Перегляд Повної Версії : Режим DRIVE млявим після карта
Привіт ragass
як для мене, мене така ж проблема на Audi A4 2.0 tdi 143cv EDC17CP14 з автоматичною коробкою передач S-Tronic 8-ступінчастою коробкою передач
Після карту, в режимі DRIVE, як видається, стикаються зусиль, щоб йти на потужності,в той час як в Послідовному або Спорт-тягне відмінно....де проблема? або краще c'? обмежувач крутного моменту спеціально для вирішення цієї проблеми? або ? саме зіставлення "втомився" Диск?
FidodidoTuning
29-01-2013, 17:47
у cks, швидше за все,
Контрольна сума? ? жарт, правда?
franco75
29-01-2013, 18:34
зробіть діагностику за допомогою vag, звичайно, а писати вам карту в блок управління коробки передач не отримав сигнал від педалі акселератора. стерти помилку, і ви побачите, що вирішити
Постараюся'...дякую, франк..хоча по мені ? ще одне обмеження, що він десь...ці проблеми у мене тільки з сед A4 143cv 2009 року (без antituning між іншим)...з Q5 або A5 завжди S-Tronic замість обговорень проблеми
Cio?,те, що я хочу сказати, не ? що на D йде гірше, ніж від золота...я просто хочу сказати, що різниці немає ? такий самотній, як в послідовному або спорт
franco75
29-01-2013, 19:17
також я помітив те ж саме з Audi A8 мого батька, в И тепер, боюся, ніж до D. крім Того, я помітив, що з tiptronic обмежувачі крутного моменту для окремих передач починаючи вставай. Якщо ви відчуваєте, що він занадто марші і змінюється занадто рано, повірте, що ? помилка в діагнозі.
Пам'ятайте також, що чутливість? педалі ? важливо, чому? менше швидкість і чим раніше ви це зробите, змінилася, я A8 я повинен був підправити свої карти, щоб зробити майже оригінал до 1/4 газу
О, боже,як перед се після карта здається, щоб їздити на скутері :-) завжди на великих обертах, не почути, не змінився (а то є гк? ? безступінчата)...хо", так тому pieta'
gorimotors
31-01-2013, 09:15
Обмежувачі знаходяться в ecu передач!
franco75
31-01-2013, 12:26
і як можна змінити?
gorimotors
31-01-2013, 12:44
і як можна змінити?
Ми хочемо інтерфейс спеціально для втручання в ecu обмін CMD.
Звичайно, ви також повинні знати різні криві, чому? цюй? немає драйверів..
franco75
31-01-2013, 14:42
хтось може вставити файл автоматичною коробкою передач правильно, щоб виготовити дослідження?
gorimotors
31-01-2013, 15:10
хтось може вставити файл автоматичною коробкою передач правильно, щоб виготовити дослідження?
Ось один з TFSI
franco75
31-01-2013, 15:26
спасибі, намагаюся зрозуміти, що логіки можуть мати карти
Так, але ? можете ke тільки в D особі "мвс" ?
Когось на стороні (у бік входу в Ecu DSG) було розглянуто питання,risolvendola?
franco75
24-03-2013, 20:00
виходить з приколами і скинути помилки, вони повинні знайти повідомляється на педаль. коли ти прочитав чи написав карту ЕКЮ не avr? знайшов сигнал, педалі sar? увійшов у режим? надзвичайних
На наступному тижні я намагаюся побачити в діагностиці