Прагляд Поўнай Версіі : блок кіравання ў recovery
seat ibiza
30-01-2013, 09:42
Час назад мне сказалі, што мая seat, калі і паставіць пад намаганні, высокая хуткасць эбу пераходзіць у recovery!, ціск рухавіка і занадта высокай, чым тэмпература esterna.Cosa мне рабіць?
Я выкарыстоўваю ecm 2001,але я спрабую ecm titanium.
Я спрабую прымацаваць, але не мяне назад паставіць мяне нават ня бачыць!?
seat ibiza
30-01-2013, 10:10
мой эбу і гэта:
Брэнд: Bosch
Num. HW: 0281010957
Num. SW: 1037351915
але я не магу прымацаваць яго.
магчыма, памылка датчыка хуткасці? унутры скрынкі перадач...
так sucede на leon 150cv рухавік ARL і, магчыма, не толькі на гэтых...
з картай ori таму ж праблема??
Але,, што код памылкі дыягназу?
я згодны, я таксама пайду пекіна? і ў рэшце рэшт быў датчык кантралюе
seat ibiza
01-03-2013, 17:10
прывітанне, хлопцы, выбачайце за затрымку, але ў мяне было трохі праблемы ,з арыгінальнай карце не робіць праблемы,але я магу яго кантраляваць, той жа датчык хуткасці.
дыягностыка кажа, што машына ідзе ў вышэй харчавання
pinotuning
01-03-2013, 19:23
калі з картай крычы, не рабі дэфект, вы павінны паказаць паўтор новую карту ад эксперта
але калі дыягностыка кажа, што ідзе ў пера харчавання не азначае, што ? браніравалі карту, якая ўпырсквае занадта шмат паліва? У гэты момант вазьміце карту правіць і пачынае апускаць усе значэнні паступова крок. Як толькі знойдзеш карту, што не вы d? pi? праблемы, захаваць.
між тым, калі памылка падвышаны ціск трэба праверыць, што карту вы закранулі абмежавальнікі і, што датчык ціску-гэта добра.
Цяпер, я думаю, але калі вам ад гэтай памылкі пу? быць, што вы не закранулі абмежавальнікі? калі змяняеце карту абмежавальнікі павінны быць абавязкова адаптаваныя да новай карце.
Відавочна, што вы павінны праверыць датчык ціску ў гэтай кропцы. Пу? быць, што ? злегку starato і што з ціскам pi? нізкія, як і арыгінальная карта, не табе вырашаць.
seat ibiza
04-03-2013, 14:50
трэба зрабіць некалькі тэстаў,давайце паглядзім, калі я магу зрабіць іх вечарам, гэта, і затым я дам вам ведаць
we are waitnig fo you!!!! мы чакаем вашых info і падзеі!
explode82
04-03-2013, 19:38
вельмі верагодна ? праблема ў карце кіруе абмежавальнік ціску, як і ўстаноўлена і кантралюе, што ціск круціць турбіну, калі яна выходзіць у recovery так, каб лепш зразумець праблему jaffa'
але мы гаворым аб карце першапачатковай або змененай і тое, таму што, калі ў вас есць гэтыя праблемы, не рабіце, спачатку дыягностыка, а затым пасля адпаведных кодаў памылак
explode82
04-03-2013, 23:44
карта зменена, відавочна,проста перачытайце ўсе з пі? увагу
pabloescobar
12-03-2013, 17:42
Калі ласка, праверце таксама map sensor, калі не ? поўны шумавіння
seat ibiza
12-03-2013, 20:49
датчыкі я іх правераны ўсе здаецца, што вадино, на беразе мора добра,і я думаю, што і пытанне карту, паколькі я пачынаю прама зараз(але толькі з маей) я спрабую зразумець, чаму, што робіць. Цяпер я хачу, каб атакаваць манометр турбіны ver праверыць, ці, калі хто быў раней зрабіў што-то дзіўнае
frantik3
12-03-2013, 21:02
датчыкі я іх правераны ўсе здаецца, што вадино, на беразе мора добра,і я думаю, што і пытанне карту, паколькі я пачынаю прама зараз(але толькі з маей) я спрабую зразумець, чаму, што робіць. Цяпер я хачу, каб атакаваць манометр турбіны ver праверыць, ці, калі хто быў раней зрабіў што-то дзіўнае
паштовы файл зменены, мы маглі б дапамагчы вам лепш, чым
luigigtc
12-03-2013, 23:39
я мог бы сказаць, фігня, але мой сябар меў падобныя праблемы на alfa gt, 150 л. с., і пасля розных метадаў, быў перепускной туды...