Прагляд Поўнай Версіі : Праблема Cmax не больш
abberello
30-01-2013, 12:12
Прывітанне ўсім, я спрабаваў загрузіць карту з egr зачынены на Cmax 2010 года з маей mpps v12, адзін раз прачнулася, экю і зрабіў падрыхтоўку вы ? заблакаваны да 1%, і я не мог больш? зрабіць нічога. Ні ў recovery mode ні ў любой іншай форме. Калі я спрабую чытаць ecu кажа мне, ecu пусты. Што, чорт вазьмі я магу зрабіць??
Толькі ў BDM вы можаце вярнуць яе....
FidodidoTuning
30-01-2013, 12:24
так,гэтыя аўтамабілі блакіруюць часта з v. 12
abberello
30-01-2013, 12:48
Прымацаваны файл 2 мб, што я запампаваў.
Калі я спрабую загрузіць яго, певень 1260 атрымліваецца? у адваротным выпадку, без разборкі эбу я магу загрузіць яго з нейкай іншай кабель?
ecuboost
30-01-2013, 13:03
abberello я ведаю, што гэты файл 2 мега ? няправільна, я прачытаў 1 мега, і яны сказалі мне, што чытанне было дакладнае, што блок кіравання падлучае?
FidodidoTuning
30-01-2013, 13:14
Гэтыя, калі замыкаюцца ў паслядоўны не аднавіць
Калі вам не нават не дадзеных ecu,трэба толькі зрабіць так, bdm і вы ўсе яшчэ павінны знайсці back up, сумяшчальная
FidodidoTuning
30-01-2013, 14:00
чытання ? правільна,яго c-max мантуе працэсар m58w і файл ? 2 мега
ваш замест таго, мантуе 29bl ? файл ? ад мега
вы, як кажа наш сябар fidodidotuning файл ? 2 мега, перайсці bdm і вырашыце гэтую праблему і,пры неабходнасці, вы можаце даверыць паслугі онлайн-форумы, якія з'яўляюцца вельмі надзейнымі і прафесійнымі.
abberello
30-01-2013, 14:11
вось дадзеныя ecu эбу
25802580
abberello
30-01-2013, 14:15
я магу паспрабаваць зрабіць запіс з galletto 1260? я абодва файла ад 1 мб запампаваў тут, што зыходны файл узяты прама з машыны. Калі магчыма, уладальнік хоча прывесці машыну ў форд, што яны могуць рабіць у ford? злучаюць, і ставяць усе на месца?
motorsport
30-01-2013, 15:20
як сказалі калегі, трэба аднавіць, толькі ў bdm з рэзервовай копіі!!
Найтвинг
30-01-2013, 20:41
Калі магчыма, уладальнік хоча прывесці машыну ў форд, што яны могуць рабіць у ford? злучаюць, і ставяць усе на месца?
Залежыць, калі аўтамабіль ? ankora у garanziase вы можаце паспрабаваць прыкінуцца, што нічога без указання рэальнай прычыны blokko, калі ? пашанцавала, можа прайсці па гарантыі.
Калі ж і за межамі гарантыйнага тэрміну або заўважаюць, ke qlkuno у спрабаваў змяніць яе, і легка ke cerkino у vendergliene новую:(
guidotacco
30-01-2013, 21:24
у вас няма нікога побач, хто мае bdm?дзе вы знаходзіцеся?
Exside81
01-02-2013, 17:25
Добры дзень,Паспрабуйце абрэзаць зыходны файл 2 мб так становіцца 1мб,выкарыстоўвае тое, запампаваў з машыны. з ecm,то Перайдзіце на выразаць І дзе c'? напісаў 1ffffff яго замяніць 0ffffff, То паспрабуйце загрузіць яго з гала-1260.
Калі вы не павінны загрузіць хутка не закрыць праграму, але дайце мне мінімум 10 хвілін, так com'? нават калі здаецца, затрымаўся.
На многіх аўтамабілях у паслядоўны вы не можаце загрузіць файл у 2 мб, але толькі шляхам рэзаць яе на 1mb зарада.
