного копіювання, ви не можете зробити це, навіть не в bdm..і важко знайти повну резервну копію, щоб ці ecu ford....якщо ви йдете на ford вам змінюють ебу!! ne підключать новий і ricodificano, і ви на місці, але: очевидно, що вам і буде " ура!!!
На це я не згоден, немає у мене зйомки особисто кілька страв з продуктового магазину з обладнанням для клонування зроблено в китаї..... робота в Ford з життя,

mattycar
05-02-2013, 18:27
Вони були чесними.можна навіть сказати, що ви не могли відновити змінити ебу без особливих проблем.

marcusmagic
07-02-2013, 18:29
чесно!! як правило, вам змінюють ебу....