Прагляд Поўнай Версіі : парады для датчыка IAT
хлопцы, я хацеў бы некалькі саветаў на гэты датчык на многія ровары, якія працуюць забіваюць, каб паставіць рэзістар замест датчыка, а затым вы адчуваеце, што матацыкл узяў 10cv і, магчыма, ніколі
10cv проста няма...але сее-што вы бераце....усталяваўшы супраціў на датчыку або пры перамяшчэнні ў вобласць, дзе будзе інвесціравана ад свежага паветра(як і я-на розныя кропкі, gt,lancia delta,fiat cuop?,г. д...), ecu вызначае тэмпературу халоднага паветра, а паколькі паветра больш халодны, значыць больш кіслароду...эбу "тоўсты" злегку науглероживания, каб кампенсаваць...ergo мае трохі больш...? добрая сістэма, калі прымаюць паветраныя фільтры і выхлапныя трубы-й? "." не хоча "абнавіць" ecu...
pdtechnology
06-02-2013, 06:49
вы сее-вы бераце я на старых opel з датчыкам паставіў побач скрынку фільтра montavo супраціў ад 4.7kohm і ен адчуваў сябе крыху differrenza.....маленькія хітрасці........
carlo abarth
06-02-2013, 09:20
эбу "тоўсты"...................................вось толькі робіць гэта, але без гарбаты) вас вельмі мала!!
Як было сказана вышэй, што-то робіць.....
я сеў на mosterino620 чаму? cos? ен хацеў, каб ўладальнік, які думаў, што gab? што браў? у рэшце рэшт, і праўда, з аналізу co адкормліваюць
Ну так, безумоўна, што-то робіць....але дакладна не 10cv...