Мне шкада, што я далека, ва ўсякім выпадку з ids рэзюмэ, зрабіўшы ўваход у кіраўніцтва, cio? у рамках выключаны, і, увеўшы дадзеныя ў кіраўніцтва можа прымусіць пісаць, калі вы не сабакі, вы павінны дапамагчы.......
Прывітанне ўсім, я спрабаваў загрузіць карту з egr зачынены на Cmax 2010 года з маей mpps v12, адзін раз прачнулася, экю і зрабіў падрыхтоўку вы ? заблакаваны да 1%, і я не мог больш? зрабіць нічога. Ні ў recovery mode ні ў любой іншай форме. Калі я спрабую чытаць ecu кажа мне, ecu пусты. Што, чорт вазьмі я магу зрабіць??
У вас выключаны карціну адразу пасля таго, як вы ? з паведамлення пра памылку? x, што, як правіла, калі не выключыць запальванне і паспрабуйце перапісаць залатымі рэжым? аднаўленне запісу-то без праблем.
Да мяне ўжо ? поспех даволі р? разоў.
freddyecu
02-02-2013, 00:27
Паспрабуйце так : ўсталяваць recovery mpps затым непасрэдна выбар scivi і абярыце files ложак-й фол? раз і мог бы пачаць пісаць... часам у recovery не піша, а вы ад ecu не знойдзены, калі паўтор-й? раз не піша, толькі ў BDM .., мне і давялося A3 140cv пасля трохі спроб, пачаў scittura
carlo abarth
02-02-2013, 00:49
спадзеючыся, што e2p не sie sputt*nat!!!!
marcusmagic
05-02-2013, 16:15
адзін раз заблакаваць гэтыя тыпу ecu не могуць аднавіць больш паслядоўным!! і ford!!:mad: і калі вы не маеце поўнага рэзервовага капіявання, вы не можаце зрабіць гэта, нават не ў bdm..і цяжка знайсці поўную рэзервовую копію, каб гэтыя ecu ford....калі вы ідзяце на ford вам мяняюць эбу!! ne падключаць новы і ricodificano, і вы на месцы, але: відавочна, што вам і будзе " ура!!!
marcusmagic
05-02-2013, 16:19
Паспрабуйце так : ўсталяваць recovery mpps затым непасрэдна выбар scivi і абярыце files ложак-й фол? раз і мог бы пачаць пісаць... часам у recovery не піша, а вы ад ecu не знойдзены, калі паўтор-й? раз не піша, толькі ў BDM .., мне і давялося A3 140cv пасля трохі спроб, пачаў scittura
audi і іншае, мы гаворым аб іншым свеце! у ўсей групы vag, калі блокі ў паслядоўны самае галоўнае-не выключаць ніколі карціну пасля яе заблакаваны!!! зачыніце праграму яго адкрыць і напісаць, усе спакойна... НІКОЛІ не ВЫКЛЮЧЫЦЕ запальванне ПАСЛЯ ТАГО, як ЗАТРЫМАЎСЯ ECU !!! І ВЕЛЬМІ INPORTANTE....
abberello
05-02-2013, 16:38
Portatala машыны ford толькі што падлучаны бачылі, што карта была выдаленая, не было нічога ў эбу, і я загрузіў карту на врі. Выдаткі 100€ + 50 шкоднік, і машына ? матч у сярэдзіне ходу!
адзін раз заблакаваць гэтыя тыпу ecu не могуць аднавіць больш паслядоўным!! і ford!!:mad: і калі вы не маеце поўнага рэзервовага капіявання, вы не можаце зрабіць гэта, нават не ў bdm..і цяжка знайсці поўную рэзервовую копію, каб гэтыя ecu ford....калі вы ідзяце на ford вам мяняюць эбу!! ne падключаць новы і ricodificano, і вы на месцы, але: відавочна, што вам і будзе " ура!!!
На гэта я не згодны, няма ў мяне здымкі асабіста некалькі страў з прадуктовага магазіна з абсталяваннем для кланавання зроблена ў кітаі..... працы ў Ford з жыцця,
mattycar
05-02-2013, 18:27
Яны былі сумленнымі.можна нават сказаць, што вы не маглі аднавіць змяніць эбу без асаблівых праблем.
marcusmagic
07-02-2013, 18:29
шчыра!! як правіла, вам мяняюць эбу....